Ejtőernyős ugrás és műrepülő-bemutató , dinamikus és statikus bemutatók, változatos gyermekprogramok, idősebbeknek a sétahajózás, a rohamcsónakkal történő száguldás, valamint a Honvéd Művészegyüttes koncertje szerepel a programban, valamint bemutatkoznak a tűzoltóság speciális eszközei is (yeeeee).
cipész mestert tudok, ő szerintem javít táskát és cippzárt is..
Újpest Központ felől el kell indulj az Árpá út déli járdáján a Víztorony irányába, épp csak túlmész a Burger kIngen és máris ott lesz a cipészet.
Olcsón dolgozik a srác és elsőrangú a minőség. (ha az alkalmazottal találkozol, akkor figyelni kell, de ha a tulaj csinálja meg, akkor nem kell aggódni..)
Sajtótájékoztató 2010. április 15-én 10 órakor a Pozsonyi lakótelepi óvodában OviZsaru témában Kezdete:2010.04.15. csütörtök 10:00
Tisztelt Főszerkesztő Asszony / Úr!
Tisztelettel meghívjuk Önt, illetve az Ön által vezetett szerkesztőség képviselőjét a 2010. április 15-én 10 órakor a Pozsonyi lakótelepi óvodában (1043 Budapest, Mártírok útja 1.) kezdődő sajtótájékoztatóra.
2010. április 15-én Budapesten kísérleti jelleggel elindul a Fejér-megyében megszületett és jelentős sikert aratott OviZsaru program.
A program az oktatási intézményekben népszerű D.A.D.A. és Ellenszer program alappillére lehet, hiszen a legkisebb korosztályt célozza meg.
Az OviZsaru játékos formában, interaktív elemekkel, az óvodapedagógus közreműködésével hívja fel a nagycsoportos gyermekek figyelmét a különböző veszélyhelyzetekre, valamin az elkerülési technikákra. A cél azon alapok lefektetése játékos formulák alkalmazásával, amelynek birtokában a legkisebbek is hatékonyan védekezhetnek a személyes biztonságukat, testi épségüket veszélyeztető támadásokkal, egészségkárosító hatásokkal szemben.
Az eredményes kommunikáció és oktatás céljából a rendőr katalizátorként, az óvodapedagógus pedig aktív irányítóként vesz részt a programban.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a fővárosi óvodák közti kapcsolat megnyitójára, az első találkozásra 2010. április 15-én 10 órakor kerül sor a Pozsonyi lakótelepi óvodában (1043 Budapest, Mártírok útja 1.)
A sajtótájékoztatót Németh Ágnes r. alezredes Úrhölgy, az ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztályának Vezetője, valamint Oláh László r. őrnagy Úr, a BRFK Bűnmegelőzési Osztályának Vezetője tartja.
A sajtótájékoztató keretében sor kerül egy nyílt csoportfoglalkozásra, ahol bemutatkozik az OviZsaru program a BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársa közreműködésével.
Nekem tetszik az elképzelés, bár alapvetően nem tudom, lesz-e elegendő számú jelentkező, aki a mai világban "kertészkedésre" fogja adni magát.. Szurkolok nekik, mindkét(három..) oldalról előnyös lenne az efféle együttműködés!
kérdés azért, az Irányi D. utca melyik részén, melyik házban történt az eset... itt a normálisabb házak mellett azért vannak tényleg elég ramaty állagú/állapotú épületek is.... utóbbi esetben személy szerint nem lennék meglepődve....
"...Az Irányi Dániel utcában lévő háznál nap közben csatornaépítési munkák zajlottak, ezzel lehet összefüggésben a baleset. A kilakoltatás körülbelül 30 embert érint."
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az Adorate Vegyeskar megalakulásának kétéves évfordulója alkalmából megrendezett koncertre!
Időpont: 2010. február 13. (18:00)
Helyszín: Újpesti Városháza, Díszterem
Közreműködik: Albinoni Kamarazenekar, művészeti vezető: Zsigmond Balassa Csillag-Szabó Dóra - szóló ének Harmath Dénes - zongora, continuo
Vezényel: Dombó Dániel és Zsigmond Balassa
Belépés meghívóval, ami az Ady Endre Művelődési Házban, illetve az újpesti Városháza ügyfélszolgálatán ingyenesen átvehető, valamint a kórus weboldaláról letölthető.
Békés ünnepet kívánok minden falumbelinek szeretettel!
Babits Mihály: Karácsonyi ének
Mért fekszel jászolban, ég királya? visszasírsz az éhes barikára. Zenghetnél, lenghetnél angyalok közt: Mégis itt rídogálsz, állatok közt. Bölcs bocik szájának langy fuvalma jobb tán, mint csillag-űr szele volna? Jobb talán a puha széna-alom, mint a magas égi birodalom?
tegnap jött meg az aktuális Újpesti Újság. Meglepődtem, mennyire a Dercéről szól szinte az egész szám, illetve a másik újság, a Helyi Théma és a pártok oldaláról érkező támadásokról...
Tegyük hozzá, hozzánk nem dobják be a másik újságot (a központi lakótelepen), így ki is maradtam az egész esetleges hajcihőből....
Nonszensz, hogy mindenből politikai harc lesz.. Eddig örültem, hogy városunk kívül marad az efféle dolgokból. Sokáig kitartott Újpest, de úgy néz ki, itt is elkezdődik?