Kietlen és kopár lenne a Vízöntők nélkül a világ. Sziasztok! Még időben:))) felfedeztem ezt a helyet, ahol ennyi hasonló de mégis egyedi ember koncentrálódik. Január 27-én van a születésnapom, a legjobb barátaim Mérleg és Nyilas jegyűek, az én aszcendensem is Nyilas. Én imádom, hogy ilyen vagyok, amilyen, csak az bánt, hogy így nagyon nehezen fogok férjhez menni:))) Unalmas, földhözragadt, konzervatív, gyáva és gyenge férfiakkal ismerkedtem meg többnyire. Tíz évig egy Rák jegyű sráccal voltam együtt, ég és föld volt a kettőnk jelleme, nagyon másképp éltük meg dolgokat, de nagy szerelem volt, ami sokáig összetartott bennünket. Kettősség és állandó kombinálás, öntörvényűség és kishitűség, nem is sorolom tovább, hisz mindenki tudja, miről is beszélek. A neten ismerkedem, de lehet, hogy nagyon rossz elképzeléseim vannak arról, milyen típus is illik hozzám. Mindig megtalálnak a papucs típusok, és annak ellenére, hogy dominanciát kommunikálok, nem akarok egy kapcsolatban domináns lenni. Vajon létezik olyan férfi, aki egy magamfajta nővel szeretne élni?:)))
Szerintem már lerágtuk ezt a barátnő témát. én hülye is csak felhozom, szóval ne foglalkoztasson.
Még tanuló vagyok. Jó kis foglalkozás. De nem pszichós, természetesen. Volt egy idő, amikor nagyon érdekelt, de aztán elmentem dolgozni emberek közé, és úgy éreztem, egy kocsmáros néha nagyobb csodákat művel, hogy csak hallgat, mint egy pszichológus.
Te mivel foglalkozol?
Szóval nem vagy haragtartó? Ha nem írtad volna, hogy oroszlán az aszcendesed, akkor is valami tűzre tippeltem volna.
Érdekes, amit írsz a bakokról, hogy közel állnának a vízöntőhöz? Én csak azt tapasztalom, hogy egyáltalán nincs föld jegyű barátom, de még csak ismerősöm se. Illetve lehet, hogy ismerős van, de vele meg nem vagyok olyan viszonyban, hogy tudjam mondjuk a horoszkópját. A szerelmeim mind víz jegyűek voltak. Az igazi barátnőim pedig, akik közel állnak hozzám, oroszlánok.
"Egyébként kissé visszahúzódó is vagyok, ami pont az ellentét sok mindennek, ha valaki közvetlen velem azonnal megnyílok viszont. Nem szeretem a nagyképű, embereket, nagyon nem. Ha tehetem kerülöm őket."
visszahúzódó vagy tényleg? ez nem is vízöntős, meg nem is oroszlános:) Én se vagyok oda a nagyképű emberekért, barátomnak nem választanék egyet se. De társaságnak nem rosszak, szeretem adni alájuk a lovat, ők jól érzik magukat, meg én is, mert "kifilézem" őket magamban.
én is egyszerű vagyok, a természetes dolgokat szeretem, és mindenből a letisztultakat. és észrevettem magamon nem is olyan rég, hogy lenyűgöz a gyakorlatiasság. talán mert én is szeretnék olyan lenni.
Egyébként tényleg nem fontos, csak kíváncsi voltam, hogy esetleg ha te tippelsz valamire, és esetleg még be is jön, akkor én is kíváncsi lettem volna, hogy te ki vagy, ennyi, érted? :)
Szerintem "annak a csajnak" nem jelent gondot engem kerülgetni, mivel azért ez január óta, mióta történt az ominózus eset, most fordult először elő, hogy nyílt terepen :) összefutottunk, holott ő ugye annak idején közölte, hogy úgysem fogunk, hiszen Bp baromi nagy város. Hát tessék.
Egy nagyon jó barátnőm szerint, aki tud a történésekről, én túl jószívű és becsületes vagyok, hogy még akkor én akartam neki köszönni, ő természtesen valami "bunkóbb" dologgal reagálta volna le, mármint beszólt volna valamit "annak a csajnak". :))))
én meg nem vaok ilyen, és nem is szeretnék, én mit már múltko ris mondtam, nem szeretnék neki semmi rosszat, semmit, egyszerűen legyen boldog úgy ahogy van.
Vízöntőség: :), én akkor pont az ellentéted vagyok, mert én pl. nagyon szeretek pontos lenni. :), és bosszant, ha más pontatlan és várni kell, tudod ez a "miért mindig nekem kell várni?" dolog.
Ironikus, mindenkivel szemben? :))))))))) Én ezt nem vettem észre.
Naturális, miben nyilvánul meg?
Szabad megkérdeznem mi a foglalkozásod? Nem pszihológus vagy véletlenül?
"Ami nagyon rossz, hogy ha valami zavar valakiben, mikor együtt lakunk, nem mondom neki, hanem gyűlik bennem, és akkor egyszer csak kifakadok. De ez talán nem is vízöntőség, ez a saját hülyeségem lehet.
Elég boszúálló vagyok, meg haragtartó-sajnos, de megnyugtatlak, ez se a jegy miatt van-ezt csak a skorpió aszcendens teszi."
Mintha a barátnőmet hallanám, csak nem neki is skorpió lehetett az aszcendense?
Nem tudom, de tudod mi együtt laktunk, és nekem sem könnyű a természetem, én pnt az ellentét, hirtelen harag ami gyorsan múlik. Hamarabb mondom ki a dolgokat, mint ahogy átgondolnám előtte mit is akarok és akkor már ott a baj, ezt elismerem.
Bennem is bennem van a bosszúállóság, de nem sokáig, valahogy csúnya dolog, de ez erőt ad, hogy "majd én visszavághatok", aztán rájövök, hogy semmi értelme az egésznek és hagyom a francba, másrészt nálam a harag gyorsan elmúlik.
eléggé megbocsájtó típus vagyok, főleg azoknak akiket szeretek.
Nekem egyébként oroszlán az aszcendensem, ezért van,hogy néha nagyot "karmolok", amit az előbb is írtam.
Akivel nagyon jól kijövök az a bak jegyűek, többet között szerintem nagyon sok hasonlóság van bak és vízöntő között, ezt már kitárgyaltuk itt a topikban is.
Egyébként kissé visszahúzódó is vagyok, ami pont az ellentét sok mindennek, ha valaki közvetlen velem azonnal megnyílok viszont. Nem szeretem a nagyképű, embereket, nagyon nem. Ha tehetem kerülöm őket.
Magam részéről egyszerű vagyok, semmi extrém, fő a természetesség.
Nem írom ide a tippemet, mert nem tartozik senkire a neved, ha netán eltalálnám, majd egyszer elküldöm mailben, ha nem lesz titkos. De egyébként nem is fontos. Lényeg, hogy itt elvagyunk.
"Csak hát mi emberek ilyenek vagyunk, mindig az adott "probléma" a legnyomasztóbb."- valóban, és ráadásul mindenkinek a saját baja a legnagyobb. lehet, annak a csajnak is gondot okoz Téged kerülgetni. Az meg legyen az ő baja.
Milyen érzés vízöntőnek lenni? Hát nekem elég változó. Általában véve büszkeséggel tölt el, hogy az vagyok, mert mostanában elég jókat írnak róluk:) A forradalmár típus mondjuk nem kifejezett én vagyok. És annyira extrém sem.
Amik igazak, hogy nagyon feledékeny vagyok, a memóriám pocsék, általában kések, ironikus vagyok és elég naturális. Imádom az értelmes beszédet, de a locsogás-na az a halálom. Szeretem az embereket, úgy érzem, jól tudok velük bánni. Ami nagyon rossz, hogy ha valami zavar valakiben, mikor együtt lakunk, nem mondom neki, hanem gyűlik bennem, és akkor egyszer csak kifakadok. De ez talán nem is vízöntőség, ez a saját hülyeségem lehet.
Elég boszúálló vagyok, meg haragtartó-sajnos, de megnyugtatlak, ez se a jegy miatt van-ezt csak a skorpió aszcendens teszi.
És Te hogy állsz ezekkel a dolgokkal?
Milyen emberekkel jösz ki?
ja, írok mindjárt a nőgyógyba is, ne csak ketten beszélgessetek:)
tényleg ismernél? Miért szerinted mi a nevem? :))) De most tényleg, kíváncsi vagyok, valóban ismerjük-e egymást....
Igen, ez tény, hogy mindig vannak az ember életében nyomasztó dolgok, ami miatt nem tökéletes a boldogsága, ez így van. És igazad van, hogy ne ilyen apró dolgok miatt legyen szomi az ember, amikor sokkal súlyosabb dolgok is vannak, lehetnének. Csak hát mi emberek ilyenek vagyunk, mindig az adott "probléma" a legnyomasztóbb.
Egyébként úgy döntöttem, hogy lezárom magamban végleg ezt a dolgot. Nem akarok erről többet senkinek beszélni, talán így sikerül magamban lerendezni a dolgot és különben is, nem éri meg tönkretenni magam. :)))
Szóval vége, befejeztem ezt az állapotot! Remélem ő boldog, mert rosszat senkinek sem kívánok, de elég volt.
egyébként szerinted milyen érzés vízöntőnek lenni?
igen , én is vízöntő vagyok, és ha a nevedből a rendes polgári nevedre következtetek, lehet, még ismerlek is. Nem tudom.
"De gondolom mindenki ismeri azt az érzést, amikor akár boldog is lehetnél, DE!!!"-
biztos mindenki ismeri, de szeintem ez egy állapot, ráadásul állandó. mindig van olyan, hogy valami nyomasztja az embert, amitől a boldogsága, ha egyáltalán van olyan, nem tökéletes. De egy ilyen, amit leírtál, ne legyen az, mert ennél csak nagyobbak vannak, amik remélem, el fognak kerülni, legalább olyan nagy ívben, mint a barátnőd kikerült...
De gondolom mindenki ismeri azt az érzést, amikor akár boldog is lehetnél, DE!!!, érzed, hogy valami nyomaszt, valami nem stimmel, és ez a valami .... hát igen.
hát lehet, hogy vízöntők tényleg nem jönnek ki egymással? MÁrmint ha hosszú távon együtt vannak. Lehet. nem tudom. Igazából amiről én beszélek az az egykori legjobbnak hitt barátnőm volt. Ma már ott tartunk, hogy elmegyünk egymás mellett az utcán és nem is köszönünk, pedig még 1,5 évvel ezelőtt együtt is laktunk albiban. :)))
tehát akkor ő is vízöntő volt és aszc. bak. :) Húha. Akkor ez a kettő nem jó párosítás.Az én barátosném is vízöntő jegyű volt, bocs, vagyis még mindig az, csak ez már múltidő részemről- és ő is elég gonosz és gerinctelen.
HÁt képzeljétek mi történt, ugye beszéltem itt már a kedves "barátnőmről" aki átvágott a palánkon. na csodák csodája nem neki lett igaza azzal, hogy Pesten azzal sem találkozik össze, akivel nem akar, mert tegnap a Nyugati pályaudvaron összefutottunk.
A történet lényege, hogy mikor én észrevettem, akkor fordította el rólam a tekintetét, aztán úgy elment mellettem, hogy még a fejét is direkt elfordította, hogy még köszönni se keljen! ÉN kerestem a szemkontaktust, gondoltam én nem leszek bunkó és köszönök azért, de mivel ő direkt úgy cisnálta, hogy erre véletlenül se kerüljön sor, így nem köszöntem én sem.
De durva volt, erre nem számítottam, hogy ennyire ...., hogy még köszönni sem tud.
kicsit felzaklatott, hogy pont bak barátom nyugtatott meg leginkább, hogy "mit vártál tőle" címszóval. hát ja.
Na megnéztem, nekem meg a plútó a mérlegben van magányosan, 1. ház, hahah. Általad megadott link alapján két pozitív fényszöge van neki (merkur, neptun).
bocs, sajnos nem tudok netezni kb. hétfő-keddig, akkor kapok új gépet. a mostani mindig lefagy. majd jelentkezem.
együtállás két v. több bolygó között, annyit jelent: szorosan együtt hatnak (működnek) a b-k, szinte eggyé válnak a tulajdonságaik. a plútó együttálása mindig felerősíti a másik bolygót, a hold esetében: erős érzékenységet ad a hold tulajdonságainak megfelelően (talán ezért vonzódom a rákokhoz is). amúgy mindkettő az alvilág, a sötétség ura (mitológiai szempontból).
fényszög: együttállás (plútó-hold) ház: 2 vége-3. eleje. de van nap-szaturnusz együtállásom is a vízöntőben és egy csomó más rahedli fényszög:)
Akkor szűzben én nyertem 4-3-ra (jupiter, mars, hold, szaturnusz) hohó! :-D
Hogy ez most mit is jelent, azt nem értem még pontosan, de tanulmányozom! És hogy is van ez az együttállás? valami olyasmit tudok, hogy talán amikor csak néhány fok az eltérés, és akkor az együttállás, jól tudom-e? és mit is eredményez az?
A plútóról keveset tudok, éles ellentétek szembeállítása, végső összegzésre törekvés, ilyesmi, ugye? (mondom hogy nem vagyok egy asztro-fenomén) Tiszteletem a plútóhoz, ha mondod, hogy megszenvedted! kérdezném, milyen fényszög, hanyadik ház? :))) (ez már tiszta vicces-mulatságos, ez az ismerkedési mód, lehetne külön ilyen topik :)
szintén nőnemű
van itt fiú egyáltalán?! (bocs még mindig nem olvastam el a bejegyzéseket, de már elkezdtem)