A felirat azt jelenti, hogy "korlátozott kiterjesztés" de, hogy mire gondolnak arról fogalmam sincs. Talán azt, hogy hosszú útra ne indulj el vele? De ez csak egy tipp.
Egy olyan érdekes jelenséget vettem észre a lybrámon hogy a jobb oldala az utastérnek se nem fűt se nem hűt a kinti levegot keringeti de a bal oldal mukődik rendesen .
Üdv mindenkinek. Lassan fél éve egy 2.4-es Lancia tulajdonosa vagyok. Nagyon jó kis autó, voltak kisebb hibái, mára már mondhatni minden megfelelően működik rajt :) Ám a napokban sajnos elakadt tolatás közben a lökhárító, és leszakadt. Vissza lett rakva szépen, utólag láttam a ködlámpák nem világítanak. a csatlakozó rajtuk van, biztosíték jó. Gőzöm sincs hol szakadhatott a kábel. Valaki tudja esetleg merre húzták el, merre keressem a hibát, mert sehol semmit nem látok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy 2.0 automata sebességváltó egyik indítás után váltó hibát dobott. Azóta D ben nem vált és mintha 2 sebességben lenne. Ha manuálisan kapcsolgatom akkor rendesen kapcsol. Előzménye az volt, hogy lemerült akkumulátor miatt be lett bikázva. Mi lehet a baja? Köszi a segítséget.