egyik kollégám FHM-es hátteret választott, sajnos hanggal is jár. A női kacajok és poénkodások ("megmutassam az FHM-emet?") elég idegesítőek.
Ráadásul most vette feljebb.
Mint topic-indító, kérem, térjünk vissza az eredeti témához, a pofátlanul beugatókat és feleslegesen oldalakat beírókat pedig kérem, menjenek át hasonszőrű pajtásaikhoz.
Konkrétabban közhelybetyár fogalmazásai unalmasak és egysíkúak, a naplopó bölcsész-topicban a helyük.
Ő egy pszicho- és szociopata alak, az a túlontúl pedáns, aki tudat alatt mindenkiből viszolygást vált ki. Erről a típusról gyakran derül ki, hogy pedofil, vagy sorozatgyilkos.
Egyébként szerintem most épp betegszabadságon van otthon és mosolyogva biológiai fegyvert állít össze, mely csak azokat nyírja ki hosszú szenvedés után, akiknek van gyűrődés a ruhájukon.
És eközben Net-el.
:-))
Felfoghatatlan szamomra, hogy ennyi szelsoseges, fejlodest korlatozo elem nem kepes meglatni az altalam megvilagitott relevans utat. Nyuszibogar Neked meg van eselyed, hogy, korunk megfelelo elvarasait relevansan menedzseld. Remelem, az altalad megfeleloen kinyomtatott hozzaszolasaim melto helyet foglalnak el modern irodai kornyezetedben. Oltozkodesedre mindig ugyelj, torekedj mindig tokeletesseg[g]re. Hajad semmikeppen ne legyen hosszu, ne sugarozzon idejetmult, globalisan karos gondolkolkodast, es ne akadalyozzon munkadban, megfelelo kihivasaid relevans teljesiteseben, na akadalyozza a megfelelo, a Vezetoi Dontesek relevans elokeszitesehez elengedhetetlen template-ek elvarasoknak megfelelo, relevans menedzseleseben. A hosszu haj noknel mindamellett, hogy idejetmult, szelsoseges gondolkodasmodot sugall, irrelevans pozicioba kerulve akadalyozhat a billentyuzet, az eger hasznalataban, a monitor hatekony figyeleseben, igy munkaidod hatekony, sikerorientalt kihasznalasaban. Alapesetben veletlenul se latszodjon ki a bokad sem! Alapszituacioban hordj hosszu, zart nadragot, zart cipot, hogy meg bokad se latszodjon ki! Amennyiben egy relevans celt szeretnel elerni, a kapcsolodo Projecteket megfeleloen menedzselni, mutass tobbet! A cel es a megfeleloen mutatott testreszek aranyban kell, hogy alljanak egymassal. Ne lojj tul a celon, de alul se menedzseld megfelelo Projecjeidet! Spunci, legy szives tartozkodj az alabb megfigyelheto lazito hangnemtol!
Akkor megismételném: vicc volt. Bocs, hogy ez tényleg ennyire megzavart, én ezennel lezártem a témát, mert nem szeretném szétoffolni ezt a jó kis topicot.
Akkor már kezdheted is.
Bár nem illeszkedik szervesen a topichoz de ahhoz, hogy valakinek kibírhatatlan kollégái legyenek előszőr munkát kell szereznie. Ma a munkanélküli szó nem ugyanazt jelenti mint amire ki lett találva egykoron. Ma aki a regiszterben van az a különböző ellátási formákon belűl lavírozik, és a legminimálisabb munkát vállalja annak érdekében, hogy valamilyen másik ellátási formában v. ugyanabban újra jogosultságot szerezzen. A normálisabb kirendeltségek az ilyenekkel már külön foglalkoznak (szerintem másnak kellene). A többit pedig egyszerűen nem tudom megérteni.
Különben töretlen globalista fejlődésünk hamarosan oda vezet, hogy a munkaügyi kirendeltségen dolgozók is kénytelenek lesznek megismerkedni a munka világával.
Egy rakás topikba ossza az észt, ill. inkább szórakozik. Már előbb akartam szólni, de azt hittem Ti is rájöttök, hogy nem kell lereagálni. Még akkor sem, ha valakit nevén szólít.
Tudom, hogy nem engem kérdezel de azért engedd meg, hogy hozzád szóljak. Közhelyb. tárgyi tudása zseniális. Kicsit szégyelem is magam amiért bepofátlankodtam. De muszály volt mert felháborít, ha valaki ennyire nincs felkészülve arra, hogy szembenézzen korunk kihívásaival (itt most rólad beszélek). Ha a feltett kérdéseidre manapság valaki zsigerből nem tudja a válszt akkor arról, a szociál darwinizmus címszó alatt természtből a társadalomba átültetett természetes szelekcióra hivatkozva nyugodtan elmondhatjuk, hogy mai rendkívűl magas szinvonalú elvárásokat támasztó munkaerőpiaci és fogyasztói (a segélyezett fogyasztónak is rossz ugyanis) aspektusában az életnek ( a kettő együtt kb.99%) elveszett ember.
Csak egy javaslat: szeretett multi cégeinkhez ne abban a szerkóban tedd be lábadat amiben segélyért kucsorogsz. Ja és életedben előszőr mosd meg a hajad (tojás samponnal).
Ha engem kérdeztek - de nem kérdeztek engem - akkor én arra szavaznék, hogy Közhelybetyár álljon innen odébb és csináljon egy külön topicot a dörgedelmes-hosszadalmas-dögunalmas bölcsességeinek. Ne csessze már szét ezt a tök poén topicot! Ha lehet...
Olyanok vagytok mint egy antiszociális club. A folyamatos munkahelyi interperszonális kommunikáció elengedhetetlen egy meghitt munkahelyi légkör kialakítása érdekében. Ha pedig tudni akarod, hogy ennek mi köze van a vállalati gazdálkodás eredményességéhez akkor fáradj be a KJK - hoz mondjuk 100.000.- Ft-al és ismerkedj meg a szakirodalommal.
Nagyon tanulságosak soraid! El is mentettem és kinyomtattam az összes hozzászólásodat, hogy ha netán elfeledkeznék arról, mivégre vagyok is itt a földön, akkor rögtön elővegyem és olvasgathassam őket! Okítanál még egy kicsit minket, tudatlanokat, hogy mire kell figyelnünk, hogy ne kelljen a munkanélküli segélyért kuncsorognunk és sikeres karriert fussunk be alamelyik multinál! Külön kitérhetnél az öltözködésre, a hajviseletre valamint a magatartásra főnökeinkkel szemben.
Remélem, bokros teendőid és prezentációid megengedik, hogy minél hamarabb válaszolj! Nagyon várom!
Rajongód:
NYB