Sziasztok,
a Kakas tényleg nagyon jó kis hely. Nagyon finom a kaja.
Az Ab original a Szentendrei úton van, tehát Budán, de megéri odamenni. Szóval szavazhatunk, de lehet egymás után is mind a kettô.
Hópihe,
mélek ma iccaka, jó?
Egyébként azért nem tudtunk menni, mert Apa egész nap Biatorbágyon dógozott, és estére kidölt (fél nyolckor már aludt.) Úgyhogy se mozi, se buli.
vickie: a gyes talik minden hónap első péntekjén szokódnak lenni, ez a mostani kivétel volt a csütörtökjével, de ennyi jár pigletnek. A kövi már ismét pénteken lesz, majd szólunk.
Hópihe: gondoltam, hogy lesz aki ismeri ezt a Kakast, pedig jó eldugott helyen van. a legközelebbit oda is szervezhetjük, de még tamara Ab Originálja is döntős, majd megszavazzuk.
Jaj, most irigykedem rátok rendesen, hogy találkoztok. Én kb. 2 hónapja kisebb megszakításokkal dekkolok a Balcsin, így fagypont körül már nem olyan hangulatos, elhihetitek.
Én is megkezdtem a főiskolát, nagggyon élvezem. Belevetettem magam a matekba, könyvvel fexem, kelek... Fiatalodtam vagy 5 évet az előadásokon.
Házunk szét van bombázva még mindig, sőt egy hónapig még tutkó. Néha teljesen letörök, mint a bili füle...
És a kismama-kisbaba találkozó is csak álom nekünk...
Határozottan kirekesztve érzem magam:o))
Péntek este nincs találkozó? Mert péntekenként haza kell jönnöm a suli miatt, ilyenkor facér estéim vannak.
Igen-igen, csak nem kispest, hanem lőrincen van egy Kakas nevű hely, aminek remek jó híre van, nagyon kultúrált, jó a kaja, stb, stb, csak pont ma tudtam meg, hogy 11-ig vannak csak nyitva. (este 11) Gondoljuk meg.
Tamara, ez tényleg tök jó hogy így megoldódott a gyerekcsősz kérdés.Nekünk is messze van az Őrs de apa arra dolgozik tudja hozni-vinni.
Jövő héten én is intézem a támogatott nyelvtanfolyamot.Tiszta égő, hogy egy gramm idegen nyelvet nem beszélek...kb.negyedszer futok neki és most abban reménykedem, hogy elég inspiráló lesz, hogyha nem tudom letenni a nyelvvizsgát akkor cirka egy kilót be kell csengetnem...
Cicó,
kicsit off leszek:
képzeld találtam egy úgynevezett Befogadót a Borka lánynak, ami hasonló elven műxik, mint a Bébihotel. Bármikor bevihetem a jányt, de csak reggel 8-tól 3-ig, kapnak reggelit, tízórait, ebédet, meg uzsit, és akármennyit van ott, naponta csak 600 pénzbe kerül. Nagyon szimpi a nôci, aki ott van, és az is bizalomgerjesztô, hogy egy böcsöde keretein belül folyik a dolog, max. 4-5 gyerek lehet egyszerre a csoportba. Nagy elônye még, hogy itt van a szomszéd utcába. Így el sem mentem megnézni az Ôrs vezér térit, mert az egy kicsit messze van nekünk.
úgy örülök!
szia, tamara
on
Legközelebbi tali helyszínéül mit szólnátok az Ab Originalhoz? Már a múltkor is ajánlottam, de süket fülekre találtam. Pedig higyjétek el, nagyon jó kis hely!
Hát azt nem csodálom, hogy cenzúráztál... :-)Ha most pozitívan gondolkodom akkor megnyugodtam, hogy szép öregasszony leszek... :-D
...na megyek keresek valami lifting krémet...:-))
üdv.cicó
mer nem készült rólam, csak egy, de azt kicenzúráztam:)) de azért majd felteszem, hogy igazságos legyen a dolog.
A buli megint csak valóban szuper jó volt, mostmár olyan érzéssel megyek, hogy ezeréve ismert barátnőimmel találkozom, és nem "egy szimpla" topik bulira.
Akkor még egyszer: ma este 8 óra, Remíz (Budakeszi út 5.). 10 főre foglaltam, GYES-betegek ill. Kádár Andrea néven (ki hogy akarja keresni:-)))
Elképzelhető, hogy kések egy kicsit, mert mára kaptam végre időpontot a nőgyógyászomnál (a 6 hetes kontroll óta nem voltam, már muszáj elmenni), és ez sokszor többórás program, rengeteget kell várni, szóval megyek, ahogy tudok.
A kerti vacsoráról sajnos asszem lecsúsztunk ebben az időben:-(
Sajna, a tali nekem is ugrott:(
A dolgok is úgy alakultak, meg a helyzet az, hogy hajnalban igencsak összevesztem a párommal, vagyis inkább nagyon a lelkembe gázolt, s ha ez nem is Gyes-betegség, de igencsak kivagyok bukva, így nem is lennék túl jó társaság.