Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 141
Werner Zsolt:
Harmadéves informatikus vagyok, ezért elmondhatom, hogy bár lehet, hogy változott hozzátok képest, de mi alapképzésben tanultunk Pascal, C, C++, Asm, SML, Prolog-ot, shell scriptet, nagyon alap (lassuk) szinten Java-t (JDBC). Az SML-re es a Prologra fel ev rament, szerintem eleg reszletesen (Programozasi Paradigmak targy.)
Az sajnos igaz, hogy a BME-n se igazan tanitanak kodolni. Aki addigis tudott, az fog, aki nem, az rahajt a 2-esre, tobbnyire.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 140
"Másik ismerősöm jelentkezett műszaki informatika szakra. Nézegettem a jegyzeteit, egyik címe:
Műszaki ábrázolás :)
Kérdem ezt minek tanítják? "

Nalunk mart szerencsere nem tanitjuk (teljesen folosleges targy) - a 91/92-es tanevtol toroltuk el, addig a villmernoki (+infos) alapkepzes kotelezo, 1. feleves resze volt. De nalunk is volt... kicsit faziskesesben van a ti sulitok.

Udv, Zsolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 139
"Perl könyvből nagyon sok van, még magyar nyelven is van több. Forrást nem tudok mondani, de szerintem a legtöbb számítástechnikai könyvesboltban kapható. "

A Kossuth Perl-szornyusegetol azert jobb tartozkodni :D (lasd a kritikamat a HP-men: www.hszk.bme.hu/~werner).

Udv, Zsolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 138
Szia j0 :)

Leveled elso reszevel egyetertek - valoban konnyebb egy ALTALANOS nyelvrol tovbabblepni - es enek az altalanos nyelvnek nem SZABAD VB-nek lennie, hanem VAGY C-nek, VAGY Java-nak.

Viszont volna 1 kis kiegeszitesem az utolso mondatodhoz ("A BME-n ezert is tanitanak Pascal, C, C++, Assembly-t, majd SML-t és Prolog-ot, de megemlítenek még OCCAM-ot és ADA-t is, ill. shell-script programozást (bash, awk, stb.)") - zek kozul csak egy-ketto kotelezo, a tobbit csak szakiranyokon, ill. megemlitve oktatjak (digitalis technikabol meg mindig z80 megy... az x86 assy targy,m ami 1990/1991-es tanevben volt utoljara felkeves targykent, is fajdalmasan hianyzik mar a kotelezo ALAPkepzesbol). Ahogy mar irtam volt, a BME-n (sem) tanitanak kodolni. 'Ezoterikus' nyelveket (Java (!), Perl, Prolog, OCCAM, ADA) pedig alapkepzesben meg annyira sem.

Udv, Zsolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 137
Köszi John Zero2!
Tudod én nem sűrűn járok BP-n és hát mifelénk még mindig a PASCAL és W98 "tankönyvekkel" van tele a polc. Ezzel nem a "PASCAL" nyelvet akartam leszólni, hanem a könyvesboltokat!
Szóval olyan eladók vannak a sztech üzletekben, akik ezeknél leragadtak és nem haladnak a korral ( ráadásul nem is lőnek hozzá )!!!
Na mindegy! Majd valahogy összekaparom a TUDÁST! :-))))

Azért köszi!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 136
Öki:
Perl könyvből nagyon sok van, még magyar nyelven is van több. Forrást nem tudok mondani, de szerintem a legtöbb számítástechnikai könyvesboltban kapható.

Persze enélkül is meg lehet tanulni, főleg a man page-ek és más Perl programok nézegetésével (nekem így is sikerült, bár az elején nehezebb volt).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 135
GDF sztori:

Néhány éve jött hozzám 2 ismerősöm akik oda jártak. Panaszkodtak hogy Pascalban kellene nekik többablakos szövegszerkesztőt írni vizsgára. Mondom megírom nekik némi összegért. Kérdeztem mit kell a programnak tudnia.

Részlet a feladatlapból:

- F1 -re jöjjön le a help ablak, de Esc-re léjen ki, és rajzolja vissza az eredetileg elmentett képernyőt. (:D

Meg más, hasonló szakmai hülyeségek.

Később gondolkodtam rajta hogy kevesebbet kell tanulással szívnom, ha egy ilyen link helyre átjelentkezem. Lebeszéltek róla:

Másik ismerősöm jelentkezett műszaki informatika szakra. Nézegettem a jegyzeteit, egyik címe:

Műszaki ábrázolás :)

Kérdem ezt minek tanítják?

- Mert műszaki, és kommunikáció, tehát - az oktató szerint - informatikával kapcsolatos (meg a szakácskönyv:).

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 134
Egyetértek Iwo-val!
Körbenéztem PERL ügyben, mert vagyok olyan hülye, hogy pont ez érdekel a web miatt is és sehol semmi!!!! A NETen lehet egy két anyagot találni, de ez igazából kevés. Szakkönyvet kerestem hazai boltokban, de az eladók néztek rám, mint malac a ridikülre, meg azt mormogták az orruk alatt, hogy "majd jöjjek vissza egy hét múlva" - persze eredmény semmi. Tudna valaki ebben a témában segíteni, vagy könyvet ajánlani, esetleg weboldalak címét megadni? Jó lenne! Előre is köszönöm!

Öki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 133
joy:
Eleg "erdekes" a nezopontod.
Szerintem az egyetemre is el lehet mondani, hogy minek 5 eves, amikor mar most elmehetnek dolgozni?
Szerintem nagyon helyes, hogy valami normalisabb nyelvben programoztatnak (TP) es nem holmi gagyi VB-ben.
Ha a tudasod csak a Visual Basic-ig er el, akkor az nem er sokat...
Gondolj arra, hogy valamikor elkepzelheto, hogy nem Visual Basicben kell programoznod, hanem valami masban. Akkor mi lesz? Ugyanugy 0-rol kell majd megtanulnod azt a masik nyelvet is. De ha elotte mar ismertel tobb ill. komoly nyelvet, akkor az jelentos elonyt ad.
A BME-n ezert is tanitanak Pascal, C, C++, Assembly-t, majd SML-t és Prolog-ot, de megemlítenek még OCCAM-ot és ADA-t is, ill. shell-script programozást (bash, awk, stb.)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 132
Üdv!
Én is GDF-es voltam. A héten függesztettem föl az 2. szemeszter vége előtt: gondom a TP. Egyszerűen zavart az elképesztő kötözködése.
És az zavart, hogy egész évemet lekötnék. Miért nem szervezik az oktatást 4+1 évesre? Munka mellett képtelenség csak a tanulással foglalkozni! Valóban kevés az idő egy prg. nyelv megtanulására, különösen akkor, ha arra lehetőséget sem adnak! Minden előadó a saját hepjét hangoztatja, a vizsgán pedig duplát kér: a saját ötletei mellett az előírt tananyagot is.
És nem oktatják a Pascalt, hanem minta prg-ket írnak föl, amiről csak az nem derül ki, mi értelme van!
Folyamatszervező informatikusként reméltem, olyan újabb tudáshoz jutok, ami friss, mai, és közelebb visz a hálózatokhoz, komplex net-rendszer szervezéshez. A teljes tananyag átnézése rávezetett: Aki most kezdi az ismerkedést, annak nagyon jó a suli, de akinek sürgősen kell a munkájához, kevés a majd 4 év múlva... Ráadásul minek erőltetik a TP-t! A gépi kódú prg-zásra ha jól tudom a vége felé szánnak 1 hónapot! Először azt kellett volna megismertetni, és a programozást megtanítani, azután egy ma általánosan használ nyelvet, nem olyat amihez ténylegesen '93 óta TP ver7 nemnyúltak!
Kipróbáltam most, hogy nincs a vizsganyomás rajtam: VB-ben 4 óra alatt összejött mind a két vizsgamunka, amit TP-ben fél év alatt nem tudtam megcsinálni! Ez persze az én hibám, mert türelmetlen vagyok, és egy-két kudarc gyorsan elkedvetlenít.
A suli komolyságáról: Legalább is a szegedi tagozaton komolyan veszik a kérdéseket, a vizsgákat, csak én nem bírtam a terhelést, hogy a munkám mellett egy (számomra) új prg. nyelvet kelljen megtanulnom, közben egy MS_WésO 95-97-98 makró ütközési detektálást-javítást is kell végezni, mert napi folyamatok szakadnak le, esnek szét, közben újabbakat kellene beüzemelni. Itt görcsöltem be: ha prg-zhettem volna Visual Basic-ben talán könnyebb lett volna.
Azt azonban alig hiszem hogy családos ember az év 12 hónajából 12-ben folyamatosan fel tudná áldozni 1-2 kivételével hétvégéit gond nélkül. Sajnos ezt én nem tudom megtenni. Kár!
Ennyi volt: Remélem mások jobban bírják.
Nekem marad a célirányos egyéni tanulás, melynek vége: sok-sok munka papír nélkül. A fölsőfok marad, csak reméltem másoddiploma is összejön: amit tudok, arról papír is lesz. Sajna, nekem ez így nem megy.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 131
És mi van a webcoding-al? Szerintem eléggé megnőtt az utóbbi időkben a jelentősége, hogy foglalkozni kelljen vele, ezzel szemben az iskolákban nem nagyon fordítanak különösebb figyelmet a témának, nincs semmilyen szintű hálózati oktatás sem. Max elmondják, hogy van az ISO/OSI, meg a 7 szintes referenciamodell, mire jó és kész. (jó ennél többet is mondanak, de a lényeg, hogy nem annyit, amennyit kéne).
És mi van a PERL-el? Óriási lehetőségek vannak benne, miért nem foglalkozik vele senki sem? Igaz, aki nyomja a c-t, az ugyanúgy megírogatja a webprogramjait, viszont a perl-t pont ilyesmire csinálták (asszem Larry Wall, de még eleinte azért hogy könnyebben menjen neki a filekezelés).

Szóval, a bajom annyi, hogy a téma igenis hiperaktuális, kurvára nyomni kellene (hálózati porgramozást), ehhez képest mi van? Vagy tévedek?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 130
Kedves antybounty,

"1. NEM lehet boldog-boldogtalan informatikus (sem ma, sem holnap)."

Hát ez az. Ma még igen, de holnap már nem. Vagy igen, de törölgetheti a monitorokat és installálhatja kéthetente a Windowst, vagyis lesz belőle informatikai segédmunkás. Lehet később művezető egy középkáder-képzés után, vagy akár építésvezető, ami egy megbecsült szakma, de sohase fog nagy "épületeket" tervezni.

Manapság még dúl a sztechnikai vadkapitalizmus, de tíz éven belül konszolidálódik. És aki ezt nem látja be most, az szépen lecsúszik, mivel jönnek a fiatal "programozók", akik jobban ismerik az aktuális trendeket, jobban kódolnak. Ha viszont továbblép, akkor egy magasabb, absztraktabb szintről nézheti a dolgokat, amihez most már megvan az érettsége, tudása.

És itt nem mindegy, hogy nennyire tág a fejed. A GDF-től nem lesz az.

"3. Persze, hogy polarizálódik az informatikai szakma, de alapvetően szakterületek és nem beosztás szerint!"

Hát akkor nagy baj van :-)

Továbbá kikérem magamnak, igenis fel tudok installálni magamnak egy Windowst. Talán még egy '98-ast is :-)))

bogyó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 129
Van esti progmat, talán olcsóbb is, mint a GDF.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 128
Egyetértek veled, bár lehet, hogy nem fejeztem ki magam eléggé világosan.

Ha gép előtt ülve szertne kódolni vki. élete végéig, tegye azt, ehhez nem kell papír. Ha jól helyezkedik vki, akkor még nagyon sok pénzt is kereshet. De a számítástechnikában a kódoló a legalsó kaszt, és ha valaki ezt nem tudja túllépni mondjuk 40 éves koráig, az kiesik a versenyből, mivel látható, hogy fejlődésképtelen.

Ez MO-on nem látható annyira, mivel itt kb tíz éve van ekkora sztechikai dömping, de Németországban teljesen egyértelmű a helyzet...

Továbblépés egyetem nélkül nagyon nehéz, mivel ott tanulja meg az ember a magasabb gondolkodási szinthez szükséges absztrakciós képességet, gondolkodási fegyelmet: pl. erre jó igazán a matematika. A konkrét "szakmához" nem is kell egyetem, mint egy-két tapasztalt kolléga itt írta. Az egyetem arra jó, hogy egy olyan "vázat" adjon, amelyre a gyorsan vátozó sztechnika "díszeit" (nyelvek, rendszerek, módszerek, stb.) aztán majd könnyen fel lehet aggatni.

Ezt nem tanítják a GDF-en (sem). Szélességében kapod az információt, tudást, nem mélységében, és ez később majd jól megbosszulja magát.

Ja igen, nem a fizu a fontos, de elég jó mércéje a tudásnak és a szakmai megbecsülésnek.

bogyó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 127
Kedves Girl, Kedves Andi,

Azért tisztázzunk egy-két dolgot! O.K, a kartársak egy kicsit erősebben reagálták le a dolgot, mint illett volna, tekintettel arra, hogy hölgyekről van szó. Gesztike véleményét (remélem és jó helyre címzem a mondanivalómat :-) ) nem osztom a csajok bunkóságát illetően, eddíg még nem volt ilyen jellegű panaszom. Sőt, kifejezetten szimpatikusnak találom a magázódást, elvére nem tipikusan a 18 éves korosztály jár a GDF-re és én speciel kifejezetten útálom, ha "csakúgy" letgeznek.

DE! Hölgyeim, az Önök trehánysága közmondásos bizonyos ügyekben, és ez nem vélemény, hanem tény. Szinte minden GDF-es ismerősömmel megtörtént, hogy volt jegye valamiből, de mégsem, vagy fordítva, csak úgy, lett neki plusz egy, mondjuk olyan tárgyból, amilyen nem is volt neki. Ha már tanítanak minőségmanagementet a főiskolán, talán alkalmazhatnánk is, nem?

Egyebként, meg a hallgatók nem az Önök háta mögött nyilvánítanak véleményt; ha itt olvassák a véleményünket, ami nyilvános, akkor azért nem, ha pedig bemegyek a TO-ra, bizisten el is mondom Önöknek, ha valami nem teszik, ahogyan az már többször előfordult. Csak ettől még nem változik semmi, vagy tévedek?

Tisztelettel:

antybounty

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 126
Kedves Etele úti Lányok,

máskor olvassátok el figyelmesen és lehiggadtan a leveleket, mert így legtöbbet saját magatoknak és a főiskolának árthattok. Ez egy anonim, szabadszájú fórum, ahol az internet adta lehetőséget kihasználva abszolút szólásszabadság van!
Gesztikét - részben - meg kell védenem, mert ha egy kicsit odafigyeltetek volna, akkor tudnátok, hogy Worried-tól indult ki az egész, aki megkérdezte: vajon van-e különbség a két intézet között. Erre mondta el - szerintem - őszinte, de sarkos véleményét gesztike. Mire Gina azt állította, hogy ő egy olyan első éves, aki a GDF-en "bennfentesek között mozog". Valószinűleg ez a kijelentés tette a bogarat Worried fülébe, hogy utánanézzen. Nem volt nehéz dolga, hiszen a GDF honlapján ott vannak az alkalmazottak nevei és emil cimei. Ezenkivül köztudott, hogy email címet elsősöknek nem adnak az Etelén, ami egy marhaság, mert mindenkinek annyi emilje lehet, amennyit csak akar a Net-en. Gondolom ezért rágott be Worried Gina nagyon bután álcázott "hallgatói" levelére. Persze érthető, hogy senki sem szereti ha lebunkózzák. Girl hozzászólása azonban már abszolut felesleges volt, mert azzal csak a GDF szinvonalát rontottátok. Hiszen a Fórum olvasói jót röhögnek, a begőzölt alkalmazottakon, akik még arra sem figyelnek oda, hogy ki, mit írt. Girl ui.-ját például Worried-nak kellett volna címezni. Habár az sem úgy igaz, mert Worried a beleszólást kifogásolta - szerintem jogosan - és nem a Fórum olvasását. Az utolsó megjegyzésnek, hogy "így legalább kiderült számunkra, hogy milyen véleménnyel is vannak a hátunk mögött a tisztelt hallgatók! " - pedig csak örülni kellene! És azon lenni, hogy ez a vélemény megváltozzék!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 125
a c++-t elirtam:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0471954861/qid=927900555/sr=1-3/002-4391987-0159840
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 124
Egy kiallitason talaltam veletlenul, eleg jutanyos aron. Valaki megrendelte es nem vitte el, aztan a kereskedo meg kiarusitotta. Van C++ is. Egyebkent amazon.com-on megtalaltam:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0471928518/002-4096385-0198260

a c++:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0471928518/002-4096385-0198260

de a jovo heten valamikor meg tudom mutatni, hogy erdemes-e megrendelni. Irj egy mailt az _adataimban_ levo cimre

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 123
Kedves Andi-Girl!

Bocsánat, mindent visszavonok, semmi rágalmazás.

Mindenesetre a vélemény szent. Az anonimitásnak itt az az egy előnye van, hogy ezek után nem fognak még jobban szívatni. Bár remélem, azért már nem is lesz sok idejük rá. (Azért abban csak van valami, hogy mindenki az eteléseket szidja, a bécsiseket meg szereti, nem?!)

"ui: igaza volt, talán tényleg nem kellett volna megnézzük ezt a levelzést"- én ilyet soha nem mondtam. Így legalább megtudnak egy-két dolgot.

(Azért így mellesleg, zárójelben egy kérdés: Sikerült végre eldönteni, hogy tegeződjünk, vagy magázódjunk? 3-4 évvel ezelőtt még általános volt a tegeződés, aztán össze-vissza. Úgy látom, mostanra sikerült megszokni a magázást teljesen. Bár igaz, hogy magázódva jobban el lehet küldeni valakit a fészkesbe.)

Még egyszer bocsánat, és üdvözlet:
Geszti Kelemen, a csúszómászó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 122
Kedves Gesztike!

Először is közlöm önnel, hogy nem kell megnéznie az e-mail címemet, mert én is GDF-en dolgozom, és az egyike vagyok a recepciós lányoknak "csajoknak" ahogy ön fogalmazott rólunk!
Mi a munkánkat végezzük és azt hiszem önnek is van olykor-olykor rosz napja.
Gondolom önnek is van a munkahelyén amennyiben dolgozik egy belső szabályzat- így nekünk is. Ha nekem valami gondom van valakivel azt szeretem személyesen és nem a nagy nyilvánosság előtt közölni.
Így hát ha valami személyes gondja van az információs kolléganőkkel, beleértve engem is kérem máskor a helyszínen tisztázza, mert ez egy gerinctelen dolog amit tett! -névtelenül írni rágalmazást

ui: igaza volt, talán tényleg nem kellett volna megnézzük ezt a levelzést, de így legalább kiderült számunkra, hogy milyen véleménnyel is vannak a hátunk mögött a tisztelt hallgatók!

üdvözlettlel: Andi

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 121
tamas_riaga

Szinte majdnem teljesen egyetertek veled, mindossze az a nagy gubanc, hogy ezek a posztgrad. sulik sem nagyon kedvelik a GDF-es vegzosoket. Szinte csak a jelessel vegzett hallgatokat hajlandoak befogadni. Persze lehet, hogy csak en utkoztem mindig ilyenekbe - mellesleg megjegyzem engem "szivesen" lattak volna.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 120
Kedves Gina!

Én már 5. éve koptatom a padokat, és nekem is pl. az egyik legjobb barátnőm az Etele u-i tanulmányin dolgozik. Ott sem mindenkivel van gond, pl. az évfolyamvezetők nagyon rendesek. De a csajok, akik a pultnál ülnek, igenis gyökérbunkók. Pl.: az egyik vizsgáról kiküldött az oktató, hogy nem voltam felíratkozva. Mondtam, hogy ez teljesen kizárt, bementem a tanulmányi irodába, ahol rögtön közölték velem, hogy márpedig nem iratkoztam fel, és hogy képzelem, hogy anélkül megyek el vizsgázni. Mire én halkan megjegyeztem, hogy két héttel ezelőtt pont ők mondták meg, hogy a jelentkezési lap már kinn van, gyorsan fel is iratkoztam. Ez a vita még ment egy darabig, mire megjelent véletlenül az egyik évfolyamfelelős, és vagy negyed óra turkálás után csak megtalálta azt a papírt, amire feliratkoztam. A drágáim egy kicsit trehányak voltak, de sebaj. Azért bocsánatot nem kértek...

"a régi jelentkezési módszerek mellett is föliratkoztak a 20 fős lapra 30-an." - írod. Ez igaz, de az oktató ki is zavarta a +10-et. Az rajtunk múlott, a mostani rendszer viszont a drágákon. Naná, hogy rendszeresen elcseszik. Érdekes, a Bécsi úton ez nem így van...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 119
"Leendert Ammeraal
C For Programmers
A Complete Tutorial Based On The ANSI Standard"

Nem tod ez hol erheto el? Egy vegigolvasas/lapozas erejeig szivesen beleneznek (bar, mivel 91-es, talan meg a BME kozponti konyvtarban is megvan...). Cserebe van 20-25 Java-konyvem :)

Udv, Zsolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 118
GDS-esek !

Nem tessek aggodni a papirotok miatt.
1., Tenyleg pejorativ felhangja van.
2., Amit tehettek, hogy ha meg van a papir, beiratkoztok egy posztgradra,ELVEGZITEK !!! (2 ev), es hoppa, egy osszehasonlithatatlanul ertekesebb papirotok van.
3., Tanitgattam ott, nem rossz hely egyebkent. :)

Hali
ToM

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 117
DaDa velemenyet osztom: nem rossz a K&R.
Igaz, tizen x eve nem is igen lehetett mashoz hozzajutni - en legalabbis ezert valasztottam.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 116
Az biztos, hogy a SZAMALK-os ugyintezo holgyek tul vannak terhelve. Altalaban mindig zsufolva van az iroda, vagy hirtelen egyszerre betodul ezer ember. Megertem, hogy igy nehez dolgozni.
De azt is igaz, hogy ha valaki veszi a faradsagot es elmegy a Tanulmany osztalyra ugyet intezni, vagy erdeklodni joggal elvarhatja, hogy tisztessegessen foglalkozzanak vele. Plane elvarhatja egy "fizetos" sulitol, ami ugye a diakokat "ugyfel"-kent kezeli.

Egyszer a tanulmanyin azt egyik kis holgy annyira kivolt idegileg, hogy majdnem sirt. En ereztem kenyelmetlenul magam, hogy ilyenkor zavarom, pedig semmi kozom nem volt a felidegesitesehez.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 115
Ne felejtsétek el, hogy a Harvardon is megveszik a diplomát, lévén fizetős suli, és bizonyára ott is végezhetnek segg hülyék.. Nem szabad általánosítani... Sok múlik az adott személy érdeklődésén és azon, mennyi ideje van. Én azért azokat sem szólnám le, akik munka mellett elmennek, hogy képezzék magukat... Ez becsülendő, akkor is, ha nem annyira érdekli őket a dolog... Valamit biztos tanulnak ők is... Végülis a képzps neve is: NYITOTT RENDSZERŰ KÉPZÉS. Vagyis sok múlik rajtad is...
A tananyagról annyit, hogy sok jó könyv van és a tananyag meglehetősen rugalmas, és biztosan nem kell a GDF-n annyi hülyeséget, haszontalan marhaságot megtanulni, mint a BME-n...
Egyébként örülök, hogy van ilyen topic, és annak is, hogy mennyire árnyalt lett a kép a 2. és 3. hozzászóló óta.... Nekik ugyanis nincs igazuk...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 114
Kedves Worried!

Előszőr is talán nem az e-mail címemet kéne nézni, hanem azt, hogy esetleg valami igazság is van abban amit írtam.
Mellesleg nem egy itt dolgozó jár a GDF-re, és ők talán másképp látják a dolgokat.
Hiszen ők diákok és ügyintézők is egyszemélyben.
Biztosan nem minden tökéletes, de ez a "bunkó csajok" kifejezés azért talán túlzás volt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 113
Most vegzek (ha minden igaz). Csak szakiranyon van ilyesmi tudtommal. Nem az enyemen... En alapkepzes szintjere vinnem le, hogy mindenkinek legyen a dologrol valami fogalma.

Planney

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 112
K&R hejett mejik C-s konyvet ajanlanad kezdoknek?

Leendert Ammeraal

C For Programmers

A Complete Tutorial Based On The ANSI Standard

Hogeschool Utrecht, The Netherlands
(c) 1991 John Wiley & Sons Ltd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!