"When will you release details on a public beta?
It is far too early to know when a beta will occur, but we have found public betas to be incredibly useful and will undoubtedly do one for WarCraft III. "
hehe
warcraftIII-at persze hogy lehet mar jatszani, csak az a baj hogy a Blizzardosok meg nem tudnak rola.... egyebkent en azt hiszem nem fogja elerni a WarcraftII hangulatat, tul 'szep' es tul 'grafika' lesz hozza ha erti valaki amit mondok.
Ugy latszik forditva sult el az ironikusnak szant hozzaszolasom, bocsanat azoktol, akik felreertettek.
A W3-bol nem letezik betateszt, mar csak azert sem, mert nincs meg betazhato allapotban. Arrol nem is beszelve, hogy a D2-vel ellentetben itt nem is terveznek publikus betatesztet.
Vampir baratunk bizonyara aprilisi trefanak szanta hozzaszolasat, hacsak nem kenyeres pajtasa Bill Ropernek, vagy teniszpartnere Rob Pardonak, es bejaratos a B. irodaiba.
Ti meg nem jatszottatok vegig a betat??? Hogy lehet az??? Hat igen, megertem, a vegen az a hatalmas kosarkany nagyon brutal, de amikor belenyomtam nehany 9-es szintu infernot, megfekudt, mint Marci a szuret utan.
Na Hi all
A forumokat most kezdtem el latogatni. Azert keveredtem ide mert szeretem a Blizzard jatekokat( kedvencem StarCraft no meg e regi jo Warcraft).
Kerdesem csak annyi lenne , hogy honnan toltottetek le a beta verziot?
Elore is koszi akarkinek :)))))
Gonzo
Sziasztok!
Játszik valaki betatest-el? Nem tudjátok hogy kell legyakni a fő-ork mágust a 2-es pálya végén???? Én már mindenhogy próbáltam (még fire showerrel is!) de az Istennekek sem tudom lenyomni!
Én viszont igaz, hogy csak átfutottam a Blizzard hivatalos honlapját, de egyenlőre semmi erre vonatkozó utalást nem találtam.Sőt, a hírekben márc.30 dátummal még új preview-t közölnek ott és a Gamespoton is.Nagyon tüzetesen nem néztem át az oldalt, de csak feltűnt volna.Szóval lehet, hogy mégis csak kacsa.:)