Üdv mindenkinek! Legó gyűjtőket keresek mivel van egy Death Star II (10143) a tulajdonomban. Eredeti és bontatlan csomagolás. Semmi nem hiányzik belűle. Úgy tudom Magyarországon elég ritka. Vevőt keresek!
Köszönöm a választ! Amennyiben nem marad más után gyártok én egyet. :)
Az alábbi két szettem eladó:
6986 - Űrhajó - Hiánytalan, jó állapotban van, szerencsére a sötét színek miatt nincs sárgulásról szó. A leírása elég jó állapotban maradt meg. Ára 17000,- Ft
6392 - Reptér - Hiánytalan. Kicsit poros és sárga, néhol kopott. Mind az öt matrica a helyén van. A leírása gyűrött és a lapok kijárnak. Ára 18000,- Ft
Magyarországon jelenleg nem találtam ezeket. Mindkét szett fent van a jófogáson.
Farmos témájú legokat vennék. City méretűeket. Traktor, kombájn, lószállító, farm, stb. Vagy bármit megnézek, hátha beleszeretek Köszönöm előre is, aki segít! Vagy hol tudnék olcsón beszerezni ilyesmit?
Nem gondolkoztál azon, hogy hazai boltokból beszerzed a darabokat? Több helyről lehet venni csak elemeket. A buszt elnézve nem egy nagy ördöngösség.
Ami egyedi, az a sárvédő, de ilyen sok sok autóhoz volt már készletekben, illetve a füstszürke üvegek, de ezek is sok készletben előfordultak már. Ezen kívül már csak a tetőszellőzők olyanok, amik nehezebben beszerezhetőek.
Utángyártásban ne reménykedj, ilyet senki sem csinál.
Amint lesz időm megnézem. Mindenképpen felrakom a jófogásra.
Keresek egy lego buszt. 7641 szettben találtam megfelelőt. Nem tujátok, hogy vállalkozik-e valaki "utángyártásra"? Nekem bőven elegendő lenne a busz, matricák nélkül!
Régi készleteim közül lenne kettő, amitől megválnék. Mindkettő a korának megfelelő állapotban, hiánytalanul, eredeti útmutatóval (még szerencse, hogy ezeket is elraktam anno).
Szerintetek hol és mennyiért adhatom el ezeket?
6986 - Űrhajó
6392 - Reptér
Lenne még egy 6780 hiánytalan szett, az eredeti útmutatójának a fedlapja hiányzik és besárgultak a fehér elemei, az elektronika viszont működik. Ezt ebben a formában is el lehetne adni, ha igen szerintetek mennyiért?
Sajnos én lemaradtam a WALL-e-ről. Nem tudtam eldönteni, hogy mennyire kell, így végül nem vettem meg... Kicsit bánom már. A linkelt videó zseniális, még nem is láttam:).