mivel az összesített lista kerek 20 hellyel tolja el sajátomat, kijelenthető, hogy még a közízléstől eltérő ízléstől is eltérek. kész önértékelési zavarba estem.
a tavalyelötti kislemez után talán kicsit mást vártam johnny boyéktól. elég eklektikus lett az album, ami végülis nem is baj. most ismerkedünk, barátkozunk, bár néhány szám kapcsán erre sem volt szükség.... (csak a hangzás, a keverés...) na de 18 nap telt el az évből, az idei top10-emben egyelőre igen rangos helyen áll, az biztos. :-PPPPPPPPP
thor: szép munka volt, és tökéletes a meglátásod, az elmúlt évet írországban töltöttem, amit csak ajánlani tudok mindenkinek, éppenséggel a jó koncertek miatt is
ja, és én 2006 végén is szívesen hozzátenném a magamét, ha újra belevágsz...
és ha már 2006: eddig szerintem a johnny boy lemeze a legjobb (szerinted delfinvibrátor?)
Jordira nem érdemes odafigyelni. Nem tud letölteni a munkahelyén, otthon meg képtelen magának netet intézni már hónapok óta, ezért egész évben hallott vagy 13 lemezt, és ezért savanyú neki a szőlő.
bazdmeg, mondon hogy végig jordi farkára gondoltam listaírás közben, ez az egyetlen mentségem, amiért lehagytam M.I.A-T, az out hud-ot, kevin blechdom-ot meg nem tom kiket, meg mert egy csomó szart odatettem a végére amikor meguntam, és még most ez az arcade fire, ez kikészítő, tényleg
fú, az utolsó kérdést passzolom, az biztos, hogy Jordinak a kilencéből hat ott van az összesített első tízben, ezt nem győzöm hangsúlyozni :-DDDD de az tuti, mert ő írta be utoljára, így emlékszem, hogy locustéból pl. az 50ben egy sincs, ő egy igazi egyéniség :-DD
:-) De most szopatsz, vagy tényleg érdekel? Oké, kulisszatitkok.
Nos, bár tényleg leírtam egyszer, de mindegy: nem (csak) pontozás volt, azt is néztem, melyik lemezt hányan rakták be a tízbe. Merhogy szerintem az igazságtalan lett volna, ha mondjuk valaki beteszi xy-t elsőnek, és kilencen meg berakják mz-t tizediknek, és akkor ugye 10-9-re nyerne xy, holott mz-re sokkal többen szavaztak. Tiszta? Szóval először is mire mennyien szavaztak(Franzot 14en rakták az első tízbe, ilyen nem is volt több, Antony 12 top10et kapott), ha pedig ugyanannyi szavazatot kapott két vagy több lemez, akkor jöhetett a pontszám. Pl. a Bloc Party, a Kaiser Chiefs, az Art Brut és a Maximo Park tíz-tíz szavazatot kapott, így aztán náluk pontszám döntött. Oasis még két szavazatos volt (13 pont), és az 50 után is van még vagy tíz lemez, amelyiket ketten berakták a tízbe.