Keresés

Részletes keresés

Fenyves Creative Commons License 2002.03.28 0 0 35
Szilvikének egy baja van, hogy ritkán vesz levegőt és azt is rosszkor. Továbbá, hogy nőnek született. A stílusát figyelve még a DUNA TV-s korszakából, elmehetne a TERROR HÁZÁBA
-másodállásban- kihallgató tisztnek, vagy előfelvételizhetne a tervezés alatt álló HOLOCAUST MÚZEUMBA kápó brigadérosnak. Lehet kiváló szerkesztő, újságíró, de hogy képernyőre nem való az hétszentség. Amúgy nagyon helyes, dekoratív teremtés, de főnökei rossz helyre tették. Egyenesen irritáló az egyénisége, bicskanyitogató, még akkor is, amikor hallgat. Dölyfös önteltséget sugárzón, taszító, úgy ahogy van. Bocsánatot kérek Tőle, ha véletlenül fülébe jut a véleményem, de annyi keserűséget és bosszúságot okozott az általam látott szereplései során, hogy képtelen voltam ezt "kikotyogni" magamból. Azért sok sikert kívánok Neki az életben, de lehetőleg más területen.
Nyolcker Creative Commons License 2002.03.28 0 0 34
Nagyon kellemes hölgyemény külsöleg! Amúgy meg Fidesz-agymosott, aki az ellenzékieknek bátran nekiront a szerkesztötöl kapott kérdésekkel, a kormánypártiakkal szemben (csak figyeljétek a tekintetét!) el tud olvadni...
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.28 0 0 33
Mostanában? Már legalább fél éve minden héten 2X.
Előzmény: ÉbreDÉS (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 32
Aha, a Duna TV-től jött akkor át?
Előzmény: premiscuous (31)
premiscuous Creative Commons License 2002.03.28 0 0 31
Én már régen felfedeztem a Duna tévében (már kb. több mint egy évvel ezelőtt). Szerintem nagyon vonzó és intelligens nő bár igaz fiatal lévén a szakmáról van mit tanulnia még, de nagyon jól csinálja.
Egy kicsit fideszesnek tűnik (nyilván megvan a saját véleménye és ez néha látszik is), de szerintem annyira nem, hogy az irritáló legyen és a szakmai teljesítményét rontsa. Belül van simán a pártatlan tájékoztatás/kérdezés határán.
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 30
De miért pont ő?
Előzmény: Ant Z (29)
Ant Z Creative Commons License 2002.03.28 0 0 29
Nincs neked érzéked a nőkhöz :-)
Amikor a Szilvia határozottságot akar mutatni, és kicsit felszegi hozzá a fejét, kifejezetten kihívónak tűnik. De ezt inkább hagyjuk, mert ki nem bírnám, ha a nőnemű kartácsak Baló szexepiljét kezdenék elemezni...

Egyszerűen a műsor imázsának javításához szükség volt egy női műsorvezetőre.

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 28
Krizsó Szilvi Fideszes?
Ezüst Sajó Creative Commons License 2002.03.21 0 0 27
Na azért Betlen meg ez a hölgy nem egy kategória!
Előzmény: Kagakusha (20)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2002.03.21 0 0 26
Én inkább a hangmérnököt dicsérném aki miatt nem hallatszik a riporternő fogcsikorgatása.

Kedves jobbocska!

Ha neked tetszik, akkor kedvesebb barátnőd sose legyen. :-)

Előzmény: Törölt nick (4)
Kagakusha Creative Commons License 2002.03.21 0 0 25
Nem. Az az én ismeretségi körömben nem szokás.
Ez a véleményem.
Elég hosszú idő alatt alakult ki.
Tény, hogy Krizsóhoz sokkal rövidebb idő kellett...
Előzmény: molim (24)
molim Creative Commons License 2002.03.21 0 0 24
Örülök viszont, hogy a Krizsó témában nincs véleménykülönbség. :-)

Ezt én egy szóval sem mondtam, de Betlenen már tényleg nagyon kiakadtam. Kevés olyan jó újságíró van az elektronikus médiában mint ő. Ért a szakmájához és mindig tárgyilagos. Mi a bajod vele? Köpni akartál egyet?

Előzmény: Kagakusha (23)
Kagakusha Creative Commons License 2002.03.21 0 0 23
Mondj amit akarsz, ha az a véleményed. Még indokolnod sem kell.
Örülök viszont, hogy a Krizsó témában nincs véleménykülönbség. :-)
Előzmény: molim (22)
molim Creative Commons License 2002.03.21 0 0 22
Egy konkrét okot mondj miért tartod Betlent jellemtelennek és gátlástalannak! Ez így addig 0. Én most mondjam azt, hogy te meg hermafrodita vagy?
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 21
Honnan ismered ilyen jól? :)))
Kagakusha Creative Commons License 2002.03.21 0 0 20
Krizsó Szilvia egy jellemtelen, gátlástalan egyén.
Betlen János - nőben.
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 19
Semmi nőies nincs Szilvikében. Határozott, domina típus. Csak a korbács hiányzik a kezéből, amivel az ellenzéki politikusokat verje.
Kulik Creative Commons License 2002.03.21 0 0 18
Őszintén. Sajnállak.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 17
Kérdés persze, hogy kinek a kije? Pontosabban melyik FIDESZ-es fiúnak a barátnője? Lehet, hogy a Dajcsé? :o)
Előzmény: Kulik (16)
Kulik Creative Commons License 2002.03.21 0 0 16
Kérdezd meg Szanyit. Egyébként az "Aktuális" műsorvezetője. Igen felkészült riporternő.
Nem véletlen került be a miniszteri viták "moderátorai" közé.
Előzmény: ÉbreDÉS (-)
Fixpont Creative Commons License 2002.03.21 0 0 15
konyorgom olvasd mar el az elso megnyilvanulasom:
"Napkeltebe volt bemondo ATV-n"
ezen mi nem vilagos???
koszi
Előzmény: burok (14)
burok Creative Commons License 2002.03.21 0 0 14
OK, Fixpont, így igazad van, de a Napkelte csak betét, vendég, bérelt műsoridejű az ATV-n, nem maga az ATV.

Nekem a Napkelte nem jelenti az ATV-t.

Előzmény: Fixpont (11)
burok Creative Commons License 2002.03.21 0 0 13
persze kötelezettség és macera nélkül...

te kis pejnahajder :) (na meg én is)

Előzmény: Törölt nick (9)
Fixpont Creative Commons License 2002.03.21 0 0 12
OFF
Bocs az elgepelesert
/OFF
Fixpont Creative Commons License 2002.03.21 0 0 11
Tub es a tobbiek akik szerint Krizso soha nem szerepelt az ATV Nep-kalte musoraban ajanlom a kovetkezoket:
http://www.nap-kelte.hu/forum/9905b.html
http://www.nap-kelte.hu/forum/9904.html

es ott tessek rakeresni a "krizso" szora
Udv.: Fixpont

Előzmény: Tub (8)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.03.21 0 0 10
Egyetértek veled, én is ilyennek láttam, csak azzal a különbségnek, hogy én most is ilyennek látom. Egy szó mint száz, ki nem állhatom.
A Napkelte "riporter kerestetik"-jét nyerte meg. Tényleg nem volt való a Dunába, de az MTV-be se.
Hogy odavették, mutatja, hogy mennyire nincs jó riporterük/műsorvezetőjük (nekik se).
Előzmény: burok (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.20 0 0 9
tán csak a mosolya. ha az alsó ajkait nem eresztené le annyira, hogy kivillanjanak a fogai, akkor egész csinos kis pofikája lenne. bár így se rossz... :O>
Tub Creative Commons License 2002.03.20 0 0 8
A Dunán volt anno esténként egy háttérműsor, amit néha ő vezetett. Szerintem nagyon jól csinálta. A háttérműsor megszűnt, utána a Duna Tv reggeli műsorvezetője lett, majd jött az Aktuális.

Nem emlékszem rá, hogy az ATV-n lett volna valaha is.

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.20 0 0 7
PARTATLAN!
Nem tudom, hogy miért nekem címezted hozzászólásodat, de köszönöm. Semmiben nem mondtál ellent nekem, de mint egy igazi jópofi eldurrogtattad itten is a már lejárt Dakotásdit. Gratula! Te még itt tartasz. Hallottad amúgy, hogy ember járt a Holdon? :-)
Előzmény: PARTALAN (5)
burok Creative Commons License 2002.03.20 0 0 6
K. Sz. lehet, hogy volt az ATV-ben, én nem emlékszem, csak arra, hogy a Duna tv-ben kezdett. Nem szerettem, mert a többi dunás riportertől, bemondótól eltérően erőszakos és kiabálós volt. Valószínűnek tartom, ezért is került el onnan, nem illett az összképbe (elengedték).

Azóta viszont e téren fejlődött, talán belátta, hogy nőiességgel eredményesebb. Ma már tényleg akár szimpatikus is lehetne, ha feledni tudnám a kezdetet. Akkor az volt az érzésem, hogy erősen ellenzéki, azaz balos-liberális beállítottságú.

Most, hogy "megszelídült", valóban értékelhető okos szívóssága, tiszta artikulációja.

No ez a nő (egyébként nem egy rossz bőr) :)

Előzmény: Fixpont (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!