Hát... Alanis korai albumaiért nem tudom érdemes-e kiadni 1000 forintnál többet.
A '92-es album licitje tegnap du. 16 dolcsinál tartott. Aztán biztos lehet olcsóbban és drágábban találni régi Alanist. Csak csekkolni kell az ebayt hetente 1-2x.
Tudtátok, hogy van egy Wesley Willis nevű fekete énekes, akinek van egy nagyszerű "Alanis Morissette" című száma? Halálra röhögtem magam rajta... :-D
Ezt írják a fasziról: "For a short time in music history, Wesley Willis became famous for being the first functioning schizophrenic to carry on a music career."
Vitz, hogy a dvd melletti audió cd-n van data track, ami 3 darab mov fájlt tartalmaz... [Persze, tudom, hogy magában is kiadják az audió cuccost, oszt azért. De akkor is.]
Csak most kerestem rá a topikra, úgyhogy beszólok/felhozom.
Én akkor kattantam rá igazán AM-re, amikor a VivaCvájon volt egy koncertje, és tényleg, pörgött, rohangált, ugrabugrált, meg minden, és nagyon állat volt a koncert, de nagyon. A Dogmát nemrég láttam, és nem tudtam, hogy ő benne Isten, de ez volt az eddigi legpozitívabb Isten-kép, amivel találkoztam (ja, azért volt csendben, mert aki hallja a hangját, annak felrobban a feje és a szíve, ez elhangzott a filmben).
Hallottam róla, de még nem volt hozzá szerencsém...
Képzeljétek, a most megjelenő, Feast on scraps című Alanis-DVD-vel együtt kiadtak egy CD-t is, amin rajta van az előző album összes B-oldalas száma, de ami a lényeg, hogy megcsináltak két új track-et is....az egyik a Purgatorying címet viseli, ami eddig csak koncertfelvételen volt hallható (mellesleg nekem ez az egyik leg-kedvencebb zeneszámom Alanis-től...)
Ja, érdekesség továbbá, hogy ezt a számot is (ha jól tudom) egyedül írta Alanis, csak úgy mint pl. a Uninvited-ot, vagy az Are you still mad-et...
Ha érdekel valakit, ezen a címen meg lehet hallgatni.