Keresés

Részletes keresés

bagifruzsi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 194
:-)
Előzmény: tabana (193)
tabana Creative Commons License 2003.06.08 0 0 193
Sziasztok,

örömmmel jelentjük, hogy Bonnie, a hat hetes törpe schnauzer megérkezett :-)

korbely.fw.hu/sch030607_2.jpg

Előzmény: bagifruzsi (192)
bagifruzsi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 192
„Saci kutyus gazdira vár
Gazdira vár egy 5 hónapos schnauzer-spániel keverék kiskutya. Saci az elmúlt hetek alatt már kiheverte, hogy gazdája leadta az Illatos úti ebrendészeti telepre és igazi rosszcsont, élénk, játékos kölyökké vált. Jól kijön más kutyákkal és gyerekekkel, emberekkel is, sőt, a cicákat is szereti. Feltétlenül kertes házba szeretne kerülni, mert nagy testű, meleg bundájú, és mozgékony.”
http://www.zoldmagazin.com/belso/kutyak/saci.jpg
bagifruzsi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 191
Egyszer majdnem airedalem lett! Akkor most nem a retrieverek imádnám! :-)

Hogy hívják a kennelt, amiből hozzátok?

Előzmény: tabana (190)
tabana Creative Commons License 2003.06.05 0 0 190
Tabana! Hogy hívják? Akartok neki saját hívónevet adni, vagy meghagyjátok a tenyésztő által adottat?

Helló, nevet még nem tudok, mint említettem, szombaton hozzuk haza. Estére megírom, sőt lehet, hogy feldobok egy digifotót is...

Hát, az elnevezés attól függ, hogy szimpatikus lesz-e a tényésztő által adott név. Előző kutyámat - airdale terrier, élt 12 évet - Cassandrának hívták, azt meghagytuk és Szandinak becéztük.

Előzmény: bagifruzsi (189)
bagifruzsi Creative Commons License 2003.06.03 0 0 189
Sziasztok!

Hát gratula mindeen püspökladányi kiskutyához! esetleg kideerül, hogy egy tenyésztő, azonos ősök, alomtestvrek...? :-)))))

Tabana! Hogy hívják? Akartok neki saját hívónevet adni, vagy meghagyjátok a tenyésztő által adottat?

Előtte milyen kutyád volt? Mi lett vele?

Sziasztok
Fruzsi

yaminka Creative Commons License 2003.06.03 0 0 188
Szia!

Nekem is püspökladanyi a kiskutyam:) Pitykenek hivjak, ezzel a nevvel erkezett hozzank.

Gyönyörű fekete szine van, es nem tudom pontosan ki volt a mama gazdaja.

http://web.axelero.hu/yamin1/pityke.jpg

Orsi

Előzmény: tabana (187)
tabana Creative Commons License 2003.06.02 0 0 187
Milyen szinűek a kuttyok? Hogy hívják öket? Honnan-kitől vannak? ...??? MIndent!!!

Mi a hétvégén megyünk érte, Orosházáról Püspökladányba. Fekete szuka lesz a kicsike, legalábbis e-mailen és telefonon így egyeztettünk. 12 év után furcsa lesz ismét új kiskutyával újrakezdeni mindent: szobatisztaság, nevelés stb.

Előzmény: bagifruzsi (186)
bagifruzsi Creative Commons License 2003.06.02 0 0 186
Sziasztok!

Végre valakik!!!

Őszinte legyek, én nem sok problémát szoktam csinálni az etetésből... :-)
A legjobb, hogyha megnézed a táp hátoldalán az adagolást. :-)

Lépcső: A tacskó és a basset is rövid lábú, hosszú testű kutya. Aránytalan felépítésűek. Ezzel szemben a snaci sokkal jobb helyzetben van. Nem árt annyira neki a lépcsőzés, de azért kölyökkorban szerintem praktikus, ha nem terheled ilyennel túl. Nem olyan hatalmas, hogy ne lehetne ölbe le-föl cipelni (én a fél éves goldenemet 25 kilósan még ölben hordtam).

Milyen szinűek a kuttyok? Hogy hívják öket? Honnan-kitől vannak? ...??? MIndent!!!

A barátomnál épp most tület a fekete törpe szuka és nagyon szurkolok, hogy befedezze a kan, mert nagyon szeretnék már babázni!

És még egy hír: A lenti képeken látható óriás, a barátom kutyája megtépta a goldenemet! :-( Kissé morcos voltam, de ő járt rosszabbul, mert szétharapta a saját pofáját. :-)))

No, legyetek jók, és puszi a gyerkőcöknek!

Fruzsi

tabana Creative Commons License 2003.06.01 0 0 185
Nem fogalmaztam pontosan: a gerince bírja-e a lépcsőzést?
Előzmény: yaminka (184)
yaminka Creative Commons License 2003.06.01 0 0 184
Szia!
Nekem most 9 hetes a picike, es tud lepcsozni. Vagyis ha levisszuk olbe ugy is jo, ha magatol kell jonnie, ugy is. Az biztos, hogy kepes lepcsozni, de hogy szeret is azt ugyis meglatod.
Viszont a Sir Archibaldos topicban szereplo tunderi schnauzer nem szerette sokaig a lepcsot, lehet hogy meg most sem rajong erte.
ORsi
tabana Creative Commons License 2003.06.01 0 0 183
Sziasztok, néhány napon belül egy hathetes törpe schnauzer gazdája leszek, 12 évig airdale terrierünk volt. Azt hiszem, jól választottam, a szakirodalmat tanulmányozva legalábbis úgy érzem. Mindenesetre számítok az itt fellelhető gyakorlott tulajok tanácsaira az elkövetkezőkben. Egyvalamit máris megkérdezek, amire nem találtam infót és a tenyésztőtől is elfelejtettem megkérdezni: néhány kisebb termetű kutyus nem szereti a lépcsőt (például a tacskó ilyen, a nagyobbak közül a basset hund), a törpe schnauzer hogy van ezzel?
yaminka Creative Commons License 2003.05.25 0 0 182
Sziasztok!
Remélem, hogy nem hal meg ez a topic!
En ma kaptam egy 8 hetes gyonyoru fekete hullamos szoru torpet... hol kisordog, hol angyalka, miota megerkezett, megallas nem volt:)
Mennyit alszik egy kolyokkutya? Mennyit eszik? Amit eddig ele raktam, mindent megevett, de hol a hatar?
Remelem, hogy fogtok nekem valaszolni.
ORsi
bagifruzsi Creative Commons License 2003.05.08 0 0 181
Halihó!!!

Megint nagyon elsüllyedt a topic!

Hát jöjjön még egy-két kép:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Fruzsi

bagifruzsi Creative Commons License 2003.04.28 0 0 180
Halasra nem jön valaki?
Előzmény: bagifruzsi (178)
bagifruzsi Creative Commons License 2003.04.28 0 0 179
Na! Hova tűntetek?
Hát jöjjön még pár kép!

Ha jön valaki, lesz még. :-)))

bagifruzsi Creative Commons License 2003.04.21 0 0 178
A MEOE Kiskunhalasi Szervezete 2003. május 2-án nemzetközi CACIT versenyt rendez engedelmes, IPO I. és III. szinten. A fázisok győztesei külön-külön is értékelve lesznek.
Gyertek nézelődni, versenyezni!
Bővebb információért Vinkó Józsefnél lehet érdeklődni a 06-30/456-62-62 számon.
bagifruzsi Creative Commons License 2003.04.21 0 0 177
Szia!

Szívesen.
Nekem golden retrieverem, belga juhászom és tacskóm van, és szerelmes vagyok a snacikba. Barátomnak van egy óriása (lenti kép), és két törpéje. Tündéri tünemények, imádom őket. :-)))
Majd még dobálok fel képeket, de kicsit el vagyok újabban havazva.
Szia
Fruzsi

Előzmény: LTuni (176)
LTuni Creative Commons License 2003.04.02 0 0 176
Szupi, köszönjük a képeket!
Tényleg, én is rég látogattam erre a topicra.
Neked milyen kutyud van?
Üdv.
Tuni
Előzmény: bagifruzsi (175)
bagifruzsi Creative Commons License 2003.04.01 0 0 175
Sziasztok!
Most találtam rá a témára (azért nem előbb, mert a schnauzer nevében nincs T betű, és csak most voltam annyira lusta, hogy nem írtam ki az egészet, így kiadta a schnautzer-t is).
Nekem nincs snacim, de erősen szimpatizálok a fajtával.

Van egy pár jó képem:
Ezek a tavalyi óriás schnauzer világbajnokságon készültek.

Idén pedig itt, nálunk, Keszthelyen lesz a VB! :-)

Sziasztok
Fruzsi

LTuni Creative Commons License 2003.02.25 0 0 174
Bocsánat, azt hittem hirtelen történt valami baleset. Bár ebből a szempontból tökmindegy, hogy én mit hittem :(( sajnos.

Előzmény: tresk (173)
tresk Creative Commons License 2003.02.25 0 0 173
Azt hiszem, a Kutyanevelésbe írtam róla karácsony tájékán. Utána már nem nagyon akartam ragozni, mert olyan egyformán volt csak szegény. Aztán kb. 3 nap alatt nagyon rossz állapotba került.
Áttétes emlőtumor.

Köszi az együttérzést.

Előzmény: LTuni (172)
LTuni Creative Commons License 2003.02.25 0 0 172
:(((( nagyon sajnálom,
elmeséled, mit történt? vagy már leírtad valahova a fórumba?
Előzmény: tresk (171)
tresk Creative Commons License 2003.02.25 0 0 171
Péntek óta én már nem vagyok snacis:((((

Sacikát el kellett altatni.

Előzmény: LTuni (170)
LTuni Creative Commons License 2003.02.25 0 0 170
Na mi van a snacisokkal? Eltűntetek? :O
TTT
Crear Creative Commons License 2002.09.18 0 0 169
hali,
itt erdeklodhetsz.
Fekete Kratos Kennel
Györgyi (sajnos nem jut eszembe a vezetek neve)
2918507
az en kutyim is tole van (Chucky) es nagyon csucs fazon. ha neki nincs is eppen akkor biztos fog tudni ajanlani egy megbizhato, korrekt tenyesztot.
páá, Crear
Előzmény: hugica (168)
hugica Creative Commons License 2002.09.18 0 0 168
Sziasztok! Hamarosan kertes házba költözünk (végre végre) és oda szeretnénk egy óriás schnautzert. Tud valaki eladó kölyköt? Kislánykutya érdekelne. Aki tud, pliiiz dobjon egy e-mailt (agnes.szabo@freemail.hu).
Köszi!
hugica
Tibbe Creative Commons License 2002.09.17 0 0 167
snacis topicban cicafogászati tanácsadás.....
Nem Tomi valamelyik csontját lejmolta el? abba beletörhetett a foga..Csak annyit figyelj, nem gyullad-e be majd és akkor cselekedj.Az én cicámnak is egy ellopott csonttól tört le a szemfoga...{{{{{Protkó.mint megoldás??}}}}
Előzmény: LTuni (165)
tresk Creative Commons License 2002.09.17 0 0 166
Halihó!
Ma kivették Saciból a varratokat, jobb a kutya, mint újkorában. Olyannyira, hogy valahogy kilógtak az utcára Csobikával együtt, és nagy-nagy randalír volt... Baromi jól mutathatott a snaci, nyakában a parabolaantennával:)))
Üdv: tresk
LTuni Creative Commons License 2002.09.11 0 0 165
Sziasztok ismét!

Már egyszer régebben írtam, hogy rákérdeztem az illetékesektől: az állati béresből kilónként egy cseppet kell adni és lehet kiskorban is (kinek ez mit jelent).
Semmi olyan adalékanyag nincs benne, ami hosszabb adagolás után is káros lenne.

A cicámnak hiányzik két metszőfoga!!!! Szerintetek hol hagyta el 2 évesen? Nem fájlalja, eszik rendesen már (két napig nyammogott).

T

Előzmény: frankie13 (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!