A szabály az szabály és mindenkire vonatkozik!Ha nem,akkor itt anarchia lesz!Minket egy bírói műhiba után kiraktak tavaly az Mk-ból!A Szolnokot meccsidőpont miatt az ObI.-ből!A Debrecent 2 éve mindenhonnan!Most ha ez a meccs halasztás nem szabályos,akkor nincs mentség és természetesen ragaszkodni kell a szabályokhoz!Ezt tette annak idején az elnökség is!
A megdumcsizzuk majd,de most ez a meccs maradjon el az sajna nem mehet,mert akkor bárki jöhet ilyen dumával meccs haéasztás ügyben!
Amikor én a válogatott szöv. kapitánya voltam akkor mi komáromban (? ) találkoztunk egy edzömeccsen egy olyan csapatot ahol egy fürgelábú gyors hangyát találtam személyedben.
Meghivtalak a válogatottba a Finnországi 2002-es VB-re és azóta lett egy pár világverseny lehetöséget átélned,példáúl svédországba is.
Nem kell neked lájkolni mert nem értessz semmit. Kár szerintem mert kimásolod a szöveget és valamelyik internet fordítású oldalon megnézed mi van írva.
Leendö gyerekedröl: Ki lessz a szerencsés anyukája?
Örülök hogy most már tudom mi is volt annak az igazi oka hogy miért nenm lájkoltad.
- Ezt nagyon is megértem most, de azt nem amit azelött állítottál.
Örülj neki hogy feltaláltalak:)))
// Andrásod
U.i.: Én se értek angolul mint az angolok, de próbálkozom ugyanúgy mint magyarúl vagy más nyelvet.:)
András! Ha belájkolom, kapom a sok bizbazt, amit nem tudok elolvasni. Ez nekem miért jó? Minden lehet, csak akarni kell, de úgy látszik ezt az angol nyelvet nem akartam eléggé, s csak alapokig jutottam. Bevallom, életem egyik legnagyobb hibája! Megfogadtam, hogy a gyermekem születése pillanatától tanulni fogja az angolt!!!
Kipontozott rész ide, három felkiáltójel oda, ráadásul burkoltan valakit hazugnak nevezni nem szép dolog!
Veisz Lászlótól elnézést kérek a tájékozatlanságomért. Sajnálom, ha valamit félreértettem a mezekkel kapcsolatban! Tény, hogy Martintól tudok a mezekről, a melegítőméretét is kérték. Nem tudtam, hogy a mezeket Ön biztosítja a fiúknak. Azt gondoltam fizetni kell érte, mert a mai világban ritka, ha valaki fizetség nélkül ad valamit. Tisztelet és köszönet, hogy önzetlenül támogatja a floorbal sport résztvevőit és a Magyar Válogatott kerettagjait!
Sikeres szereplést kívánok mindenkinek a floorball pályákon!
A Phoenix elhalasztotta a hétvégi SZPK elleni kupameccset. Természetesen szabálytalanul, hiszen szabályosan már nem lehetett, kifutottak az időből.
Nekik ugye mindent lehet. De nekünk is vannak jogaink. Mint tagegyesület bele fogunk nézni az iratokba, hogy szabályos volt-e a halasztás! )Tudjuk, hogy nem)
Az ok, elharapóztak az indulatok... NA ez komoly.
MAjd ők lemennek a Phoenix vezetősége az SZPK-hoz békülni!! Állat.
Nekem nem tetszik hogy egy válogatott színtü játékos , hangsúlyozom nem csak magyarországon, nem mehet ki a VB-re mert neki nincsen pénze.
- Itt van egy óriási ( ? ) munka hátra azoknak a szövetségeknek amelyek még nem tudták kidolgozni azt hogy az elsö tervezett edzéstöl kezdve a VB-ig meglegyen biztosítva
hogy egy válogatott a legjobb játékos kerettel menjen egy VB-re, és nem arra hogy kinek van pénze.
Crocodil ( Veisz László ) :
Nagy köszönet jár neked és a cégednek hogy támogatod a Magyar floorball sportot és ha jól tudom más sportokat is!
A Martin mezei elég régiek, még az Illés Laci idejéből valók, agyon mosottak...
Köszönöm, de mit tegyek, ha a cipőt jobban szeretném? :)
Ezért nem írhatok a fórumra, mert, aki nem ismer, nem tudja, hogy elég irónikus a közlésmódom! A cipőn és a szaloncukron kívül minden szó igaz, amit leírtam.
Tetszik tudni én azt nem értem, hogy miért kell minden VB-re új mez, melegítő. Annak idején egyszer megvette a szövetség és 2-3 VB-n is használtuk. Kivettük a raktárból, válogatott meccs után visszavittük. De hát ezzel is jól jár valaki.
Ha nem bántom meg vele Önöket, akor az ARES HC meglepi Önöket egy doboz szaloncukorral. Tényleg csak tiszteltből.
Jobb lett volna, ha hallgat!:) Szerintem nem tudtak róla a többiek! Lavinát én nem indítok és a kardomba sem dőlök. Csak abban bízom, hogy a támogatások igazságosak voltak.
BÁR...
Van egy egytemista srác, aki a táborok és az utazás költségeit nem tudta vállalni, Így nem utazik a kerettel! Pedig ott lett volna a helye! Sokan hiányolják!!! Na, hát ez miatt lesz lavina, készüljön...
Nem örülök, hogy ennyi szociálisan rászoruló fiú van a keretben! Bár azt kétlem, hogy alig 60EFT rokkantnyugdíjból más is fedezte volna a költségeket. Csak jobb lesz! Martin októbertől dolgozik, remélem egyszer megveszi nekem a hőn áhított cipőt.
A szaloncukor ízét meg majd elképzeljük...
A 35 CHF / napok ma már csak 80500Ft. A 130EFt fedezi két címeres mez és egy címeres melegítő árát is, így belefér a Finn szakács gyerek költsége.
Bár lehet jobban jöttünk volna ki ebből, ha a Magyar Címert én hímzem! :)