Hát, azért jó tudni a dátumot... Vagy csak elfelejtettem volna?... :) Nem lenne meglepő. És kérdezhetek valamit? Van esély éppen akkor Európában "fesztiválturnézni fogó" amerikai bandákra is?... :))
az a zenekaroktól függ: ha olyan banda játszik, amit szeretek, akkor a koporsóból is kilógok, viszont ha számomra érdektelen lesz a lineup, akkor még ingyenjeggyel se valószínű hogy mennék, az az igazság. egy slayert mondjuk megnéznék, főleg, hogy mivel nincsen most cédéjátszóm, a régi saller kazijaimat nyúztam hétvégén, meg hát izé.
jó, de tavaly is az volt, hogy az európai fesztiválok után került megrendezésre a sr, és ezért csomó érdekesebb zenekar (pl. Slayer) hazahúztak a vérbe, meg ilyenek, na és ezért került korábbra. vagy nem?
Lehet,hogy nagyon elrugaszkodok a földtől de nem lehetne 1 "igazi nagyágyú" zenekart is hozni?
Slayer!!!!!!!!!!!!!!!!pl.
Új lemez,stb.
tavaly láttam őket és nagy élmény volt.
Lenne még egy álmom ,az újjáalakult Celtic Frost....................
remélem nem!
Ha most nagy divat a Halálmetal,akkor lássunk belőle mi is valamit!Piha!Mingyá ideg leszek........huuhhhh!
Legyen VADER,Cannibal Corpse,Nile,Myrkskog!!!!Ők nem hiszem,hogy sokat kérnének......
Ja meg legyen GORGOROTH!Meg AETERNUS!!!!!!...ők is elég death-esek az utolsó lemezen.
.....kussoljak?