Hát srácok... megnéztem ezt a honlapot. Botrányosnak tartom, hogy a magyar zenei életben abszolút nincs kultúrája a website-oknak, és a MC lapja még a jobbakat képviseli, de ettől függetlenül van rajta egy pár idegesítő hiba.
Tele van helyesírási hibával, a pompás flashek mellé nagyon hülyén lettek betéve a html-ek (ez a "túrné" szekció katasztrofális, nagyon zavaró az egységes oldal mellett ez a gányolt szavazógép, arról nem is beszélve, hogy felesleges), a letöltés abszolúte nem könnyen kezelhető, letöltésvezérlőt csak nehezen tudtam használni, mert jobbgomb-clickre a flash "zoom-in" ja jött elő - nem is tudom, hogy egy ilyet miért kell mindenáron flashesen megoldani, miért nem lehet egy sima html popup - a képeknek sem kéne egy új exploler ablakot nyitnia, hanem simán lehetne ott is könnyen kezelhető popup ablak... hadd ne folytassam. És még nem is beszéltem a képernyő egyharmadát elfoglaló reklámcsíkról. Ha valaki annyira igényes, hogy levédi a domainnevet, akkor annak már illene egy hostingolást is megfinanszíroznia, nem?
Na most készült el úgy tűnik az 1G szavazás új oldala, közzétették az új lezárás időpontját ami március 30. Már nem is fűzök kommentárt hozzá mert ez nagyon meredek, hogy egy negyedév október 06-tól eddig tartson, na mindegy akit még érdekel itt a link:
Most szólok mindenkinek, hogy aki meg szeretne nézni minket a turnén, már jó ha eljön kb. 8-ra mert könnyen elképzelhető hogy már akkor kezdenünk kell. Nekünk ez nem gáz mert ilyenkor már mindenhol teltház szokott lenni.
Na lement még két buli, Gyöngyösön talán az edoggi legtöbb embernek játszottunk, jó volt bár én eléggé beáltam egy helybe mert majd szét durrant a fejem ugy fájt..szóval állítólag jó buli volt. Molothow meg beszarás volt, ez volt eddigi legjobb bulink! De hogy ne érezzem olyan jól magam, regelre lenyulták a táskám, szóval buktam egy 100 000 Ft értékű multiefektet, zsinorokat stb..
Nekem is bejött a dolog, fáj is a nyakam mint az állat, annyit bólogattam..
A CD-t meg szívesen, majd ird meg mi a véleményed róla..hátha még lehet javítani, úgyis csak jővő héten készül el a borító..
Én különben rosszabbra számítottam, szerintem vették a lapot.
Király volt a tegnapi koncert, főleg az új számok és a két SOAD feldolgozás volt rendben. Viszont a közönség egy része nagy suttyó volt. (persze ezt lehetett tudni előre) Nem értem miért kell belekezdeni a tankcsapda-tankcsapda bekiabálásokba, ha véletlenül egy mp szünet van két szám között. Javaslom, hogy egyetlen mp szünetet se hagyjatok szöveg nélkül a hátralévő koncerteken... Ennek ellenére szerintem a közönség többségének bejött a MC zenéje. A tömeg nem is volt annyira vészes, pedig 450 jegyet adtak el. Azt nem tudom, hogy Tankcsapdán hogy fértek el a koncertteremben az emberek -gondolom fentről is lezúdult mindenki- én viszont inkább hazahúztam az utolsó HÉVvel, hogy ne kelljen Gödöllőn dekkolni reggelig. Azért az Élet a legjobb mérget még hallottam a megállóból. :)) Vicces volt még hallgatni sorbanállás közben két 14 év körüli TCS rajongó beszélgetését, ahogy megvitatták hogy eldivatosodott a közönség, és olyanok is járnak koncertre, akik azt sem tudják mi az a Jönnek a férgek. :)) Meg Marilyn Mansonról is hallottam egy-két elmés megjegyzést, szóval mindenképp megérte lemennem már csak ezért is. :)) Azért azt meg kell jegyezni, hogy a Junkies rajongoknál mindenképp normálisabbak, mert legalább nem Mansonnak öltöznek. :))
Ja Bedooo: köszi a cédét még egyszer.
Hát ez jóóó:))
Teljesen hamis a dolog, bár az igazsághoz tartozik, hogy az Ő számára a leghúzosabb a túrné, mert neki nehéz a melóból elszabadulni, anyagilag se áll úgy, és építkezik is, de vállalta a dolgot 100%-osan.
Semmi para:))