Akkor lesz Gathering, ha végre meggyógyul a CD író! Télleg, Viveca, tudok ebben valamit segíteni? Pl. ráolvasás, ima, szurkolás stb vagy csak simán küldjek egy újat? :-)))
Jó, hogy szóltál, mert az Iron Maiden CD-t már el is felejtettem :-). Amúgy tetszett a Rhapsody? Szerintem jól sikerült (a Hypocrisy is). A Cradle of Filth hallgatásról-hallgatásra jobb, érdemes az eszeveszett károgás alatt magát a zenét hallgatni! Most megint Brainstorm-ot hallgatok, nálam idén ők a nagy felfedezettek! Olvastam a Halford beszámolót is, hát igen... Puszi,
Hmm, helyre kis beszámoló. Ehhez képest velem semmi sem történt a Sziget óta! Egy-két jó koncerten voltam, ez kétségtelen, de csak itthon. S végül jött ez a müncheni lehetőség, a maga elképesztő történeteivel...
Örülök, hogy minden rendben és épségben vagy. Nem jössz Metalium koncertre?
Libi! Szörnyen restellem, de a Maiden CD-ről teljesen megfeledkeztem! Jájj, szeginy fejemnök! Ugyi nem haragszol? Ott lapul, az iroda asztal fiókjában... De legalább a Gatyaring visszakerült, no. A Hipokrájzi-hoz csak holnap veszem a bátorságot. Ma Eternal Tears ment (tiszta Dimmu, meg In Flames, de azért király!).
Üdv mindenkinek, drága Lámámnak is, aki talán végre rátalál a felém vezető, egyedül üdvözítő útra...
Hmmm látod ha Robbie keze felém indult volna el kedvesen, én azért résen lettem volna, most, hogy a szóbeszéd igaznak bizonyult... ;))))
Hogy mint vagyok meg hogy hova tűntem. Azt hiszem a Sziget előtti napokban tettem itt tiszteletem utoljára. Jött Sziget idejére hozzám egy belga Maiden fan haver, és egészen elképesztő módon megtetszett neki az Ossian. Gondoltam kimegyünk kora délután a nagyszínpadhoz, mosolygunk egyet Fuckshie Endre metalos fürtjein majd továbbállunk, erre beszerzett egy "Acélszív" c. izét, albumot bakeliten és vitte magával Belgiumba...
Utána u.ezzel a sráccal átröppentünk Istanbulba egy török Maiden fan barátunkhoz (éljen az internet). Ott tanulmányoztam az ország futball- és zenei kultúráját. Mindkettővel meg voltam elégedve. Igazság szerint nekem az össze török zene bejött, nem csak a metal. Teljesen jó hangulata van ugyanis. Egy török metal bandát hallgatva rájöttem arra is, hogy míly mesterséges, ha egy nyugati metal banda keleti hangulatot próbál kreálni egy-egy szám erejéig. Tök utánozhatatlan, mindegy.
A csúcs a Caravan metal pub volt Isztanbul ázsiai részén. Nagyon durva hangerőn mentek a számok és olyannyira true zenék voltak hogy az hihetetlen. Ilyen blokkok voltak, hogy pl. 4 Manowar, 6 Maiden, 3 Priest, 2 Bruce Dickinson, pár BGuardian, AC/DC huhhh. Bár lenne itt is ilyen.
A Fekte-tenger part menti szikláin csigolyáim beroppantásával szórakoztatattam magam és társaim, így a belgiumi experiences-ről le kellett mondanom egyelőre. Dammmit.
Hát ez történt velem, dióhéjban.
Nocsak! A rég tovatűnt atyafi! Hát hogy s mint, ívölkém?
A beszámolót már megírtam, igaz, rövidített formában... Ami az öklöket illeti, szerencsére Robnak esze ágában sem volt behúzni nekem, főleg, miután enyhe pírral bevallottam neki, hogy 13 éves korom óta ő az apucim és egyben a múzsám is... Inkább átölelt kedvesen, én pedig ott, ama helyütt váltam pudinggá a gyönyörtől!
Én is nagyon kíváncsi lennék a beszámolóra. Örülök, hogy sikerült találkoznod a mesterrel! :))) Felém a celebrityk közül utoljára a Janick Gers mester keze indult el (ökölbe szorítva! ;)), bár asszem azt a fotót talán elküdtem jó régen, lehet hogy tévedek.
Hű, mecsoda szemek leskelnek itten körül?! Köszi az ígéretet, én valóban a Metaliumra gondoltam, mert azon tuti ott leszek - remélhetőleg Te is - és akkor egyszerű az ügy. Mellesleg most írtam pár keresetlen szót a Halfi topicba.
Szkennelni sajna nem tudok, ezért is best a from hand to hand megoldás. Ugye rövidke üzentetet is róhatok a kép mellé? Lenne 1-2 ember, akiknek kötelességem megköszönni... Szóval köszi, és ha majd a koncerten leszólít egy ismeretlen csajszi - valószínűleg Lacrimosa pólóban -, akkor ne rettenj el túlságosan! Nightwish-en is egymás mellett álldigáltunk, én épp a hajam téptem a gyér hangzás miatt, Lőrinczy barátunk meg vigyorgott, mint a vadalma...
Javasolnám inkább az emailt és akkor a februári szám megbeszélve :-)))
Be tudod szkennelni valahol? Ha nem, akkor marad a Metalium, a posta vagy a Hammer Zb.
Szióka!
Nem tudom, ki vagy, de igazad van. Még akkor is, ha netán te vagy a spanom új álnév alatt, haha!
Viccet félretéve... elég ciki a helyzet. A gáz az, hogy ha valaki szégyelli elismerni, hogy hülye valamihez, akkor mondja azt, hogy figyu, ezt nem tudom, és kész. Ehelyett a válasz: "Hát ez olyan egyszerű, hogy egyedül is meg tudod csinálni!" Na ez az a köcsögség, amit nem bírok. Mert ha tudja, miért nem segít? Fizetnék érte. Ha meg nem, akkor legyen képe bevallani. És a véleményemmel nem vagyok egyedül, ezt megsúgom... Remélem, a kedves illetékes is olvassa.
A Halford beszámoló már kész, de állati hosszú lett. Félő, hogy mire lepötyögöm, ötször kidob a rendszer... A fotók pedig sajna csak nálam éklenek. Épp holnap megyek el a legszuperebb képért, amit kinagyíttattam A4-es méretűre... Ha van egy kis mákom, még a Hammerben is látható lesz, csupán félévek kérdése, ahogy ez náluk zajlik... Remélem, Metalium koncerten a Lénárd kezébe tudom nyomni, hogy nesze, talán belefér a sztárfotó rovatba... Bár nem tudom, mert nem a hetvenkettedik patapoklosi népzenekar cimbalmosával vagyok rajta... No majd meglátjuk!
A spanom egyáltalán nem segít, így itt ülök a katyvaszban és nem tudom, mitévő legyek. Azt hiszem, a képes beszámoló helyett mindössze egy "képtelenre" futja majd. Bár a sztori egymagában is épp elég képtelen volt!
Üdv mindenkinek!
Asszem Viveca benne lesz a Metal Hammer-ban a Sztárfotó rovatban! :-). (képzeld, megvettem kazettán a Cradle of Filth-et, de szerintem te maradsz a Rhapsodynál, amit kedden viszek!)
Hali!
Csoda, hogy vissza tudtam ide botorkálni, mert az orromig se látok az álomkórtól.
Köszi a küldeményt, az imént néztem meg. Hát igen... Vannak ügyek, melyekért érdemes sokat tenni. Már én is tudom. Azt is, hogy a tegnap olyasmit hozott az életemben, amire 17 évig úgy gondoltam: álom lehet, semmi más.
Csak egyet mondok, amiből kb. sejtheted az állapotomat (az akkorit és a jelenlegit). Igyekszem tőled idézni, anno-béli bulijainkon elhangzott élmények alapján:
AZ UTOLSÓ, AMIRE EMLÉKSZEM, AHOGY ELINDUL FELÉM A KEZE, HOGY ÁTÖLELJEN... ÉS AZTÁN TELJES FILMSZAKADÁS.
Csak a fotókat nézve hiszem el, hogy ott voltam és MEGTÖRTÉNT. Mert egyébként képtelenség.
Üdv mindenkinek!
Azt, ami a hétvége folyamán történt, talán 1-2 napon belül képes leszek úgy-ahogy leírni és az ez iránt érdeklődők - Libi, mint 1személyes metal hallgatóság - megtekinthetik majd a Halford topicban. Most épp "remekül" vagyok, két ébren töltött éjszaka, kétszer nyolc órás utazás és némi olyan extázist követően, amely nem foglalható szavakba. Azt még nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni a netre, de a spanom talán majd segít ebben, mert LESZ MIT NÉZNI!!!!
A hímek szerintem dagadtra röhögik magukat a háttérben. Mi nők, mikre nem vagyunk képesek pár nyápic, kapanyányi monyók fejű kripliért és pár fejnyi káposztáért?!?!?!?
Sajna nem hallottam - eléggé le vagyok maradva manapság. De ha hazajöttem, majd vasárnap és hétfőn igyekszem pótolni.
Köszi a jókívánságokat. A passz már megvan, szóval kellőképp ideg vagyok, elvégre mindössze 17, azaz 17 éve vágyom arra, hogy erre az emberre leljek - aki alias Rob Halford. Most meg tutira össze fogom tojni magam. Viszek zsáknyi nyugtatót, de nem hiszem, hogy segíteni fog.
Reptéri jelenet fog lejátszódni!
Libi, jó, hogy nem hívtál, szabin voltam, felkészülendő. A helyemen legközelebb kedden lelsz. De a CD írónk lassan 3 hete döglött, ezért még nem tudom visszaadni a The Gatheringet...
Pussz mindenkinek.
PANCSER, EZT DIREKT CSINÁLOD VELEM, TE KIS DÖG????
Szia Viveca! Hajrá, irány München! Képzeld, még innen a munkahelyemről írok! (Mazochizmus rulez!) Ma elhoztam neked a CD-t, de nem lett volna időm elvinni, ezért nem hívtalak :-(. De ami késik, az nem múlik! :-). Ne bántsátok egymást (szeressük egymást, gyerekek...)
Szegény Pancsi, csak nézi itt a nők perlekedését. Szerintem az egész nem éri meg, most tényleg.
Az egyik CD-re rá volt írva vagy 16 nóta, azt hittem a másik üres és ezeddig hozzá sem nyúltam. Most megnéztem, valóban van rajta valami, csak nincs ráírva.
Azt hiszem, mindketten elfajultunk. A magam részéről nem haragszom - és ezt komolyan gondolom. Az idő segít az ilyesmin...
Nemsoká indulok München, tán még haza is érek - tán még egy darabban is, ki tudja?
Akkor bocsánat nincs egyik részről sem, de ha minden jól alakul, harag sem. Ebben bízom. De ha bármi volna, Virág, írd meg levélben nyugodtan.
Még nézek leveleket, hátha Lámám gyártott valamit, aztán vadul készülök, mert este tíz körül jön értem a mobile, ami elszállít. Addig is sziasztok!
kicsit elpattant az agyam, amikor azt üvöltötted arra, amit mondani akartam, hogy nem érdekel. akkor gondoltam minek beszéljek tovább?
Azt hiszem egyébként egyikünk sem volt valami elviselhető, de ez nem is csoda. Engem nehéz felidegesíteni, de akkor nagyon harapok, és nem gondolkodom, ezt belátom. Csak nem tartok semmiféle haragot, az már nem megy. Nem szeretek semmiféle haragbanlévősdit.
A passokat nem kerestem. Ahol én felvettem az ÉN jegyem, ott megkérdeztem, hogy te felvetted-e már, és azt mondták, hogy ott nincs ilyen név. Ennyi. Nem nyomoztam a TE passaid után.
Köszi, valóban szuperek. Főleg a csasztuskás... Mostanában eléggé bekeményedtek az agysejtjeim, mindenféle atrocitásokból kifolyólag, ezért - és ez teljesen őszinte - nem tudom, hogy az üres CD-re át kell vennem neked a HIM-et vagy izé?!... Tényleg nem tudom, holott biztosan mondtad, ne haragudj...
Robi nagyon aranyos volt, sajnáltam, hogy alig ült le máris beállított Bélám...
Amúgy tehetsz többet. Például megmondhatod, hogy hívjalak fel és kérjek bocsánatot, amiért azt mondtad, na csá, és levágtad a kagylót. Tudod, olyan beszélgetés volt ez, amelynek folyamán kb. ötvenszer éreztem úgy, hogy legszívesebben lecsapnám - de valamiféle jó modor, gátlás visszatartott.
Téged nem.
Vagy azt mondhatod, micsoda szemétség, hogy nem tudtad felvenni az általam szerzett passokat. Amik egyébként megvoltak, csak szerintem rossz helyen kerested őket.
Ezek bármelyike lehet megoldás. Andrea pontosan megmondta, hol kell keresni és le is voltak téve.