Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Talán még emlékeztek rám, elég régóta küzdünk a párommal a babáért. Januárban volt egy inszeminációm, az sajnos nem sikerült, viszont tegnap délután és ma reggel is, kb dpo 10-nél jól látható pozitívat teszteltem. Nem merem beleélni magam, rettentően félek, mert nem akarom elhinni, hogy velem ez megtörténhet, hogy ennyi év várakozás után spontán teherbe esek. Még arra gondoltam, hogy az inszemből hátramaradt valami ciszta ami hcg-t termel. Mikolt van ilyen ugye? Mit csináljak? Menjek uh-ra amint lehet, hogy azt kizárjuk?
Jövő hétfőn kell jelentkeznem az orvosnál. Szóval már nincs sok hátra... ma voltam szülői körön az ovinkban, az egyik óvónő születésnapját is megünnepeltük, úgy, ahogy a gyerekekét szoktuk (a waldorf ovikban ennek van egy külön rítusa, elmesélik, eljátsszák, elmutogatják a gyerek születését az óvónők egészen a fogantatástól kezdve, és aztán eljutnak egészen a jelenig) na és nekem sikerült beülnöm a körbe úgy, hogy épp szembe egy várandós anyukával, és miközben hallgattam, hát bőgtem rendesen :((( még jó, hogy mindenki jófej és senki nem is kérdezett csak nyomták a kezembe a papírzsepiket :)))
En is nehezen birom :) De a teszt darabja 10 euro, ez eleg visszatarto ero ahhoz, hogy ne siessek vele. Viszont azt hiszem, holnap reggelnel tovabb nem fogom birni!!
(pedig egy negativ utan nem eszszeru remenykedni... igaz azt mondogatom magamnak hogy azt napkozben, kaveivas utan csinaltam.. szoval nem tudom, aaaaaa)
Muzsa sajnálom, hogy nem alakul a dolog magától :(
Veron Ok :)
franciacsibe: drukk, hogy baba legyen, a mindjártmegjön érzés nálam is volt mindkétszer. :) Én nem bírnám teszt nélkül, már tuti csináltam volna minden nap. :)
Koszi a kerdest, Csuppancs, meg mindig semmi azon tul hogy feszit az alhasam tovabbra is... mintha fel lenne fujva az egesz, a nadragjaimat sem tudom begombolni. Szoval ujra icipici remeny es csutortok reggel ujrateszt ha addig semmi.
Nem tudom, mert azert a hasam aljat erzem (nem faj meg, csak olyan puffadt-erzes) mar par napja, eddig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, most vagyok a 30. napon. Mondjuk megjonni meg nem jott meg.
Legutobb a lanyommal 8 hetes terhesen teszteltem, ott kihagytam ezt az izgulast (nyaralni voltunk anyosnal, es ha ott a kis faluban vagy 30 km-es korzetben en terhessegi tesztet veszek, kb a hazaeresem elott ertesult volna rola :)))) szoval csak hazajovetel utan teszteltem.
Most jut eszembe, valamelyik fórumon olvastam egy petrezselyemzöld-főzetes receptet mensi meghozatalra. Talán a szülészet-nőgyógyászatban?
Franciacsibe, nem lehet hogy csak késői PÉ-d volt? Nekem is általában a gyerekprojekt előtt szokott megkergülni a ciklusom. A nem várt mensi előtt most egy hétig fájdogált a hasam, minden alkalommal úgy mentem el wc-re, hogy na, most már tutira megjött, vagy barnázok, de szerencsére semmi. A 25. napon lőttem egy tesztet, az negatív lett, bár én igyekeztem odaképzelni egy második csíkot. Aztán a 26.-on este LH-t csináltam, az pozi lett, de HCG-t végül csak a 29. nap reggelén mertem. Remegett is a kezem, mikor odaadtam a Zuramnak. :)
Muzsa, nagyon drukkolok!!!! otletem nincs, anno en sme tudtam elkerulni a mutetet :(((
En meg letorve mint a bili fule, ket nap kesesen (es felfedezni velt tuneteken, pl a mellem nagyon faj szoptatasnal) felbatorodva teszteltem, de negativ :((( a hasam gorcsol mar 4. napja, megjonni meg nem jott meg, de ezek szerint nemsokara :( Pedig mar tobb mint eve olyan jo rendszeres volt a ciklusom (mindig szombat delutan jott meg), most meg itt szorakozik velem.
Muzsa: Sajnálom, hogy a baba nem fejlődik rendesen, pedig nagyon szorítottam neked. :-( Látom, hogy szeretnéd elkerülni a műszeres befejezést, és igaz, hogy nem vagyok szakértő, de az jutott eszembe, hogy talán érdemes ilyenkor a menzi meghozó trükköket kipróbálni (pl. vörösbor ivás, forró fürdő, szex), hátha beválik valami. Ha már alkalmazod őket, akkor nem szóltam, de ha még nem, és tényleg nincs esély rá, hogy fejlődjön a babád, akkor talán segíthetnek. Nekem működött a dolog, bár lehet, hogy csak a véletlenek egybejátszása volt. Mindenesetre drukkolok továbbra is!!!
vasbab, csuppancs, tényleg nagy gratula nektek!!! :)))
sajnos az én szervezetem is emlékszik és jó nagy a hasam - vagy csak kövér vagyok :))) na jó, nem, fogalmam sincs...
várok, velem az van, két hetet kaptam, hogy hátha kiürül műszeres beavatkozás nélkül is a petezsák/szikhólyag, de egy hét már eltelt, és semmi... nem is vérezgetek, és nem is érzek semmit, néha egy kis derékfájás, néha egy kis hasfájás, de olyan minimál, hogy ez bármitől lehet, nemterhesközeli időkben is...