Hát igen. Jópár pünkösdi, karizmatikus prédikátor, meg vezető lett meleg, aztán vannak, akik "csak" k..váztak, megint mások loptak, csaltak, hazudtak, rengeteg embert kifosztva... stb.
A blogon talält beiräs forditäsa Roberts Liardonrol:
Jaziz Hallas mondta...
En egy tanulo voltam Liardon iskoläjäban es ott voltam amikor bejelentette a bünet.Annyira jol fogom öt idezni,amennyire tudom,"Tudom hallottatok valami hireszteleseket es tudatni akarom veletek,hogy igazak voltak.Homoszexuälis kapcsolatom volt az ifjusägi päsztorral John-nal.Tanäcsadäsra järok majd es 3 honapon belül visszaterek."Semmi megteres.Semmi szomorusäg.Semmi eggyältalän.Elhagytam azt a szolgälatot es soha nem neztem vissza.A tanitok eltünögettek es nem volt semmi ötletünk arrol micsoda törtent.Mi annyira becsapva ereztük magunkat.
Megtalältam videon ahol Branhammal peldaloznak a "kettös szellemü" (mondjunk nagyokat,szep uj kifejezessel,demonizält keresztenyek,vagy micsoda tan is ez??) embereket illletöen.Ez a tema a filmen 44 percelnel indul,Billy bacsis resz pedig 46-nal kezdödik.Jol vigyazz,mert becsapos,meger egy reszletes elemzest.Katt a linkre:
Ha csodálkozol,miért történik kevés csoda Európában,olvasd el a következő fordítást a vallásos boszorkány doktorokról.Tehát Branham tapasztalata Európában (nem sokat járt erre):
""Ha Arganbright testvér a közelben ül,elmondhatja nektek a történetet;arról gondolkodtam,ahogyan 55 boszorkány doktor az egyik oldalon és 55 a másikon,előhívtak egy vihart a sátor elfújásához Svájcban,vagy úgy vélem Francia-Németország volt.Akarták elfújatni a sátrat.Mondta nekünk,hogy azt akarták csinálni.És oda települtek vagdosva azokat a tollakat és elkezdtek ügyeskedni,"Atya,Fiú,és Szent Lélek...?...Atya,Fiú,és Szent Lélek,három varázs szó," azok mondták.Minden mint az,és itt jön fel a vihar. Arganbright testvér fogja mondani nektek ugyan ezt ahol 10000 ember a sátorban ugrált fel és le.Én mondtam,"Imátkozz Arganbright testvér."Mondtam,"Louster testvér ne magyarázd meg ezt."Én mondtam ,"Mennyei Atya Én a Jézus Krisztus nevében szálltam le amott a repülőről,mert Te küldtél ide engemet.Megigérted hogy gondoskodol rólam.Mit tehetek egy ilyen esetben?Én megdorgálom a vihart a Jézus Krisztus nevében."A vihar egy pillanatban felszakadt a sátor felett és mozdult visszafelé.A mennydörgés kezdett visszahúzódani,hasonlóan.És ezrek rohantak az oltárhoz,hogy megmeneküljenek.És a boszorkány doktorok kudarcot vallottak.
Az az ember kint ülve a gyülekezetben próbál rámolvasni egyet azokból az igézésekből,ugattatni engemet mint egy kutya hencegésből ott bent,ő nem tudta.Behelyezkedve ott,és én érzem azt a furcsa szellemet.Gondoltam,"Én nem szeretem megnevezni,mivel ő valakinek a barátja.Jézus mondta ,"Hagyjátok őket eggyütt felnőni;kihúzod a búzát amikor a konkolyt húzod."Folytattam és ő is kitartott.Kis idő múlva a Szent Szellem szólogatott hozzám,megfordultam és mondtam,"Te megtévesztő miért jössz a találkozóra ,az Isten szogálatára valakit megtéveszteni?"És ő elkezdett körbe forogni amint hozzá beszéltem,mondtam,"Te vagy az akinek beszélek."megneveztem.Mondtam.Mivel hogy te ezt tetted az Isten Szellemének,valaki kitesz innen tégedet."És ő még mindig le van bénulva Írt egy levelet és mondta "micsodát csináljak?Mondtam,"Térjél meg.Mondta"Gyere és vegyed le rólam."Modtam"Soha semmi tenni valóm nincsen azzal ami reád jött.Te hoztad azt magadra.A Biblia mondja,Jobb ha egy malomkövet kötnek a nyakadba és a tenger méllyére vetnek,mint megbotránkoztatni a felkentjeit az Istennek."Rendben.Mi elvesztettük a félelmünket Isten iránt,a tiszteletet a Keresztények felé.Ó,hogy mennyire vissza kellene térnünk Istenhez.""
Kegyelem az hogy,láthatjuk ezeknek a dolgoknak a beteljesedését!!Hihetünk abban amiről Isten Igéje szólt a prófétán keresztül.A Szent Szellem csak a Prófétán keresztül kimondott eseményekbe fog belelépni és beteljesíteni.Mindig ezt tette.A Szent Szellem betölti az írásokat.Betöltötte Mózes ,Sámuel ,Ézsaiás és a többi próféta szavait.Betöltötte Jézus Krisztusban,mint a Vőlegény.Ma betölti azokat a próféciákat Jézus Krisztusban mint,Menyasszony.Dániel,Ezékiel,Pál apostol,János apostol,W.Branham szavaiba belelép a Szent Szellem és beteljesíti.A Jelenések könyve élőben egyenes adásban,de nem mint néző vagy hanem szereplő.Csak kérdés melyik oldalon lépsz be a történetbe.Az Úr tegyen méltóvá bennünket,hogy a megfelelő oldalon álljunk.A Bárány előtt mint,kegyelembe fogadott.
Ide irom mert Billy bacsi szolgalataval is össze függ.Figyelem,ez uj informäcio aki tudja ossza....
Ismert a lenti video amely az amerikai Kenneth Kopeland,karizmatikus-pünkösdi vezetökröl,es a päpärol szol.
video:
Nehäny napja hallottam egy angol kereszteny hirportalon az ujabb botränyt.Kiderült,hogy a päsztorok olyan szövetsegbe leptek be,es a nyäjnak nem merik elmondani,amelynek kereteben kikepzest kapnak az ällamtol "terrorista gyanus" (pl. Jelenesek könyvet hitelesnek vallok) emberek felismereseben.A kikepzes kiterjed a tovabba a FEMA-ba (koncentracios taborok) likvidält,elkülönitett szemelyek,csoportok toväbbi lelki gondozasara is,termeszetesen a keretszerzödest aläiro päsztorok,vezetök reszeröl.
Erdekes dolgra bukkantam az europai "atyafiuszentlelkezö" boszorkany doktorokrol .Ha lesz idöm majd forditom es kommentelem.
I've come in all kinds of tight places, where devils and everything else raised up. I've seen them smitten blind, struck down, and everything else. Don't fear; stay right there at the Word and watch what God does. Just be sure that you're right with God. Stay with that Word and watch what happen.
E-67 If Brother Arganbright is setting near, he could tell you the story; I was thinking how fifteen witch doctors on one side and fifteen on the other one, called up a storm to blow away the tent in Switzerland, or I believe it was France--Germany. Going to blow away the tent. Told us they was going to do it. And set there and cut those feathers and started going through maneuvers, "Father, Son, and Holy Ghost...?... Father, Son, and Holy Ghost, three high words," they said. All like that, and here come the storm up. Brother Arganbright will tell you same where tens of thousands of people in the tent jumping up and down. I said, "Pray, Brother Arganbright." I said, "Brother Louster, don't interpret this." I said, "Heavenly Father, I landed off that plane up here in the Name of Jesus Christ, because You sent me here. You promised that You'd take care of me. What can I do in a case like this? I rebuke this storm in the Name of Jesus Christ." In one flat second that storm parted right over the tent and moved back. Thunder begin to roll back, like that. And thousands run to the altar to get saved. And the witch doctors was defeated.
E-68 That man setting out in the meeting trying to throw one of them spells on me, make me bark like a dog to show off in there, he didn't know. Setting there, and I kept feeling that odd spirit. I thought, "I hate to call that because he's somebody's friend. Jesus said, 'Let them grow up together; you pull up the wheat when you pull up weeds.'" I kept going on, and he kept on. After awhile the Holy Spirit kept speaking to me, I turned around and said, "You deceiver, why will you come into the meeting, the service of God to try to deceive somebody?" And he kept looking around like I was talking to, I said, "It's you I'm talking to." I called his name. I said, "Because that you did this to the Spirit of God, somebody will pack you out of here." And he's still paralyzed. Wrote a letter and said, "What must I do?" I said, "Repent." Said, "Come, take this off of me." I said, "I have noth--I never had nothing to do with it coming on you. You brought it on yourself. The Bible said, 'It's far better that a millstone be hanged at your neck and you drown in the depths of the sea, than to offend the anointed of God.'" That's right. We've lost our fear for God, the respects for Christians. Oh, how we ought to get back to God.
A maga idejében a Ceglédi kanna - Wikipédia többfunkciós termékként igen jónak (!) bizonyult, de ma már miért lenne az baj, hogy a fiatalok korunk vívmányait - Yamaha DD 55 - Muziker - veszik elő, mikor "a Bárány dicsőségét hirdetik"!?!
"Az egész út odafelé 53 óra hosszú volt, hajnali kettőkor érkeztünk meg. (...) Aztán éjjel 11-kor vonatra ültem, és 64 óra alatt hazaértem. Úgyhogy elképzelhetitek..."
Ha ma élne, valószínűleg egy gyorsabb utazási formát választana.