Én hátazással és vállazással nyitottam az évet. Mindenem fáj ma, még a hasamban is izomláz van. Edzés után két órával fociztam egy órán keresztül. Azt négy hét kihagyás után csináltam, de jószerével mindenhova ment a labda, csak oda nem, ahova akartam:) Kárpátok Caniggiája vagyok pedig:)))
Én a karácsonyi hetet kihagytam, az a féktelen zabálás ünnepe, de tegnap voltam, izomlázzal köszöntöm az Újévet. Fekvenyomás, bicepszezés, kis hasazás. Pont jó lesz jövő hétig. Utána készülök a strandszezonra:)
En mar 3 kilo "izmot" is felszedtem masfel het alatt. Most mar ra kene allnom a csirke rzs kombora megin... /kulonben mindjart elerem a 100kilot, csak nem ugy ahogy szerettem volna :)
Közeleg a Karácsony, ami nem másról, mint a féktelen kajálásról szól. Mint minden normális ünnep. Ilyenkor különösen imádok kondizni, meg még lelkiismeret-furdalásom sincs a zabálás miatt. Az amúgy sincs:)
Kezdem magam összeszedni, már csak erősödnöm kéne:)
Borzalmas, milyen lesújtó erőállapotban vagyok. Szeptember óta ímmel-ámmal edzegettem, novemberben egyáltalán nem, most két hete, hogy újrakezdtem, és ez a kifejezés nem túlzó. A 70 kiló kinyomása is elgondolkodtat. 2x7 és végem. Nincs se edzőtárs, csak kedv. A zene borzalmas fos. A vállam kis híján kifordult. Izomláz eléget. De kurva jó érzés, hogy ismét csinálom. Szinte érzem, ahogy megy le rólam a fölösleg, az izmaim kezdik felvenni a ritmust.
ja vazze, en is ugy vettem eszre. hogy az elejen kifejezetten bejon a csajoknak ha izmosodsz, aztan a 90 kilot atlepve, mar elkezdenek nyafogni, hogy nem kene tovabb noni, meg mar igy is eleg nagy vagyok, stb. blablabla...
ja, azt a sracot ismerem (a thaibox edzot), a NY fitnessben tartotta/tartja az edzeseit.
Egy csomo ilyen nagydarab k*cs*g azt hiszi, hogy attol hogy nagyobb jobban is verekszik. Most az alexandra fitnessben van nalunk 1-2 kickboxer, lejarnak gyurni is, 1-2 kozuluk 90 es 100 kilo kozotti. Na elobb szolnek be a Joba Eleknek (IFBB profi) mint nekik, pedig a 92 kilom alapjan azt hihetnem, hogy jobban jarok pl. a 90 kilos sraccal. :-)
Chicagoban a b*szott nagy teremben (fél tesconyi két emeleten) szinte mindenki fel volt fújva. A nők meg rondák voltak. Egyetlen jó csaj volt csak. Később kiderült, hogy litván.
En ritkan voltam igy ezzel. talan csak 1x voltam olyan terembe, ahova nem szivesen jartam. /Vagy inkabb ugy fogalmaznek, hogy nem olyan szivesen mint az elozobe, mert nem volt annyira gaz, csak az elozonek nagyon jo volt a feelingje.
Most a Beres Alexandra Fitnessbe jarok, ami ugyan mar egyben ilyen wellness-hulyeseg is, de azert birom, hogy qrva jop csajok vannak arrafele.
/ha mar 1x megtanultal edzeni, akkor nem fordulhat elo, hogy "tulbambulod" a pihenoidot. :-)