kokásfülü: Nem vesztem el, csak rámborult ketto darab ügyfél, meg a fonök bácsim (most egyszerre több is van) elment szabira ezért o is rámborított pár dolgot, azonkívül pedig ma délután megintcsak ügyfélhez kell mennem, a helyett, hogy a Balatonra mennék.
egyenlore ennyit tudok kijelenteni. Ja és nem tudom mér de nem muködik a del gomb a gépemen.
Amúgy mndenki húzzon el a RETEKBE. Ilyen napsütésben NEM SZABAD dolgozni. Ha valaki kérdezi mér mentek ma ilyen korán, hivatkozzatok bátran rám. Majd én elmagyarázom az értetlenkedoknek, hogy miért egészségtelen a napsütésben az irodai munka.
Kalandra fel: agresszívmalac a sajnos nem rövidnadrágban és szandálban a Balaton parton ülo.
'gelt !
Csatlakozom az előttem szólóhoz, legyen a mai nap célja a túlélés mellett a minél korábbi távozás bele a zőccségbe ! Sztahanovisták előnyben :-DDD
Azééé tuttam volna még egy kicsit vizisiklózni, de kockásfülünyúl visszaacsábított a dolgozdába. Most megyek felveszem az ütemet és visszazökkeno tanfolyamot végzek a kerékvágásban, aztán még majd jövök.
Dehogynem sütteti a hasát! Ma reggel is beszéltem vele, meg tenap délután is. Teljesen rámszokott, mióta retkel. És mesélt valami vizisiklókról, meg csodás reggelről, meg ilyenekről. De én tudom, hogy azért hívogat, mert hiányzik neki a munka....
Kéretik egy perces néma retkeléssel megemlékezni agresszívmalac retektársunkról, aki - momentán épp nem, hehe :) - sütteti a hasát, valahol a nagy büdös retekben! :)))))