Húgom régi A Vectráját(Nyugodjék Békében!) karcimbálta elejétől a végéig, mindkét oldalon egy vén satrafa a Kenyérmező utcában, asszem vmi porbafingó kutyával, kulcsot használva.Hugi majdnem szétverte a búráját, amikor mégegyszer meglátta a nyanyust, előtte fújták gyönyörűre a kocsit, pont az előző karcok miatt.
Eredmény= a néni mégjobban utálja az autósokat, ezért még jobban bassza szét a kocsik oldalát.
Egyébként már én is többször tapasztaltam a paraszt pesti proletár öregasszonyok ok nélküli haragját. Elbaszta az életét, le sem szarja az unokája, meg a Pártja, aztán vétlen emberek anyagi javain áll bosszút logikai összefüggések nélkül.
Friss: teszkó parkoló, cigiszünetem van (nem a teszkoba dolgozok..:)). Szőke cica vett mindent, én nem is értem, hogy hogy tudott bepréselni másfél bevásárlókocsi -vélhetően kozmetikumok- cuccot a SMART-ba! (Smart=első baljós jel) Mögötte parkolt egy ezüstszínű E-s merga. Lexus hátsólámpák (valami gusztustalan volt), min. 20 collos alufelnik (ezek viszont szépek voltak). Csaj kitolat, már a kuplungot is nyomta tán, hogy tolja az egyest, ekkor azonban belecsorgott a mergába. Lámpa, lökös kapmpó. Csaj megijed, próbál menekülni, padlógáz, ablaktörlő: 15 méter után virágágyás lett a vége. Mergából kancigány kiszáll, foncsoros műanyag naphemü -este 6 kor-, és az ország aranytartalékának 2xese, ezenkívül adidas suhogós jogging, és jó kis roma akcentussal megspékelt anyázás, és SMART-rázás. Csaj sír, biztonságiak ki, lenyugszik a víz. Telefon, minden. Nemsokára megjön a csaj pasija egy fekete X5-el, a feje úgy csillogott, hogy azt hittem, felkelt a nap. Meglepő, de az a pasi egész normálisan viselkedett, csak a hangja volt mókásan zsinegelt. Aztán megjöttek a cigány emberei is, jo kis fenyegetőzés oda vissza, majd mindenki go haza! :)
Hallottam olyan sztoriról, hogy valakivel úgy babráltak ki, hogy a kocsija tetejére odahelyeztek egy téglát, mikor már a tulaj bent ült. Az első fékezésnél benyomta a szétvédőt, és végigpattogott a motorháztetőn... :)
Tegnap 4 sávos úton mentem, városon belül, külső sávban furgon 50-el, én a belső sávban 60-al. Toyota megy a furgon mögött, majd amikor beérem őket, kivág elém, és megy 50.2 km/h-val... rávillantok, erre beleáll a fékbe, de úgy, hogy piruettel tudtam kimenekülni a furgon mögé. A furgonos kapcsolt, gázt adott, és kiengedett a Toyota elé, aki ezután (kipróbáltam meddig tapad rám) 80-al üldözött végig és közben mutogatott. Mellette asszonyka, mögötte két gyerek.
Szerencsére lefordultam egy mellékutcába.
Szeretnék olyan gépet a kocsimba, ami gombnyomásra kilök magából egy féltéglát tetszőleges irányba...
Ma este egy X5-ös BMW a Hungária/Béke út kereszteződésben majdnem keresztül vágtatott rajtunk.
A külső sávban álltunk és ha ment volna abban a fostalicska céges autóban minden henger, akkor most a kórházból írnék, de minimum utána a börtönből.
A miénk a legszélső sáv volt, lekanyarodó, tiszta mázli, hogy nem történt semmi baj, legalább 100-al zúzott be elénk a fekete X5-ös jobbról, az elfogyó sávból, mondom, nem az ő tudása, hanem a mi kehes autónk az oka, hogy a kocsi oldalát nem vitte el a batár.hála a jó égnek!
oltári szerencse, hogy nem történt semmi baj és senki sem sérült meg.mellesleg a húgom és az anyám a szomszéd sávból élőben nézte volna az egészet.
én szeretem a BMW-t, de előbb-utóbb szétverem egy ilyen senkiházi fasznak a fejét a kerékkulccsal autótípustól függetlenül.ha engem talál el szarok rá, de a szeretteim élete nekem sem vicc. és ezzel szerintem mások is így vannak.
A fizető parkolást az egyik legnagyobb disznóságnak, valódi államilag támogatott rablásnak tartom, amikor a semmiért pénzt szednek be. Valódi szolgáltatás - leaszfaltozás, takarítás, őrzés - nincs mögötte. Inkább fizetek a parkolóházakban, még ha időegységre többet is kérnek, mert ők pénzt fektettek be meg vannak őrök, felügyelők.
Szerintem is jól fenékbe kéne billenteni, aki kitalálta ezeket a forgalomlassító szigeteket. De nem is maguk a szigetek a problémásak nekem személyesen, mert 100-zal simán átmegyek rajtuk. Csak azok a nyomorult fényvisszaverő vackok, amiket kb 30 centire a vonalaktól építettek be az aszfaltba, azok tesznek a sírba! Nem hiszem el, hogy nem roncsolják a gumikat, amikor átrombolok rajtuk. A teherautók meg a buszok nem is tudnak úgy átmenni a lassítón, hogy valamelyik oldalon rá ne hajtsanak ezekre a kreténségekre. Ha megtehetem én a szembesávban egyenesen megyek át a lassítókon!
Akkor te is miskolci vagy, gondolom! Pont ugyanígy jártam én is, volt fénykép az autóról, de a mikulás-zacskó hiányzott róla. Éppen jegyet vettem, amit az őröknek meg is mutattam, erre befejezték a büntető cetli írását, és azt mondták rendbe van a dolog.
(2005.okt -ban történt az eset)
Azért csak be kellett fizetnem egy "mérsékelelt" csekket, mert a gépben benne volt a fénykép, és nem lehet utólag kitörölni, legalábbis ez volt a szöveg. De más ismerősöm is járt hasonlóképpen, sajnos. Szemét egy társaság.
Gondolom szükségük van egy kis karácsonyi extrabevételre...
Jön az ünnep, s ezzel egyenesen arányosan mindenki hirtelen még jobban megőrül
:( Most, h keresik a "szökevényt" még jobban bedugult minden. Tegnap gondoltam, h átugrom a XI. kerületbe (autóval) , imeglátogatom nagyit, innen a XVI-ból, hát tele is volt a város.
Érdekes módon egyetlen autós volt "szemtelen", egy Ranault THÁLIA. Egyenesen mentem, védett útszakaszon, de jobbról neki ki kellett vágnia totál elém, ugye a nekem szembejövők (neki a jobbról jövők) miatt nem tudott továbbmenni, keresztbeállt előttem, és ezt ő nagyon tudta, mikor kifarolt.
Áh, de szemtelen vagy, ebből tanulnod kell, gondoltam. Mintha észre se vettem volna, mentem egyenesen, vészesen közeledve feléje, és a végén egy határozott fékezéssel megálltam, nem sokkal az "autója" előtt, és rezzenéstelen arccal néztem. Láttam, ahogy átéli a pillanatot, hogy most nagy csattanás lesz, talán baja is lesz. Tudtam, hogy nem lesz baja, ő viszont nem látta az arcom, mikor közeledtem, azt hitte, hogy nem látom.
De remélem ebből tanul, mert neadj valaki tényleg (és nem tudatosan) elbambul, akkor ez az eszetlen nem megy haza a családjához, és lehet, hogy a leszármazói - akik még nem lettek olyan bunkók, mint ők - hazavárják apát.
(Jah, és utána láttam az arcán, hogy még neki állt feljebb, hogy mit ijesztegetem. Mondjuk nem mert mondani semmi, csak a félelem tükröződött az arcán, és azt, hogy megúszta, és nem magának köszönhetően. )
Nagyon kellemesen érintett viszont, amikor tagnap (ahogy máskor is) átengedtem a gyalogosokat, és azok hálásan köszöngetve integettek, és szerintem tudták, hogy ez is egy BMW-s, és lám, nem erőszakos, nem bunkó.
Érdekes, nem tudom, megfigyeltétek-e , de ilyen előzékeny pillanatokban a gyalogosok mindig rápillantanak az autó elejére, hogy milyen márkájú autó tulajdonosa előzékeny velük. A BMW emblémának ilyenkor dagad a melle:)
Van egy másik potenciális veszély, a 3-as és 35-ös úton az összes faluvégét átépítették lassító szigettel. Na, ez egy remek ötlet, az osztákok éppen bontják az ilyeneket, mert:
Még csak nyálkás idő van, és már 2-3 alkalommal láttam durván kisodródó furgont rámenni a padkára vagy a szigetre, 90-100-as tempóban. A dolog geometriája miatt ha valaki nagyon elnéz valamit (legyünk jóindulatúak, hogy csak véletlen) a szembe jövőkbe csapódik... Mi lesz télen...?
Csorgok befele a 3-ason Miskolcra, cementgyár, 3 sáv, én agresszíven a külsőben. Lámpa sárgul, majd pirosodik, én megállok. A belső sávban mögöttem haladó autópályaépítő talajszállító ezerrel át a piroson. Engem is levert a víz, ha ez az én sávomban átadja nekem a mozgási energiáját...
Félelmetes közlekedési idők jönnek, ahogy közeledik a karácsony. Boldog-boldogtalan autóba veti magát, hogy beszerezze a fa_alá_valót. Az Úr legyen velünk...
Ma történt:megyek a piacra vásárolni és egy kb 10 méteres helyen ahol 4 auto elfér egymás mögőtt 3 állét,abból 2 rendesen 1 kajak középen,hogy más még véletlenül se tudjon be állni,de az ember benne ült az autoban,kiszállok és oda megyek hozzá illedelmesen megkérdezem,hogy nem állna -e arréb mert sehol nincs hely és ide pont beférnék,erre válasz:nem látja mit csinálok itt?itt parkolok!!
Mondom és ilyen szépen?
erre azt monjda azért mert Bmw-je van?
mondom mi? ez hülye:)
végülis azért mert bmw-d abszolut nem itélnek el?!
Uáhh, asszem, mingyá' ki leszek innét rúgva, annyira OFF-ot nyomok...:)
Nem-agresszív (OFF-1) Nissanos vagyok (OFF-2), nemrég találtam rá a topicra, végig is olvasgattam nagyjából, ma meg épp Budafokról mentem a VII-be, gondoltam maj' mos' jól megfigyelek egy-két agresszív németautóst!:)
Mit tesz isten, a Szabadság-hídról lejövet a Múzeum-körúton a belső sávban a következő szituációba kerültem: előttem nagy, talán 600-as AMG Merci, mögöttem új M5-ös...
Levert a víz, gondoltam, most végem...:)
Hát bakker, a Mercis, amikor csorogtunk a dugóban, a jelzőlámpán már nem ment át, mert sárgára váltott, finoman megállt, s hagyta érvényesülni a keresztforgalmat... (OFF-3)
A pajta méretű M5-ös, mivel a balra kanyarodó sávba akart átmenni, kitette az indexet, (OFF-5), előrébb gurult, majd mikor látta, hogy nem fér be tőlem, megállt (OFF-6) és türelmesen megvárta, míg nekünk vált a lámpa(OFF-7)!
Se puska, se UZI, se anyázás...
Nahát...:)
Ja, két perccel később egy Matiz majdnem nekem jött, mert tíz méterre az Astoria előtt jött rá, hogy jobbra akar fordulni... A középső sávból...
Megyek szabályosan, látom szemben egy (utólag derült ki) Hyundai Getz előzi a kamiont.Ezzel nem is lenne baj,(mondjuk azzal semmit nem előznék, csak gördeszkást, meg biciklist).Egyértelmű volt, h nem tudja befejezni időben pedig én még erősen lassítottam is, és nekem reflektorozik, azt meg még majdnem belémhúzza a szarját...
Veszek egy tólólapos Zilt aztán uccu neki...Tejfölösdobozt csinálok az ilyen köcsög verebekből...
Nekem az tetszik, mikor van egy utca, ahol a sarok után 10 méterrel ki van téve a megállni tilos tábla. Hol parkol emiatt a barom Mercis? Közvetlenül a tábla előtt, a tábla és a sarok között. (Ugyebár saroktól 15m belül eleve megállni tilos.)
És a parkolóőr nem tud vele mit csinálni, mert ő csak a nem fizetőkkel szórakozhat, de a szabálytalanul parkolókkal nem. Rendőr meg sehol...