Szilvikének egy baja van, hogy ritkán vesz levegőt és azt is rosszkor. Továbbá, hogy nőnek született. A stílusát figyelve még a DUNA TV-s korszakából, elmehetne a TERROR HÁZÁBA
-másodállásban- kihallgató tisztnek, vagy előfelvételizhetne a tervezés alatt álló HOLOCAUST MÚZEUMBA kápó brigadérosnak. Lehet kiváló szerkesztő, újságíró, de hogy képernyőre nem való az hétszentség. Amúgy nagyon helyes, dekoratív teremtés, de főnökei rossz helyre tették. Egyenesen irritáló az egyénisége, bicskanyitogató, még akkor is, amikor hallgat. Dölyfös önteltséget sugárzón, taszító, úgy ahogy van. Bocsánatot kérek Tőle, ha véletlenül fülébe jut a véleményem, de annyi keserűséget és bosszúságot okozott az általam látott szereplései során, hogy képtelen voltam ezt "kikotyogni" magamból. Azért sok sikert kívánok Neki az életben, de lehetőleg más területen.
Nagyon kellemes hölgyemény külsöleg! Amúgy meg Fidesz-agymosott, aki az ellenzékieknek bátran nekiront a szerkesztötöl kapott kérdésekkel, a kormánypártiakkal szemben (csak figyeljétek a tekintetét!) el tud olvadni...
Én már régen felfedeztem a Duna tévében (már kb. több mint egy évvel ezelőtt). Szerintem nagyon vonzó és intelligens nő bár igaz fiatal lévén a szakmáról van mit tanulnia még, de nagyon jól csinálja.
Egy kicsit fideszesnek tűnik (nyilván megvan a saját véleménye és ez néha látszik is), de szerintem annyira nem, hogy az irritáló legyen és a szakmai teljesítményét rontsa. Belül van simán a pártatlan tájékoztatás/kérdezés határán.
Nincs neked érzéked a nőkhöz :-)
Amikor a Szilvia határozottságot akar mutatni, és kicsit felszegi hozzá a fejét, kifejezetten kihívónak tűnik. De ezt inkább hagyjuk, mert ki nem bírnám, ha a nőnemű kartácsak Baló szexepiljét kezdenék elemezni...
Egyszerűen a műsor imázsának javításához szükség volt egy női műsorvezetőre.
Örülök viszont, hogy a Krizsó témában nincs véleménykülönbség. :-)
Ezt én egy szóval sem mondtam, de Betlenen már tényleg nagyon kiakadtam. Kevés olyan jó újságíró van az elektronikus médiában mint ő. Ért a szakmájához és mindig tárgyilagos. Mi a bajod vele? Köpni akartál egyet?
Egyetértek veled, én is ilyennek láttam, csak azzal a különbségnek, hogy én most is ilyennek látom. Egy szó mint száz, ki nem állhatom.
A Napkelte "riporter kerestetik"-jét nyerte meg. Tényleg nem volt való a Dunába, de az MTV-be se.
Hogy odavették, mutatja, hogy mennyire nincs jó riporterük/műsorvezetőjük (nekik se).
tán csak a mosolya. ha az alsó ajkait nem eresztené le annyira, hogy kivillanjanak a fogai, akkor egész csinos kis pofikája lenne. bár így se rossz... :O>
A Dunán volt anno esténként egy háttérműsor, amit néha ő vezetett. Szerintem nagyon jól csinálta. A háttérműsor megszűnt, utána a Duna Tv reggeli műsorvezetője lett, majd jött az Aktuális.
Nem emlékszem rá, hogy az ATV-n lett volna valaha is.
PARTATLAN!
Nem tudom, hogy miért nekem címezted hozzászólásodat, de köszönöm. Semmiben nem mondtál ellent nekem, de mint egy igazi jópofi eldurrogtattad itten is a már lejárt Dakotásdit. Gratula! Te még itt tartasz. Hallottad amúgy, hogy ember járt a Holdon? :-)
K. Sz. lehet, hogy volt az ATV-ben, én nem emlékszem, csak arra, hogy a Duna tv-ben kezdett. Nem szerettem, mert a többi dunás riportertől, bemondótól eltérően erőszakos és kiabálós volt. Valószínűnek tartom, ezért is került el onnan, nem illett az összképbe (elengedték).
Azóta viszont e téren fejlődött, talán belátta, hogy nőiességgel eredményesebb. Ma már tényleg akár szimpatikus is lehetne, ha feledni tudnám a kezdetet. Akkor az volt az érzésem, hogy erősen ellenzéki, azaz balos-liberális beállítottságú.
Most, hogy "megszelídült", valóban értékelhető okos szívóssága, tiszta artikulációja.