Keresés

Részletes keresés

Rosso-B Creative Commons License 2010.05.25 0 0 211

sziasztok

jun 7.től leszek Párizsban, 9.re tervezem Disneylandot a lányommal, belépőt vennék ,de sehol nem találom az auchan.fr lapon....tud valaki segíteni?

köszi

kraftwerk Creative Commons License 2010.05.25 0 0 210
1 hettel kesobb? :-) 06.11. Disney, 12-13 Parizs.
Előzmény: Louloudaki (202)
BorosRita Creative Commons License 2010.05.23 0 0 209
nekem az angolom se erős, sajna
Előzmény: Louloudaki (208)
Louloudaki Creative Commons License 2010.05.23 0 0 208
tesztelés, tesztautomatizálás, riportolás, francia nem kell, csak erős angol, amcsi cég vagyunk nem francia :)
Előzmény: BorosRita (207)
BorosRita Creative Commons License 2010.05.23 0 0 207
annak mi pontosan a feladata? dehát franciául nem beszélek, az angolt is csak töröm, és a sulit be kell fejeznem, az meg még egy év, szóval asszem ezt most ki kell hagynom. de azért kösy:)
Előzmény: Louloudaki (206)
Louloudaki Creative Commons License 2010.05.23 0 0 206
van felvétel web quality analyst pozícióra hozzánk, ha gondolod pályázd meg. próbaidő után 2db 1napos jegy jár asszem félévente, aztán 1 év meló után a silver pass is.
Előzmény: BorosRita (205)
BorosRita Creative Commons License 2010.05.23 0 0 205
szóval jók a kapcsolataid:) jó neked:) ott nekem is jól jönne az ismerettség, oda szívesen járnék, amikor kedvem tartja:)
Előzmény: Louloudaki (204)
Louloudaki Creative Commons License 2010.05.23 0 0 204
hehe, nem vagyok gazdag, disney dolgozók kapnak silver passt, 3fő bevihető vele plusz én :)
Előzmény: BorosRita (203)
BorosRita Creative Commons License 2010.05.23 0 0 203
ilyen sok a pénzed, vagy ilyen jók a kapcsolataid?:)
Előzmény: Louloudaki (202)
Louloudaki Creative Commons License 2010.05.23 0 0 202
június 3án megy valaki diznilendbe? 1 főt még be tudok vinni ingyen. illetve júni2-6 között van párizsban valaki, aki csatlakozna városnéző sétához mellém?
mnc22 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 201
Szia!

Teljesen privát intéztük, a szállást a Disney honlapján keresztül, ill telefonon keresztül, mert úgy még adtak egy kis engedményt. A Sequoia Lodge szállodában voltunk, ami ár-érték arányban szerintem jó választás. Mi is gyerekekkel voltunk a kisebbik akkor 2 éves volt. Mivel két park van szerintem két nap min. kell, ha mindent ki szeretnétek próbálni. Érdemes beleszámolni a várakozási időt is az attrakcióknál. Viszont ha csak olyan dolgokra ültök fel ami a kicsinek is való akkor lehet, hogy elég 1 nap is.
Mi 3 napot töltöttünk ott, mivel a nagyobbik volt ahová többször is felült.
Előzmény: fico (200)
fico Creative Commons License 2010.05.16 0 0 200
Köszi a gyors választ mnc22!
Utazási irodán keresztül foglaltatok szobát vagy privibe intéztétek?
Melyik szállodában voltatok?
Szerinted 2,5 éves gyerekkel hány napot szánjunk a parkokra?
Csak a szükségeset szeretném itt tölteni, azután úgyis megnézzük Párizst...
Előzmény: mnc22 (199)
mnc22 Creative Commons License 2010.05.16 0 0 199
Szia fico!

Mi voltunk már ott szállodában, és az érkezés napjától az indulás napjáig korlátlanul lehetett bemenni mindkét parkba, sőt, ha kértek félpanziót akkor azt a parkben lévő éttermekben is fel lehet használni. Nekünk nagyon bejött a szálloda, ha legközelebb megyünk akkor is ezt választjuk.
Ha bármi kérdésed lenne még, írj nyugodtan.
Előzmény: fico (198)
fico Creative Commons License 2010.05.16 0 0 198
Sziasztok!
Tudna valaki infót arról, ha 3* annyit kifizetek azért hogy a parkban található szállodában aludjunk, akkor van arra lehetőség hogy a pici du.-i alvása idejére elhagyjuk a parkot felmenjünk a szobába, és a pihenés után újra visszalépjünk,
Vagy a szállással biztosított belépő is csak 1 belépésre jogosít?
Esetleg aki már a parkban meg tudná mondani megéri-e vagy inkább a közelben fekvő olcsóbb szállásokat válasszuk?

Előre is köszi
Füles65 Creative Commons License 2010.05.03 0 0 197
Igen, 2 napos jegyünk volt, de nem egymást követő napon voltunk.
Gondoltuk, megnézzük az új szezont is, ami április 2-től indult, de olyan sok változást nem láttunk. A Disney Parádéban volt egy-két új elem, de azt hiszem a teljes üzem csak májusban indul. Volt olyan játék, ami még nem üzemelt április 3-án sem, majd csak májusban !!! Szóval legközelebb majd májusban megyünk, csak ne lenne az az iszonyatos tömeg !!!
Előzmény: sz.h (186)
Isatys Creative Commons License 2010.04.27 0 0 195
Szia,

Kuldj nekem egy mailt ide: szegvari.anna@gmail.com
a napokban lesz ra egy kis idom, le tudom forditani.

Udv
Előzmény: almart (194)
almart Creative Commons License 2010.04.26 0 0 194
Sziasztok!

Elnezest,amiert OFFolni fogok,de olyan francia topikot kerestem,ami aktiv. Segitseget szeretnek kerni,surgosen le kellene forditanom 4-5 sort franciarol magyarra,de a kornyezetemben senki nem beszeli a nyelvet. Aki hajlando lenne segiteni,legyen olyan szives es irjon mailt,elkuldom a forditando szoveget.
Koszonom a segitseget.
akoshikon Creative Commons License 2010.04.26 0 0 193
köszi :-)
sz.h Creative Commons License 2010.04.26 0 0 192
Mi neten rendeltük,de "rendes" jegyet küldtek.Ugyanott mentünk be ,ahol az otthon nyomtatott jegyekkel is kellett.Azt láttam,hogy csak megnézték a lapot és az útlevelet vagy személyit...és visszaadták.Karszalag nincs.

Ha szemben álltok a bejáratokkal,akkor jobb oldalon lesz a bejárat az előre megvett jegyekkel.
Kicsit előre kell menni.
Ez a Disneylandre érvényes,a Studionál nem tudom,hogy van.

Nézz körül a www.auchan.fr oldalon.Mi tőlük vettünk kedvezményes jegyet.Postán 2 nap alatt itt volt.
Előzmény: akoshikon (191)
akoshikon Creative Commons License 2010.04.25 0 0 191
neten szeretnék jegyet rendelni tőlük és kérdezném,hogy azt a jegyet amit küldenek vagy kinyomtatom azt elveszik ott és karszalagot kapunk vagy hogy megy a dolog?
Isatys Creative Commons License 2010.04.22 0 0 190
ja, es a sajtospult mellett a bejaratnal a pekseg es a kavespult is figyelemre melto szerintem.

bar a legjobb szerda-szombaton a piac az Edgar Quinet-nel. Amig ott laktunk a parommal, rendszeresen ott vasaroltam be.
Előzmény: sz.h (188)
Isatys Creative Commons License 2010.04.22 0 0 189
nekunk meg a ruhaosztalyon :)
anyukam vett egy kasmirpulcsit, es azt probalta elmagyarazni a csaj, hogy hogyan lehet elkerulni a bolyhosodast ("astuce": be kell tenni a hutogepbe egy nejlonzacskoban :)) )

nemcsakhogy viragoznak, mar lombosodnak is!
zoldul minden, gyonyoru ido van egesz heten. Hetvegere mar boven 20 fok feletti homersekleteket mondanak...
Előzmény: sz.h (188)
sz.h Creative Commons License 2010.04.22 0 0 188
Szegus,ez az eset is a Monoprixban volt.Különben elképesztő ahogy kialakították a sajtospultot...és az eladó férfi (aki már 15 éve ott van szerintem...emlékszem rá régről :) )mindenkivel dumcsizik kicsit.Tényleg kicsit olyan sajtpiac hangulata van.

Virágoznak már a gesztenyefák Párizsban? :) :(

Előzmény: Isatys (187)
Isatys Creative Commons License 2010.04.22 0 0 187
Spanyol iskolasok allandoan vannak, idoszaktol fuggetlenul :) De foleg tavasszal.

Amugy a Montparnasse- n a Monoprix-ben az egyik (egyebkent antillai) csaj elkezdett hozzank oroszul beszelni mikor anyukammal voltam, azt hitte, onnan jottunk. Mondtuk, hogy nem, de majdnem, meg ertjuk egy kicsit. Erre megkerdezett egy par szot magyarul (Viszontlatasra, Jo estet, Koszonom) hogy ha jon mas magyar is, akkor tudjon veluk kommunikalni :))
Szoval a sztereotipia, miszerint a franciak bunkok es csak franciaul hajlandoak beszelni, regen nem allja meg a helyet :)))
Előzmény: sz.h (186)
sz.h Creative Commons License 2010.04.22 0 0 186
Mi 25-én voltunk.Ezek szerint folyamatos volt a probléma a bányavasúton.
Szóval előttetek már egy héttel is rengeteg spanyol volt.No és olasz is.Nálunk még akkor nem volt tavaszi szünet.
Kétszer voltatok a Disney-ben?31-én és ápr.3-án is?
Előzmény: Füles65 (185)
Füles65 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 185
Mi március 31-én és április 3-án voltunk, a leállásos balhé 31-én volt.
Lehet, hogy közel voltunk egymáshoz a sorban, csak nem hallottuk a magyar szót a spanyoloktól :-)) Egyébként egész Párizs tele volt velük, náluk is akkor volt iskolai szünet !!
Előzmény: sz.h (183)
sz.h Creative Commons License 2010.04.21 0 0 184
Tőlünk a Montparnassnál lévő egyik élelmiszeráruház sajteladója kérdezte meg ,hogy milyen nyelven beszélünk mert ilyet még nem hallott. :))Jól elbeszélgettünk - franciául.:)
Előzmény: BorosRita (182)
sz.h Creative Commons License 2010.04.21 0 0 183
Nem egynapon voltunk a Disney-ben? :)....többször leállt a Big Thunder Mountain...hosszabb időre rekedtek bent emberek.Szerencsére velünk nem történt meg.
Egész Párizs tele volt spanyol középiskolásokkal.
Előzmény: Füles65 (180)
BorosRita Creative Commons License 2010.04.21 0 0 182
hát mi pont november elsején voltunk.
és esett is, de ez senkit nem riasztott el.
aznap 23-ig volt nyitva a park, azért is lett az a nap választva, így mi a parkban kezdtük, aztán studio hétig, az akkor zárt, aztán át a parkba, na hát akkor már lényegesen egyszerűbb volt feljutni, öt percig ha kellett várni akkor már, persze még akkor is volt egyik-másikon tumultus.
nekünk sikerült magyar szót is hallani:). volt egy vonat a studióban, ahol a kulisszák mögé visznek és ott a nő a végén mindenféle nyelven elköszönt, majd miután a miénket kihagyta, mi és a hátunk mögött ülő magyarok szinte egyszerre mondtuk be, hogy viszontlátásra, a nő nézett, hogy mi van, ugyan milyen nyelv ez:). aztán mondta, hogy ha leszálltunk, menjünk oda hozzá, és mondjuk el megint, hogy legközelebb mondhassa:) hát nem tudom, mekkora sikerrel járt ez a kezdeményezés:).
Füles65 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 181
Azért a tapasztalataim birtokában inkább azt tanácsolnám, hogy akinek csak egy napja van, az inkább az 1nap/1park jegyet vegye és menjen csak a DisneyParkba. Olcsóbb, nagyobb az élvezet (főleg gyerekkel) és talán majd legközelebb vegye célba a Disney Studios-t is. Persze akinek megadatik, az élvezze mindkét parkot min. 2 (de inkább több) napig és esténként látogassa meg Disney Village-et is, különös tekintettel a Rainforest Cafe-ra (csak ajánlani tudom, nem olcsó, de élmény étterem !!)
Persze ez csak nagyon személyes ajánlás !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!