Eh, hülyeség ez az egész vita! Én hozzászoktam, hogy a pasik csókolnak kezet a hölgyeknek!
Ha a ME. másként gondolja, ám legyen! Az egy másik kultúrkör!
Annál rosszabbat tettek, Orbán apja most nyíratta ki üzleti konkurensét a fia beosztottainak segítségével :((
Ehhez hasonlót azért nem nagyon tudsz felhozni a baloldalról, hogy a Horn gyereke bármit elintézett volna magának valamit a papa közreműködésével.
Vaze, Fidesz-banda. Hany evesek voltatok a rendszer-valtaskor?
én speciel 10.
Emlekezhetnetek, hogy az Orban-ek mar kockazat nelkul ugralhattak. Amikor ok egyetemre kezdtek jarni, mar gyakorlatilag azt mondtal, amit akartal.
nagyszüleim mesélték, hogy amikor hallották Orbán beszédét a tv-ben, azt hitték, wiszik is el mindjárt a hűvösre. csak nem lehettek azok olyan nyugodt idők... persze lehet, hogy a családod azt mondhatott, amit akart. a többség nem wolt ilyen szerencsés. talán ezért nem szeretem a hozzád hasonló szocializmus-relativistákat.
Orbanek nem voltak batrak, csak megszippantottak a verszagot, majd raugrottak.
Gusztustalan, ahogy mocskoljatok a volt szamizdatos-okat, akik (ugyan kivegzest nem kockaztattak, de egzisztenciat igen) tenyleg tettek valamit.
akkor még egy (rendszerváltó) hajóban evezett fidesz és szdsz.
az mszp és elődpártja meg egy másikban. aztán walaki hajót wáltott.
madfax!
Igazad van! Ő irányitotta, miután megválasztották miniszterelnöknek. Addig csak a szupertitkos találkozások alkalmával dirigált Kádár-Grósz-stb elvtársaknak. Ezt te komolyan gondolod?
Tudod én nem hiszek ezekben a váratlan eseményekben. Arról nem is beszélve, hogy Orbán Viktor egy 40 éves felnőtt férfiember, van kislánya, felesége, édesanyja, nagymamája - kell hogy legyen tapasztalata a női nemmel kapcsolatos érintkezésekről - továbbá 3 és 1/2 éve ismernie kell a protokollt és az etikettet... De, enélkül is tudni való, hogy kézcsók jár az egyházi méltóságoknak (már, amelyiknél) és a diktátoroknak.
Egy modern, fiatal demokrata ezt a gesztust "zsigerből" visszautasítja!
Sajnos nem tudsz az ellenkezőjéről meggyőzni!
Nézzük meg a képet.
OV keze majdnem váll magaságában, az öreg hölgy feje 60°-os szögben.
Ha ov nem maci-laciként hordja mindig így a kezét, mire kialakult ez a beállítás ,eltelt cirka 1 másodperc.
madfax!
KÉt okból érdekes a hozzászólásod.
1, Még mindig nem szerettek egy mércével mérni. Demeter apja az mehet, de a körmös Bauer az nem.
2, A gyermek nem felelhet apja tetteiért, deha letagadja és hazudik azzal kapcsolatban, akkor bűnrészessé válik és ekkor már kritika is megengedett.
"hatáskör-lista"
Biztos. A múzreum igazgatók irányitották az országot. A kormányban, meg a párt magas tisztségeiben csak bábok ültek. No, ezt adjátok be az átlag Magyarnak! PLAKÁTRA FEL!
Ha érdekel valakit akkor momentán az ország imázs közel négyszáz millót költ azért, hogy az Oktogontól a Hősökteréig megünnepeltesse szilveszterkor a fidesz kormány "nagyszerűségét" és kampányolását! Buli lesz!:-))
Na mi van? Eltanakodtunk a körmösökön? Nem is baj! Jót tesz az az SZDSZ moráljának! Meg az asztalos-kárpitos-verőlegény-avhs mocsok esete az SZDSZ-szel. Tanakodjatok csak. Meg írjatok a Kacorkirály exbelügyminiszterrel igazolásokat, hogy az AVH-n "nem volt szokás a tanuk bántalmazáása". Mentsétek föl az összes mocskos verőlegényt. Juttassátok minél jobb pozíciókba. Lehetőleg külkeresnek, mert az a frankó.