Sétáltatást és kutyafelügyeletet vállalok a 13. kerületben. 8 évig sétáltattam saját kutyánkat Artúrkát, ezért amióta Budapestre költöztem nagyon hiányzik ez a tevékenység.
Ha egy kis segítségre van szükséged, feltétlenül szólj. :-)
Elérhetőségeim és további információk a díjazásról:
Sétáltatást és kutyafelügyeletet vállalok Budapest minden kerületében, a nap bármely szakaszában. Kérem keressenek fel ha kéne egy szerető kutyasitter!
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 5 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Megbízható és türelmes vagyok.
A díjazás és kerület tekintetében pedig rugalmas :)
Budapesten vállalom kisebb, nagyobb testű kutyusok sétáltatását, foglalkoztatását, felvigyázását, rugalmas időbeosztással, a nap bármely szakában megegyezés szerint.
Ha munkája, egyéb elfoglaltságai miatt nincs lehetősége eleget foglalkozni kutyusával, és egy megbízható, türelmes, igazi állatbarátra szeretné bízni, írjon bátran!
Kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet és futtatást vállalok Budapest néhány kerületében. 16 éves, állat barátvagyok. Kertes házban élek, és ha valakinek nincs ideje levinni kedv3encét sétálni, vagy nincs ideje játszani vele, esetleg elutazik, nyugodtan írjon. Mellettünk van egy kutyafuttató, minden kutyást ismerek ott, nem bánják ha egy ujabb kedvenc téved oda:) Állandó, illetve alkalmi sétáltatást is vallalok!
Kutyasétáltatást vállalok és fürdetést a XIII. kerületben. 15 éves állatbarát, megbízható vagyok. Ráérek bármikor csak beszéljük meg az időpontokat. Az anyagiakat privátban megbeszéljük :) Várom a gazdik jelentkezését. A Facebook oldalamon lehet keresni :)
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 2 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Van két törpe tacskóm, akiket sajnos a munkám miatt nap közben viszonylag hosszú időre egyedül kell hagynom. Rendes, szófogadó, barátságos ebek. :)
Annak érdekében, hogy ne üljenek itthon egyedül, szeretnék találni valakit, aki hétköznaponként kora délután 30-45-60 percet az ő sétáltatásukkal töltene. A hetedik kerületben lakunk, a városligethez közel, így akár oda is lehetne vinni őket viszonylag egyszerűen. (kb 10 perc alatt gyalog oda lehet érni)
Ha valaki szívesen vállalná őket, akkor egy konkrét árajánlattal és egy nagyon rövid bemutatkozóval írjatok a dalma.szaboo@gmail.com e-mailcímre.
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 2 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Elindult kutyás közösségi oldalunk. Ingyenesen regisztrálhatod kedvencedet fényképekkel.Elveszett,megtalált,kutyák képeit feltöltve talán hamarabb sikerül megtalálni kedvencünket.
Itt minden a kutyákról szól,minden a kutyákért van!
Gyere és regisztrálj!Tartozz egy olyan közösséghez,akik a kedvencükért mindent megtesznek!Fórumozz,csetelj,oszd meg ötleteidet,adj hasznos tanácsot másoknak!Keress barátokat magad,és kutyád számára.Kutyakozmetikusok,állatorvosok,kutyaeledelesek,kutyasétáltatók egyaránt regisztrálhatják magukat a kedvencükkel!
Budapesten vállalok kutyasétáltatást és kutyafelvigyázást , akár alkalmi, akár állandó jelleggel! Jelenleg 2 kutyus gazdija vagyok, a 3. kutyus a barátomé, szóval elég nagy a falkánk.
Tisztában vagyok a lakásban tartott ebek mozgás és ürítési szükségleteivel, így szívesen segítenék kimozgatni az ebet vagy csak egészségügyi sétára vinni, amíg a gazdi dolgozik, vagy éppen szórakozni szeretne elmenni lelkiismeret furdalás nélkül. :)
Elsősorban a 13. kerületbe és a környező kerületekbe tudnék rugalmasabban eljárni. Kérem, keressen bizalommal, az ár megbeszélés kérdése, a megbízhatóság részemről pedig garantált!
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltatom Odit, a foxit valamint egy lagottot. Szívesen sétáltatok még kutyust mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is.