A cseréket megoldanám magam, azzal nem lenne gond, de az is lehet, hogy hagyom az egészet a csudába. Itt a környékünkön nagyon figyelnek a sötét ablakokra.:-(
Adott egy céges Suzuki Vitara (3a), melynek ablakait biztonsági okokból körbefóliáztattam. Kollégámat elkapták vele, feljelentették, így most júni 14-ig vihetem KPM vizsgára.:-/ Mivel gyanítom nem fog átmenni, de a fóliához ragaszkodom, a következő megoldásra gondoltam: ablakcsere a vizsgára.
Kérdésem:
-Hol tudnék 2 első oldalablakot és 3. ajtót ablakot „kölcsönözni” 1-2 napra?
Tudtok olyan bontót ajánlani Pesten vagy környékén, ahol van, és adnak (esetleg némi kaució fejében)?
Vagy lenne köztetek olyan, aki tudna nekem ily módon kölcsönözni?
Bármilyen ötletet, felajánlást, tanácsot szívesen veszek, és előre is köszönöm!
Utolsó OFF:
Bull:
Az az én szempontomból mindegy, hogy fizikailag mi van vele, számomra (és a többi "fizető" felhasználó számára) gyakorlatilag eltünt.
Egy mél, egy SMS, egy telefon olyan nagy dolog lett volna?
OFF
Bull:
Bocs, félreérthetően írtam. Az "...ellopott képtárbeli kép..." nem úgy értendő, hogy a kép van ellopva, hanem, hogy a képtár.
Az "OTTSE által közösen vásárolt" ui. emlékeim szerint azt jelenti, hogy összedobtuk az árát. Aztán egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül eltünt. Még annyi figyelmeztetés sem jött, mint a tar.hu-tól Sharknak egy évvel korábban...
"...a képtár elérhetőségét kellett megszünteni, mert valaki viccből, vagy szándékosan kompromitáló képeket tett fel..."
Az én képtáramba?! Bár én nem vettem észre, de az illető azonnal monnyon le!
Amúgy szvsz egész jól kezelhető az a képtár, lehet részenként/albumonként/képenként is akár törölni, akár elrejteni, nem csak az egészet egyszerre.
Mámérlennegond?
:-)
Nem kaptam vissza, Bull azt mondta, Sharkot hívjam fel, nála van az összes ellopott képtárbeli kép CDn, de nem hívom, még a végén ismét megkérdi, "...mi a f....t keresel...".
Viszont találtam egy CDt a régi képeimmel, este felnyomom a képtárba azt is a már fenn lévő ~500 kép mellé.
Atom!
Itt van három kép Tőled amit nem kértem el, de felraktam mer' teccik, nem gond? :)) Léccilécci. Az OTTSE-n levő képeidet nem kaptad vissza, nincsenek meg CD-n?
Elindult a képtár. Rögtön fel is raktam minden jót:
Cím: http://keptar.terep.hu/matiz Igazából csak két Suzukis album van, de majd segítek ezen még a napokban :)
Várjá',még nincs nálam a cucc.
Mármint a csörlő.Kicsit késik a cucc,de holnapra befut vele a hajó Brémába.Kedden meg már az emberemnél lesz.Jövő vasárnap pedig nálam. :))
Erdőbénye:
tényleg gondok akadtak, de legújabb pletykák szerint lehet hogy odébköltözik a verseny 20 km-ert szlovákiába, az unió jegyében! Ha van valami konkrét írok!
Autómba beköltözött a navigáció egy Ipaq+ bluetoth gps jegyében! Egyenlőre nagyon élvezem, bár még igazi tereptérképet nem sikerült szerezni rá, de már legalább a településeket látom merre vannak. Úton meg nagyon jó!
Erdély nagyon szép, megjártuk mi is, sajna nem terepjáróval. (Sajna, mert nagyon jó kis helyeken túráztunk, másrészt, az ottani úthálózat terepjárót vagy legalább erős strapabíró futóművet és gumikat kíván!) Az árak a hazaihoz képest minimálisak, a mic nekem annyira bejött, hogy egyszer addig zabáltam(!) belőle míg rosszul lettem :))