én is csípem Yuma-t, a másik a kis édes Kiaki:) Saburo és Ryoki kevésbé érint meg, viszont Saburo iszonyat jó gitáros, nagyon tehetséges. Tenten meg maga a (fél)ördög.
én mondjuk sejtettem, hogy nő-ügy van Tenten kilépése mögött (amilyen rondán csinálta), de kb. úgy képzeltem el, hogy például Yuma lenyúlta T barátnőjét. Yuma-nak még a szeme sem áll jól:XD de így is elég megrázó a sztori.
sedspace-re fogom és elküldöm mail-ben, ha nem túl nagy mb vagy máshogy.
megaupload-ot csak explorer alatt lehet használni (mozilla alatt nem), de azt is csak úgy, ha letöltöd hozzá a toolbar-jukat (dl ott van az oldalukon, csak klikk). nem egy nagy ügy. érdemes használni, mert rengeteg cuccot oda pakolnak fel.
huhh, hát nekem sok (többszáz) képem van róluk, szebbnél szebbek és külön Tenten-ről is. meg ugye minden megvan tőlük: discography (bár azt még össze kell állítanom kronológikusan, csak mindig várom, hogy valaki tegyen fel bittorrentre egyet, de még senkinek nem jutott eszébe), PV-ék és néhány live. ami hiányzik az a két DVD koncertjük, de asszem azt beszerzem majd Japánból. Jpopsuki-ra feltettem tőlük sok cuccot (albumok, single-k és PV-k), továbbá egy 2005-ös UC-os koncertrészletet. ha onnan akarsz valamit leszedni, szóljál és akkor seedelem, mert már régiek.
ha kellenek az említett fotók, azt bemásolhatom egy mappába és feltöltöm valahova neked (sendspace vagy ilyesmi).
hát igen..kár értük..ez a story-amit dumáltunk...naon durva.. nekd van sok képed tőlük?mert én nem találok naon... tudnál linket adni? vagy emailben küldeni képeket? vagy akár msn-en is...
na, ha te is szereted őket, akkor biztos jók. szerzek be tőlük zenéket.
KuRt nem oshera (csak öltözékben), nekem az egyik leglegkedvencebb bandám és bizony megsirattam őket (szó szerint), mikor Tenten betett maguknak. hiányoznak borzasztóan és T hangja, egyénisége. ő a legkúlabb énekes (és most a dobos Kiaki véleményét osztom, aki így nyilatkozott róla, miután távozott. Yuma pedig azt mondta, másnak nem tud zenét írni, csak neki. kiváncsi leszek betartja-e, jó lenne őket újra együtt látni. amúgy régóta haverok és már a KuRt előtt, a Hanamuke nevű bandában is együtt játszottak. na az még egy csodás zenekar volt).
ezt a LOLITA23q nagyon szeretik, ők totál oshera kei banda, a legcukibb változatból és állítólag kiváló a zenéjük, elég népszerűek is. majd tőltök le tőlük valamit, mert még nincs, kiváncsi vagyok, milyenek. te is hallgass beléjük, hátha még kedvenced lesz.
akkor jöjjenek az oshare-féle cukiságok susie-nak:)
nevek a képre kattintva. tulajdonképp mind jó banda, úgyhogy amelyik még ismeretlen, azt ajánlom (főleg Arc, Ayabie, Codomo A, Doremidan, Kra. Alice Nine-t ismered, ők szuperek). Vidoll-t csak plusszba, hogy kedvet kapj hozzájuk.
köszi, de már rájöttem, tök eccerű, ott volt az orrom előtt a megoldás, csak én a hjsplit-hez vagyok szokva, ő más logikával csinálja. a koncertet is megnéztem már:)
Akkor nem tudok segíteni, sajnom az én tudományom is véges. Mellesleg meglehetősen rövid az egész, főleg ha ilyesmiről van szó. Hiába, más nemzedék... Nem születtem távirányítóval a kezemben. :-(
este majd berakok pár képet az említett bandáktól, hátha valamelyik megtetszik neked. a Vidoll-nak a korábbi dolgai is nagyon jópófák és jól is néznek ki, őket is ajánlom.
ez sajna más, filmeknél nekem sincs problémám, úgy szoktam csinálni ahogy itt most mondod. az a baj, hogy ezt nem lehet kicsomagolni, mert nem engedi. elkezdi kibontani, de a negyédénél leáll és error-t ír ki. állítólag ezt winrar-ral darabolták szét és csak azzal lehet összerakni, erre kék rájöjjek, hogyan.