Sziasztok! Országos szintű felmérést készítünk a magyarországi mérkőzéslátogatási szokásokról. Sokat segítenétek, ha kitöltenétek ezt az anonim, maximum 5 percet igénybe vevő kis kérdőívet! Előre is köszi!
Hagyatékból, néhai MTK drukkertől hozzám került fényképeket illetve képeslapokat szeretnék gyüjtőknk, drukkereknek fölajánlani.
A képek a 60-as évek közepén egy MTK Klub találkozón készültek. Több, máig közismert labdarugó és híres klubtag látható a jóállapotú fényképeken.
Négy, az 50-es évek elején külföldről hazaküldött képeslapon pedig az "aranycsapat" tagjainak saját kezű aláírása szerepel. A képeslapok szintén jó állapotban vannak.
Ha valakit érdekel, kérem vegye föl velem a kapcsolatot.
Szerintem ez a fajta benntlakásos, családtól elválasztós akadémiai rendszer megszűnik. Nem is nagyon vált be, és a külföldi trendek is elvaultnak mutatják. Jobb ha a gyerek a saját környezetében él, a családjával stb. Gondolom valamiféle kollégium lesz a nem pesti gyerekeknek és biztos hgoy valamelyik iskolával lesz együttműködés.
lassan lecserélődünk magunktól is. Nem is ez a baj, hanem hogy nem jön utánunk senki. Szombaton MTK-Honvéd és már most aon gondolkodom, milyen indokkal ne menjek ki. Nem gondoltam volna, de eljutottam oda, hgoy már az eredmény is inkább csak szőrmentén érdekel...
Fradistaként szerettem oda járni, bár csak háromszor voltam, és mindháromszor kikaptunk. :D De volt egy feeling-je, hogy egyik oldalon az egyik szurkolótábor, másikon a másik. Na, meg persze a közelség... sőt, voltam egy 4. MTK elleni idegenbeli meccsen, de azon is kikaptunk, az elmúlt 6 szezon 6 meccsén (egyszer nb2-esek voltatok, viszont egyszer a kettes csapatotok vert ki minket a kupából, még 2009-ben) 4x voltam, és pont a 2010-es 1:1-et, és a 2011-es 1:3-at hagytam ki, mikor nekünk állt a zászló...
ja, egyáltalán nem szükséges, én nagoyn jól ellettem volna a régiben. Kicsit kipofozva, kicsit javítgatva, ilyesmi, tökéletesen megfelelt volna. Sőt...
Ezt inkább megfordítanám. Szükséges-e 1500 nézőnek új 5000-es stadion? Mi volt a baj a régivel? Úgyis csak az oldallelátón ültetek, azt lehetett volna újítgatni, továbbá kicserélni a gyepszőnyeget, és kicsit pofozni a vendégszektoron.
Na jó, de az eléggé visszatetsző lenne, ha a mi 1000-1500 nézőnkre (és most nagyon-nagoyn jóindulatú voltam), építenének egy 10 ezres stadiont. Ha szükség lesz rá, akkor meg megyünk a Puskásba.
5500 néző elég cinkes, ez konzerválja azt, hogy sose lesz, lehet 10000 néző újra. Mert mi van, ha fellendül a magyar foci, és 10-20 év múlva újra 10000-ek járnának meccsre, az új Puskásban lesznek kettős rangadók 60000 ember előtt? Akkor bizony a ti stadionotok is kevés lesz a maga 5500-ával.
"Deutsch Tamás tájékoztatása alapján jövő ősztől a jelenleg NB III-as BKV Előre is az új Hidegkuti Stadionban játssza majd hazai mérkőzéseit. Ugyanakkor utóbbi együttes Sport utcai sporttelepén két edzőpályát alakítanak ki, így a Salgótarjáni úti létesítményekkel együtt összesen hat gyakorlópályából álló edzőközpont alakul majd ki, s jövő ősszel ide költözik az MTK jelenleg Agárdon működő utánpótlás-akadémiája"