Sziasztok. Segítséget szertnék kérni tőletek. Van egy Nissan Primera P12. 1.8 benzines 85 KW-os autóm, aminek a tolató lámpái tolatáskor nem világítanak. Izzókat kicseréltem biztosítékokat végignéztem. Ha lükvercbe kapcsolom az autót a tolató kamera bekepcsol és mutatja a képernyön az utat, de a világítás nem csinál semmit. Szerintem vagy relé, vagy tolató lámpa kapcsoló. Viszont egyiket se tudom hol találni. Van valakinek tapasztalata ezügyben. Válaszotokat előre is köszönöm.
Nissan Almera N16 és Tino cd-s rádió teljesen egyforma (felső kijelzős változat)? Ránézésre igen, csak a vezérlőpanelen látok minimális különbséget a design-ban.
A rádió és a vezérlő rész külön is cserélhető (tanítható)?
A rádióm hol működik, hol nem, át lett forrasztgatva, egy kicsit jobb lett, de valószínűleg cserés lesz.
Ha kapok olyan rádiót, aminek nem jó a cd-je, és átrakom a mechanikát az enyémből, azt gondolom nem veszi észre a kocsi, ha már össze van tanítva vele. (?)
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy 1999es P11-es Primerám 1.6 benzines és a világítás műszerfal beltér világítás vibrál. Igazából minden villamos fogyasztó. Kivéve a rádió. A motor jár rendben nincs vele gond.
Vezérműlánc/készelt-nél melyik típus számít megbízhatónak? Elég sok fajta van, de azt olvastam, hogy ne legyen gyenge minőségű utángyártott, mert hamar megy újra a levesbe. Szóval milyen gyártót/típust keressek? Esetleg van valakinek eladó olcsóbban?
Sose volt ilyen gondom, de azert van ra sansz, hogy megmondja, hogy esetleg valamelyik jelado ad hulye adatot.
Ha gyujtaskimaradas van, azt is meg tudja mondani, hogy melyik hengerben. Ettol meg csak egy sarga lampat kapsz.
Ha erdekel a trafo, akkor dobj egy mailt. Ez japan, nem kitudja milyen utangagyi. Nekem ezzel volt eleve szerelve, nem is pusztult meg, pedig allitolag az LPG jobban igenybe veszi
2000-es, 1.5-ös benzines almeranak mennyire vad a 10-11 liter közötti fogyasztás? pesten belül is sokat volt használva, de van benne autópálya is. aggódom, hogy valami nem kerek, ez már gyanús annyira hogy megnézessem szervízben?
Néha kihagy a gyújtás, ha a trafóval van gond, lehet, kellene.
ESP letiltása mennyire lehet komoly gond? A motor ikon világít folyamatosan, az EPS pár km után tilt le indítás után. A motor ikon azt jelzi, hogy tárolva van hibakód?