Te kötekedtél, én csak hozzászóltam. Lapos a horizontod - egyes helyeken még beszélgetés is szokott lenni az ilyesmiből. De vedd úgy, hogy itt sem jártam. Különben is, modortalan vagy, fiacskám.
mona, hidd el, nem miattad...
itt kívülem csak köcsögface-ek mulattak!
nem volt itt érdemi eszmecsere
csak gumcsi néhány remek versezete
a hónaljszőrömig nem értek -
eltűnésük volt közérdek
végre megérted?
keringőzz turcsányival
Az Amo-t, Szalacsi, Szakács B és más eredeti sztár mellett én irtam fel. Azt irod, hogy zavaros, gagyi...biztosan Tew olyan okos vagy mint Réz András.Érzem 1000 kilóméterről, hogy egy sznop pesti pöcs vagy. Már elnézést a képhibáért.
Na jó. Akkor megjegyzem, hogy Amoék honlapján megnéztem az első filmrészletet. Zavaros, gagyi, Nulla. A többi biztosan nem érdekel tőlük, és aggódom, vajon milyen kultúraterjesztést is végeznek, bármilyen szépen is mutat a honlapon.
Miért nem inkább Ammo család? Akkor kötődne legalább ahhoz a cyber-izéhez, -kultúrához, és mindenkit jól szét lehetne lőni...
az igazán nagy volt, én nem is tudtam róla, hogy lesz, nagy meglepetés volt. nálam az "és mért nem jön haza az a pernahajder?" és a "ne mondjon semmit!... pajzsmirigy" jött be a legjobban, de en bloc tetszett. hurrá Bojci! :)