Srácok. A Diorámában nagyon frankó kávé főznek, és az úri közönség kedvelt anyázó húrfeszítő helye.
Nekem is volt már a nyakamon, csak úgy játszásiból.
De azért maradjatok, de csak a fogatokat kínozzátok.
Mann bácsi, meg okos ember vót, csak nem vót neki jó stílusa meg humorja. Olyan, mint Jung.
Szakadár, plz, ne feszítsd a húrt. Ha bunyó van, menjünk át egy közösen megválasztott terepre.
Nem nagyon ismerem a konfliktusok ezredéves hátterét, de ha érthetném, szívesen moderálnám a magam buta eszközeivel a bunyó lefolyását. Bízvást mondom, értek hozzá, előző életemben Problémamegoldó voltam, hö.
iago, plz, ne feszítsd a húrt. Ha bunyó van, menjünk át egy közösen megválasztott terepre.
Nem nagyon ismerem a konfliktusok ezredéves hátterét, de ha érthetném, szívesen moderálnám a magam buta eszközeivel a bunyó lefolyását. Bízvást mondom, értek hozzá, előző életemben Problémamegoldó voltam, hö.
Levéltári adatok szerint Béla bácsi a kommunista III-as főcsoportfőnökség I-es Csoportfőnöksége 7-es osztályának volt az egyik operatív tisztje - jó sokáig, amíg tükörbe-lövöldözős praktikáival az úgynevezett dicsfeny-lapja (dícséretek és fenyítések lapja) nem merült el a negatív megítélések tartományába.
A 7-es osztályt nevezték úgy: a Piszkos Ügyek Osztálya.
A 7-es osztály feladata: beépülés az emigránsok közé, hálózat-telepítés, aztán bomlasztás és lejáratás. Nevezték másként is így a Nyugat-Német-, USA- és Kanada-akciókat: nevezetesen, "aktív intézkedések".
Nos, Béla bácsi, míg nem kapta el a hév, ilyen ügyekben működött közre.
Béla azzal hivalkodott, hogy a '90-es évek elején tele volt vele sajtó.
Hát ez sem igaz. Ki emlékszik már Schauder Bélára?
Ha Schauder Béláról tudni akarsz valamit, létesíts bizalmas kapcsolatos tapasztalt könyvtárosokkal. Ha kérdést teszel fel nekik Sch. Béláról, tudod, mi tapasztalsz majd? Lángoló arcpírt.
Ps: mondja mán meg valaki, miér van ilyen lassulás a gépemon?
Béla bácsi ötvenvalahány éves, mégis hetvennégynek néz ki.
Azzal kérkedett, hogy '82-ben Argentínában, Buenos Airesben betört a México utcában lévő Nemzeti Könyvtárba, ahonnan bizonyos repertitóriumokat lopott el.
Béla bácsi általában fröccsözni szokott.
Utánanéztem a dolgoknak. Az a keserű igazság: Béla bár hírszerző tiszt volt, de sosem járt külföldön, hö.
Drága barátaim, dzsavázzatok át egy kávéra a Dioráma Kávézóba, lehetőleg THC-vel rendeljétek. Siessetek, lehet hamar elkapkodják!
Az alábbi szmájlz ellenére komoly!
:÷)
a topicgazda szomszédja, és amikor Ozagent eltiltották a net használatától, akkor Béla bácsi nyújtott neki menedéket, és tette lehetővé, hogy Ozagen feljusson a Felületre.
Később kiderült: Béla bácsi trójait telepített a gépére, és így Ozagen jelszavának megszerzésével bejutott a Fogcsikorá-ba mint Ozagen.
Béla bácsi Ozagen nickjével arról számolt be, hogy űrutazást tett az ISS-en, aztán az Edwardsról, majd Fort Braggből, utána átutazóban Bostonban élményeit adta elő a nyájasnak.
Én a Nehéz órán-t szeretem tőle, tudod, amikor Schiller szopatja távolból Goethét. Mindössze négy oldal. A Varázshegy-ben van két jó oldal, amikor Castorp síel. A halál...-ban jó a koldus, amikor kiforgatja a szemét. Lengyel csákó nem jó. A Krögerben jó az orosz csaj. A Doktor Faustus: tévedés. A Tetralógia: tévedés, hosszú, mint ez a hozzászólás. A Ház meg kötelező volt az isiben, tehát nem olvastam.
Hazabattyogtam kozben, gondoltam leirom hogy mit jelent nekem Mann kitol te hánysz?!?
Anyai nagyapam tunt fel a kodben, ahogy nagymutter
vitte neki a levest, elvaltak már hisz ki birta
volna ki a lovizast, a nougyek garmadajat..
Nways, nagymutter belep a Jozsef koruti lakasba, minden butort elvittek a foglalok, futes sem volt mar bekapcsolva, nagypapi a sarokban ult a foldon
nagykabatban szivarozgatva Jozsef es testvereit
olvasvan nemetul.
Dunapart is beugrott, snecizve, Varazshegyet
olvasva kamaszon.