Sziasztok ! Mi ez a "kisebbek a zsebek "? Kevesebb a százas brék stb. Nem találok a neten erre semmit. Változtak a szabályok?
A másik: amióta van sznúker az Eurosporton, én nézem, de még egyszer sem láttam olyant, amit ezen a vb-n többször is, hogy a falról visszapattanó golyó még ha el is találta a színest, az hiba volt.
Szerintem ez elég szomorú, mert így az idei VB kezd elég belterjes angol versennyé válni, megspékelve az 1-2 még álló skót, walesi, északír játékossal.
Persze, ha az utóbbiak közül kerülne ki a végső győztes, akkor különösen nem hiányolom a kínaiakat!
Nem mondom hogy kedvelni kell Kínát vagy az ottani embereket, de mindig kiakadok amikor lenézik, lekicsinylik őket és az országukat, a nyugatot pedig magasztalják.
A valóság sajnálatos módon pont az ellenkező, a nyugat pusztul, vagy vegetál, míg a világ másik oldalán csodákat hoznak össze.
"Nem azt mondta Roni, hogy tiszták és fegyelmezettek az emberek Kínában, hanem azt hogy "tisztaság és rend van"."
Mindegy végül is, ez nem csinál nagyobb kedvet számomra. Úgy alapvetően nem vagyok jó véleménnyel a kínai emberekről.
A festékszórást ne keverd ide. Azok stop oil-osok voltak, azt hiszem. Őket fel tudnám rúgni a holdig.
Amerikát nem kell bemutatni. Undorító, és egyben félelmetes. Mostanában sajnos túl sok videót néztem Amerikáról, és sajnos sok bodycam videót is láttam, amely "kivégzéssel" végződött. Az egy nagyon beteg társadalom.
Mentségére szólva, először engem is letaglózott az a sok épület, de csak azért, mert tudom hogy abban a hatalmas felhőkarcolókban rengeteg ember él. Ezért a város túlnépesedett, akárhogy nézzük. Ronnie-val ellentétben, én azért nem gondolom hogy a kínaiak fegyelmezettek, és tiszták. Lásd a mérkőzéseken, ők a legfegyelmezetlenebbek.
De tény, hogy örülnék én ennyi zöldségnek a városainkban.