Nem vettem fel sajna, de nem is néztem az eurosportot kedden, debrecen és kisvárda között rohangálok és az elkapott vírus is már aznap este elkezdte hatását... De akkor ezek szerint nem is gond, hogy nem láttam, valószínüleg itt is így mehetett le.
Műsorujségban is szerepelt ez a porsche? Mert én a mediaklikken egyszer sem láttam péntekre írva, bár volt 1-2 péntek ami kimaradt. Eleve nem értem ha már csinálják a boxutca FB-n a borítóképet arra akár apróbba is mi a fenéért nem képesek felrakni....
Akkor csak jól gondoltam, hogy Tóth Robi egy körrel hamarabb lekommentálta a befutót minthogy az megtörtént volna....
Gondoltam hogy meg lesz a v8, nem mindeki korán kelő, aztán a vendégeket nem akartam zavarni hogy reggel 5 vagy 6 kor már kapcsol befele a felvevő :D. Mostmár csak helyett kell üritenem megint mert egy 2TB-s uj vinyó december óta teli lett(na jó van két komplett laptop backup 820gb meg néhány game is fent), pedig mennyi minden hiányosságom van még ebből az évből is amit le kellene szedni.
Már akartam kérdezni, hogy felvetted-e a keddi blancpain, erc összefoglalót, mert semmi hang nem volt. Az ismétlésnél a eurosport2-n se volt hang. A szombati erc ismétlés meg natural sound-os. Ezek szerint a magyar hang elveszett valahol és nem is rögzítették az ismétléshez. Akkor majd angol hanggal fogom feltölteni.
A porsche összefoglalót az m4-en csak most kezdték. A hungaroring-i volt az első 08.24-én, a szombati (péntekinek az ismétlése) volt a második adás. A gp3 utolsó körében bejött a safety car, és már nem várták meg, amíg beérkeznek a célba. Nem tudom, miért kellett ennyire sietni, még fél óra volt az f2-ig, és leadták a porsche összefoglalót, ami nem is volt benne a műsorújságban.
A supercars futamok meg vannak, minden eddigi, a DTM Zandvoort is jön hamarosan.
Az eurosporton tegnap meg ma a kedden leadott ERC összefoglaló ismétlése ment/megy? Valami Natural Sound-os változat van nálam most, csak a TCR-t veszem így ezt csak nézni tudom, venni nem.
DE vigyázat erős anyag! Oktatni kéne ahogy Várhegyi nem bír megszólalani az előző évi futam összefoglalója alatt A kedvencem még a lúti volt (Luthi) tőle. Harmati Árpád (volt motorsport versenyző) és Ruszanov András (Eurosport szakkommentátor) volt még ott.
Sziasztok! Nincs közöttetek esetleg olyan, akinek vannak meg a gépén régi MotoGP versenyek magyarul? Elsősorban a 125cc-re gondolok, a 2010-es évre lenne szükségem onnan, valamint a 2011-es Moto2-es szezonra! Ha valakinek megvan, kérem hogy tegye fel valahova! :) köszi előre is :D
Múlthéten vendégek voltak így nekem is csak a Tempót és a Hungaroring magazint sikerült felvenni, de a V8, DTM-ből semmit, Superbike is volt még, de a többit meg nem is tudom mi volt mivel a listám sem lett megírva.
2015-ös Le Mans még fent van Ncore-on, szerintem az is Zebra munkája amúgy. Ha lesz seed megpróbálom leszedni aztán lassan feltöltögetni, de jelenleg nincs hozzá hely a gépemen. Majd idővel :)
Sziasztok vkinek megvan-e az idei nurburgringi 6 oras verseny (WEC) eurosportos feloras osszefoglaloja es a 2015-os le mansi 24 oras szabadedzes es verseny magyarul?
Zebra! A Supercars idei futamaiból amik még nem kerültek fel, azokat fel fogod tenni? Láttam, hogy Winton-ig fent vannak, de az azóta lezajlott futamokat is légy szíves tedd fel!
Valamint esetleg valakinek vannak meg régebbi BTCC-s futamai? Itt főként a 2011-2014 közti időszakot értem.