Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2002.06.07 0 0 167
>> Biztos nem neked kell mondanom, de képviselők megverése - bizonyíték?
remélem, egyszer lesz.

>> Se ütty, se törés-rombolás, ezért volt rossz példa a francia
úgy látszik, nem ugyanazt a hiradót néztük a francia választások első fordulója után. Mert volt egy kis utcára vonulás ott, biza...

Wic

Előzmény: qncogi (163)
kerusz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 166
Kedves HoKr,

szerintem azt is lehetne cáfolni, hogy Orbán Viktor az édesanyjával él nemi életet. Attól, hogy speciel ezt az általad említett állítást nem tartalmazza a Kende-könyv, még nem változik meg a tény, hogy ennek az MSZP-rendezvényeken ünnepelt köcsögnek a könyve finoman szólva is aljas.

KP.

Előzmény: HoKr (162)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 165
Legalább azt áruld el, hogy ki az a cf?
Előzmény: alfredoo (144)
kerusz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 164
Kedves katalizátor2,

sajnos Te is elkövettél egy csúnya hibát: rosszul írtad kritikád célpontjának nevét... Illemtanóra tartása közben ez nem megengedhető.

KP

Előzmény: katalizátor2 (161)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 163
Biztos nem neked kell mondanom, de képviselők megverése - bizonyíték?
A Kende egy ba@om, de nem egy szervezett csoport, akik rendszeressé tették az utóbbi időben ezt a szemét stílust.
Se ütty, se törés-rombolás, ezért volt rossz példa a francia. Ha most mindenféle mocskos dolgot előhozunk az messze vezet.
Mind a két oldalon el kellene itélni ezeket a megnyilvánulásokat, mert mind a két oldalnak árt.
Előzmény: Wic (158)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 162
Az peldaul miert hazugsag, ha megirjak, hogy az Orszagimazs-kozpont lopott? (forras: Allami Szamvevoszek) Errol dumalj, ne csak hazudosozz.

Kende (bar a konyvet nem olvastam, igazabol nem erdekel) legjobb tudasom szerint nem irt olyat, hogy Ovi edesanyjaval elne nemi eletet, csak olyan dolgokat, amiket lehet cafolni.

Ha nem teszik, (amit nem tettek) az alapbol gyanus. Gondolok itt (pl) a KISZ-el kapcsolatos felveteseire, amiknek igen konnyu utananezni.

Ki akadalyoz meg benne titeket, hogy cafoljatok?

Meg egy szerencsetlen pert sem inditottak. Minden mas esetben megteszik.

Ezen azert felhuztam a szemoldokom.

Előzmény: G20 (157)
katalizátor2 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 161
Kedves BeSand,
nem kívánok a véleményeddel egyetérteni, vagy vitatkozni. Azt azonban megjegyezném, hogy a Könyvnapot tán nem kéne "ominózusnak" nevezni, mert a szó azt jelenti: rosszemlékű, kellemetlen. Nem sorba, hanem sorban állunk, intelligens az két "l"-lel írandó, viszont "kulturált" rövid u-val. A többit nem sorolom, a stílus pongyola voltáról nem is szólva. A Könyvnapon nem dedikálásért kell kuncsorogni, hanem a vásárolt könyvet el kell olvasni, hogy élesedjen az elménk.
Szóval: olvasni, olvasni, olvasni...
Üdvözlettel!
Előzmény: BaSand (152)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 160
Tehát kultúraellenes = fasiszta. Érdekes felvetés....:-)))
Ezt komolyan mondod??
Előzmény: Törölt nick (159)
Wic Creative Commons License 2002.06.07 0 0 158
>> Mondanál szervezett üttykoncerteket, törést-rombolást az elmúlt 4 évből? Pusztán Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökével szemben?
Persze:
Az MSZP választási hadjárata sok esetben tartalmazott ilyet.
Igaz, az nem igazásn "üttykoncert", hanem egyszerű mocskolódás volt. Pl. Kende könyv osztogatása és hasonlók. Gyönyörű, szervezett "üttykoncertek" voltak.

Törés-rombolásra nem emléxem, hacsaknem némely képviselő megverését tekintem annak, igaz, azok nem Orbán Viktor, hanem MIÉP-es emberkék voltak (mármint, akiket megvertek.).

Wic

Előzmény: qncogi (54)
G20 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 157
Talan felemelhetnetek szavatokat akkor is amikor a "Csiga a Retekben" nevu folytatasos so-ban ontja a balliberalis ertelmiseg nepnevelo hanyadekat.

Van egy olyan gyanum hogy mindaddig amig buszkeseg tolt el egyeseket hogy a sokat ajnarozott,gusztustalanul tragar sztarok oldalan all (pl. 7i7-es) addig a "csocselekhez" tartozas is elmenyt fog jelenteni masoknak, sot.

Ne feledjuk az MSZP testuletileg tamogatja napjaink egyik legmocskosabb es legaljasabb "ertelmisegijet" (Kende Peter). Ha ezert a csocselek csak kifutyuli Medgyessyt,Kerit akkor szvsz meg halasak is lehetnek hogy uszitasaikra a jobboldal bekesen reagal.

Előzmény: HoKr (155)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 156
SEGÍTS! (144,141........)
Előzmény: Törölt nick (145)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 155
Attol csurhe, hogy nem tud viselkedni. Meg mert egyszeru a gondolkodasa. Merthogy szereti igy. Konnyebb, ha megmondjak neki, mit gondoljon. Ebben hasonlit a mi Piktorunk arra a jo regi piktorra. A zsebdiktatorok miatt vannak ilyen emberek a "jobboldalon".
Előzmény: BaSand (152)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 154
Még mindíg nem tudom, mitől fasiszta?
Előzmény: Törölt nick (150)
forumromanum Creative Commons License 2002.06.07 0 0 153
Mindegy melyik oldal. A megnyilvánulás stílusa nem elsősorban az oldalt, mint inkább a megnyilvánulót jellemzik. Persze nem mindegy hangadó e az inkriminált stílus. Most ugye kikerülve a parlamentből kissé hangosabbak kerülnek a frontba.
Miniszterelnök kifütyülése különben is mindennapos, még bezzegéknél (nyugateurópai hagyományos demokráciák) is.
Ha úgy nézzük lehet az ember büszke is arra, hogy éppen ezek fütyülik ki.
Előzmény: Törölt nick (150)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 152
Kedves hosszúnevü Béla Vazul !

Engedtessék meg nekem a következő megjegyzés.

Jóformán minden évben, rövidebb, hoszabb ideig voltam az ominózus napon a Vörösmarty téren, jártam a sátrakat, kiadókat, sorba álltam, beszélgettem, dedikáltattam amit lehetett. Ne vedd szerénytelenségnek, ha azt mondom, ismerem az ottani hangulatot, a közönséget. Az idén nem voltam. Azonban a sok éves tapasztalatom szerint, nyugodtan állíthatom, csürhének nevezhető közönséget nem tapasztaltam. Sőt, kifejezetten inteligens, kultúrált volt a közönség. Nagyon meg lennék lepve, ha ezen a téren idén gyökeres változás következett volna be. Nem emlékszem arra, hogy valahonnan publikussá vált volna, hogy Medgyessy kimegy a Vörösmarty térre, ebben az esetben feltételzhető lenne, hogy olyanok is kimentek, akiket nem a könyvek szeretete vonzott oda.

Csürhe azok a szerencsétlen, rosszul öltözött idősődő urak és hölgyek, akik magyar zászlókat lengetve állnak a Püski kiadó előtt. Csürhe, mert nincs jó szaga, nem tájékozott, és mert kontroll nélkül teret enged az érzelmeinek. és csürhe azért, mert elbaszta könyhetet (ami egyébként egy jó kis happening) .
Ez minden? Ettől csürhe? - na ne tessék ilyet mondani.

Nos, ez a minősítés pontosan annyira megalapozatlan, mint a "fasiszta" jelző. És ezek a jelzők pontosan annyira irritálják a jobboldalt, ahogy a baloldalt az, hogy ilyen események megtörténnek. A kifütyülés viszont a nemtetszés kifejezése. Nem túságosan kultúrált, de nem is lehet elítélni. A mormogás joga alapján kifejezett elégedetlenség. Amikor Antallt kifütyülték, nem emlékszem, hogy valaki jelzővel ellátott csürhét emlegetett volna.

Előzmény: Instant-Quick Béla Vazul (147)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 151
Barmely part ossze tud szedni ekkora csocseleket. MIEP, munkaspart, Fidesz. Tehat akkor ez miert hir, hogy van egy csomo taplo az orszagban, akik nem birnak viselkedni, ha tomegbe mennek?

Hol van ilyenkor David Ibcsi, hogy elmagyarazza a Mecs Imrenek, hogy bizony, hazaarulonak tetszik lenni?

Mo-on az MSZP+SzDSz-esek miert sokkal kulturaltabbak (ilyesmiben biztosan)?
Mikor hallottatok olyat utoljara, hogy egy Fideszes taposomalmot kifutyultek?

Ugye, azert a valasztasokon megis tobb szavazatot kaptak. Most akkor hogy is van ez?

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 149
Hatszor olvastalak el. Ha félreértettem valamit, mea culpa. Nem értelek. Én abszolút módon nem akarom, hogy elmenj innen. A köpködésről szerintem egyezik a véleményünk. Nem viccből kérem, válaszolj.
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 148
Nem tartom összeegyeztethetőnek. Nem is tetszik, sőt, de még mindíg nem értem, mitől fasziszta? Elmondanád?
Előzmény: Törölt nick (108)
Instant-Quick Béla Vazul Creative Commons License 2002.06.07 0 0 147
Nem tudom, hogy fasiszta vagy nem. A könyvhéten ott voltam, beszéltem velük. Kéri mellett áltam mikor elkezdtek megjegyzéseket tenni.
Szerintem nem fasiszta csürhe, de csürhe volt a jó részük. Effektíve elmebeteg külsejű emberek voltak. Egy nő meglátta K.t és elkezdett rikácsolni, hogy "tud e aranytojást" tojni?

Előtte egyik arról győzködött, hogy igen, mert választási csalás volt és azért fütyül a nép. A csávó rosszul öltözött volt, kicsit büdös. Mellette állt egy fiatal gyerek, négyszáz dioptriával és MIÉP jelvénnyel. Az ismerősöm beszélt velük, én hallgattam. Mikor abbahgytuk, felnevettem, hogy elképesztő ez a választási csalásos propaganda,mire az optikás debil visszafordult és mellettünk álló kandeláberre mutatva megjegyezte: Fogsz te még azon lógni!

K.L-t illetően: ő azt mondja, hogy a Magyar Nemzet és társai különféle kijelentéseket tulajdonítanak neki, amit hetente megírnak más más kontextusban. Ezek a szerencsétlenek azután a szemére hányják, mivel csak MN-t olvasnak. Aki mondjuk az MN-ből szedi az információit, aztán az ehhez kapcsolódó nézeteit minden kritika nélkül szajkózza, az csürhe.

Csürhe azok a szerencsétlen, rosszul öltözött idősődő urak és hölgyek, akik magyar zászlókat lengetve állnak a Püski kiadó előtt. Csürhe, mert nincs jó szaga, nem tájékozott, és mert kontroll nélkül teret enged az érzelmeinek.

és csürhe azért, mert elbaszta könyhetet (ami egyébként egy jó kis happening)

És tényleg, a szemét pesti prolik mért nem mentek ki két éve fújolni, amikor OVI dedikált a Vörösmartyn.

Előzmény: BaSand (103)
firstmaggio Creative Commons License 2002.06.07 0 0 146
Volt enél mégjobb példa is: Emlékezz csak vissza az orbán-papa géprombolásánál az "én a mocskos pofáját törtem volna össze nem a gépét" típusú átgondolt véleményekre.
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 145
maradj.
Mindig lesznek akik vállalkoznak rá, hogy megvédjék a védhetetlent.
Erre éppen ez a topic a legjobb példa.
és Te mégis beszélgetsz...
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 144
kuncogi

biztos nem vetted eszre hogy nekem irta. egy icipici smiley cf-nek. mert volt mire irnia. a megoldasra hogy elhuzok a busba meg nem is reagalt. pedig az volt a lenyeg. mit erdekel engem hogy ki gusztustalan vagy ki nem. nekem a lenyeg az hogy mit csinaljak. ha itt valaki hajlando kopkodo tomeget vedeni azzal en mirol beszeljek? szerinted?

teged koptek mar le? vagy ert mas komolyabb attrocitas? vagy neztek meg alaposabban? voltal mar cigany feher ember kozott. vagy neger? vagy mondtak hogy menj inkabb mashova mosakodni? nem baj hogy itt vagy csak nem mosakodjal egyutt valakivel. persze a noi mosdobol kikuldtek...

Előzmény: qncogi (142)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 143
morpheusz

a hivatkozott hozzaszolas stilusaval semmi bajom. a kopkodessel annal tobb...

Előzmény: MORPHEUSZ (120)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 142
:)
Előzmény: Törölt nick (139)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2002.06.07 0 0 141
Kívánd még azt is, hogy éljen Angliában. Akkor megértenénk, hogy miért érdeklik annyira az angol parlamneti szokások.
Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 140
Ne haragudj, nem válaszoltam. Nem, nem néztem még semmilyen adón angol parlamenti közvetítést, s?t még bantu törzsi gy?lést sem, ráadásul nem is tervezem.

Sajnos, nem tudtam dekódolni az üzeneted: "Elytsd meg, megwilagosocc:) ", de gondolom nem sokat vesztettem vele.

Kívánok neked sok angol parlamenti közvetítést, a szünetekben pedig jó füttyögést!

Elismerem szellemi nagyságod, világos és közérthet? kifejezésmódodat, megcáfolhatatlan logikádat!

Előzmény: Andy Capp (130)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 139
kedves alfredoo !
ez már off, de a topic témája úgyis mehet a levesbe....:

nem. nem értek egyet.
Azok közé a Dózsa drukkerek közé tartozom, akinek a barátai többsége fradista. Nos ennek hasonmására a környezetemben is igen jelentős számban vannak olyanok akik politikai szimpátiájuk szerint jobbosak (igaz, a kifejezetten "politizálós" közegben viszont erős ballib fölény van...).

A fentiek alapján állíthatom, ez nem így van. A jobboldal nem gusztustalan. A mérsékeltebbek különösen nem azok.

Az hogy az indexen értelmetlen vita az már régi evidencia, amit mi vén iszapszemű ráják többször megtapasztaltunk, majd meg is cáfoltunk... :o)

Ami a joboldalt nagyját illeti viszont igaz, hogy létezik, működik egyfajta fanatizálás. Ez természetesen kihat a korábban normálisan, többé kevésbé azonos értékrendben fennforgó olvtársakra is, akik nem elég önálló személyiségűek ahhoz, hogy saját véleményt alkossanak, akár a fősodorral szemben is.

És szerintem erről szól az egész jobboldali úniópárt és a fölötte levitáló Orbán Viktor gondolata is. Ne gondolkodj ! ne érvelj ! ne értékelj !

Majd a felszentelt, misén megénekelt, kézencsókolt, nemzeti vezér mindezt megteszi helyetted ! - ez a jobboldal mai üzenete.

Ha Orbán EU-ba integrál, a követői is így gondolják, ha viszont Orbán a globalizációtól óv, követői a multikat szidják.
Ha Orbán Nastaseval állapodik meg, akkor követői megegyezéspártiak, ha Orbán nacionalista retorikát üt meg, hívei is így gondolják.

Ha Orbán hangnemet vált, akkor tábora egyemberként igazodik vezérük egyetlen szavára (emléxel ? Kövér háttérbe Pokorni előre szeptemberben, aztán éles hangnemváltás az I. forduló után) vagy pl. a polgári körök "spontán" alakítása.

Ezt nevezem én fanatizálásnak, ahol a központ célja, hogy érzelmeket toljon előtérbe a gondolkodás, érvelés, értékrendek helyett.

Végülis minden "vezér" legitimitása azon áll vagy bukik, hogy hívei milyen mértékben követik.... és valljuk meg, Orbánnak kivételes adottságai vannak e téren.

Summa summárum, nem értek egyet azzal, hogy a jobboldal gusztustalan volna, csak pillanatnyilag olyan erők mozgatják, ahol a mérsékeltebbeknek nincsen hangja. De ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek.

Előzmény: alfredoo (119)
árja Creative Commons License 2002.06.07 0 0 138
A fütyülők nem tudom, hogy tudják-e: a vezérük Csaurka aláírt a III/III -nak!
wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 137
Nem érdemelte meG!
wizes.
Előzmény: serpico (133)
firstmaggio Creative Commons License 2002.06.07 0 0 136
Az ütyülés természetesen az üléssel kapcsolatos tevékenység. Sejtek valamilyen összefüggést az üleppel kapcsolatosan is és nincs lakat a billentyűzetemen (Bocsánat az idézett személytől az apró módosításért) ezért le is írom.
Ez a szó megszólalásig hasonlít a fütyülésre, ezért szerintem azt a fajta megkönnyebbült sóhajtással kísért önálló hanghatással is rendelkező cselekedetet jelöli ami a felesleges gázok eltávozását segíti, de mégsem böfögés, bár közel egyenértékű véleménnyilvánítási forma.
Aki szokott néha Fiala reggeli műsort hallgatni, az tudja, hogy kedves "jobboldali" érzelmű "polgári" betelefonálók előszeretettel alkalmazzák a hozzászólásnak eme módját a műsor megzavarására.
Talán ennek tömeges megvalósítása ami újszerű, de az együttmozgásnak ez a foka dícséretes ön és testkontroll eredménye.........
Előzmény: Bastardo (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!