Keresés

Részletes keresés

Wrathchild Creative Commons License 2000.11.27 0 0 221
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek, most kerdtem el játszani a H&D-vel, és megakadtam, ott, ahol a jugóknál el kell kötni a hajót.
Az emberek alkalmanként csak úgy összesenek, illetve nem tudodk a hídnál tovább menni, mert a két őr rögtöbn, lő...és nem is kell tovább mesélnem.
Köszi elöre is a segítséget.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.27 0 0 220
Bemész pld. a WestEndben valamelyik pc-boltba, aztán megveszed.
Előzmény: ghoauld (219)
ghoauld Creative Commons License 2000.11.27 0 0 219
Szasztok!

Valaki segítsen plíz Fight for Freedom ügyben, mert eccerűen nem bírok hozzájutni!

Köszi

Ghoa

Ciceró Creative Commons License 2000.11.27 0 0 218
Hála isten mert megőrültem volna
Előzmény: Törölt nick (217)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.20 0 0 217
Sajna a Devil's Bridge a FfF amerikai verziójának a neve, és nem egy másik, külön mission disc :-((( Hogy teccik a görögországi nyaralás? ;-)
Előzmény: SunnyBoy (216)
SunnyBoy Creative Commons License 2000.11.19 0 0 216
Hi Mindenki!

Igen jól néz ki ez a H&D2, eddig is le voltam nyűgözve töle, és már nem mondom dolgokra,hogy ez már jobb nem lehet...! Reméljük jobb lesz! Nem rég jutottam hozzá a FFF-hez, az is csúcsjó, csak a mentett állások betöltögetése vesz igénybe nagyon hosszú időt. Amúgy szuper! Szerencsére nem akartak meglepni új kezelőfelülettel és más egyéb haszontalan, sőt ártalmas újjítással. Amúgy ha valaki "mission disk"-re vágyik az sajnos tőlem nem kaphatja meg, (bár csak meg lenne) de létezik "Devil s Bridge" néven. Pl. yahoo-val rákerestek a Hidden end Dangerous-ra és egész csomó találat lesz (ez itt a link helye). 3 hadjárat van benne, mint a FFF-ben. Én is szívesen megpróbálnám a hálón, hívjatok 30/933-22-45
Sunny Boy

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 215
Szia Ciceró! Nagy vagy!
Előzmény: Ciceró (214)
Ciceró Creative Commons License 2000.11.14 0 0 214
Emberek!!!!!!!Megtaláltam a H&D2!!!!!!!!www.gamesdomain.com/news/3046.html vagy
www.meccaworld.com
2001-ben jön ki
valaki írjon egy kör mailt a régi nickeknek
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.13 0 0 213
Szia WaseK,

Ciecróval próbáltunk már nyomulni, de nem találtuk meg egymást a neten :-( Most kölcsönadtam a lemezemet, úgy hogy nem tudok beszállni :-((

Előzmény: WaseK (212)
WaseK Creative Commons License 2000.11.13 0 0 212
Sziasztok

Nos két hozzászólással elöbb kérdeztem, hogy akartok e hálózatban játszani.Itt ugyan egy válasz sem érkezett, de levélben megkerestetek egy páran.Szóval szombat este, ha megfelelö akkor játszhatnánk egy kicsit.
Örülnék ha elöször az érdekeltek itt jelentkeznének, mert itt meg tudnénk beszélni a részleteket is, és ha valaki csak késöbb figyel fel a játékra az is tudna csatlakozni hozzánk.
Egyenlöre ennyi, ha nagyon nem megy itt az irás csak akkor irjál mail-t plz.

WaseK

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.28 0 0 211
Sunny, dobjál meg egy méllel, megnézem, mit tehetek FoF ügyben ;-)
Előzmény: SunnyBoy (208)
WaseK Creative Commons License 2000.10.26 0 0 210
Sziasztok

Nem akarja valaki újra elôkaparni a játékot és játszani vele egy kicsit hálózatban?Úgy még nem volt szerencsém a játékhoz de azt mondják nagyon jó élvezetes....Ha valakit érdekelne irjon....

WaseK

Joco Creative Commons License 2000.10.21 0 0 209
Csatlakozom.
Azóta sem játszottam ilyen játékkal, és most úgy döntöttem, újrakezdem, de van egy nagy gondom. Kölcsönadtam a cd-t, és az illető letagadta. Így aztán keresem a játékot, de nem lelem sehol. Ha valaki tudna rajtam segíteni, kérem tegye. A full cd-re lenne szükségem, ha lehet mellérakva egy Fight For Freedom, akkor arra is. Köszönöm előre is.
SunnyBoy Creative Commons License 2000.10.21 0 0 208
Hi!
Ha olvassa még valaki a topicot, és meg van neki a "Fight from Freedom" jelentkezzen legyen szíves, mert meg át fel stb. venném tőle! Amúgy egyetértek az elöttem szólóval nem nagyon van ehhez fogható! Most végeztem Dekker-rel a főgonosszal (Soldier of Fortune), de gógyi nem sok kellet hozzá. Inkább csak munició.
Előre is kösssssz!
Sunny Boy
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 207
Ez a világ egyik legkirályabb játéka. Kár, hogy csönd lett körülötte (hey, ha annyi kiegészítő lenne hozzá, mint a Rainbow Sixhez...........) Mostanában a SpecOps 2-vel lövöm agyon az időt, de a nyomába sem ér. A britek annyifelé lődöztek a 2. VH-ban, igazán kár, hogy nem adnak ki egy észak-afrikai vagy ázsiai missiondiscet, vagy, ami még jobb lenne, miért nem viszik tovább a sztorit? Mintha a görög szcenáriók már arra utaltak volna, hogy a(z) SAS későbbi bevetéseit is lemodellezik. Most akkor marad a Wolfenstein 3D??
Ciceró Creative Commons License 2000.08.01 0 0 206
Hát én se cseteltem mindig de sokat szívtam vele és igazán csak azért kezdtem el mert a javító pats nélkül az origi játékomban rengeteg a hírtelen halál.Egyébként kéne nekem egy hidden mert a multihoz kettő kell és a havernek nincs meg még.Az enyémet meg nem lehet másolni mert nem nem feltört.igy jár az aki annyira várja a játékot,hogy nem várja meg a feltört példányt hanem megveszi borsos áron a valódit.Most meg szívok mert már rég másoltam volna 4-et és akkor nyomhatnánk múltiban 4-en.
Infó:06-30-9-793-965
előre is köszi
Ciceró
WaseK Creative Commons License 2000.07.31 0 0 205
Lobz

Sok sikert hozzá.Én a távcsövest nem próbáltam ki, ezen a pályán, ha futnak a fickók, szerintem nem lehet jól tarolni vele.Itt egy megoldás van osztani a halált, ahogy csak lehet.Egyébként nekem is szaggatott, bár a régi gépemen(PII300/64RAM) játszottam és azóta nem próbáltam.

Előzmény: Lobz (204)
Lobz Creative Commons License 2000.07.31 0 0 204
kb en is igy probalkozom csak a sok aknaval van a gond:) Ugyanis nincs csak 2 antitank meg 1 gyalogsagi + 2 panceltoro raketa. A campaign elejen nem raktam aknat mert addig eccersem hasznaltam. Szivas... Ugy vettem eszre hogy a gepagyutol mindig kilovik a csakeszt :( Erdemes tavcsovest tenni valahova? A gep hogy iranyitja?
Ami meg szomorubba teszi a dolgot: qrva lassu mikor jon a sok nemet csako. Egyaltalan nem lehet iranyitani semmit pedig egy tavcsovessel eleg jol tudnam szedegetni a fickokat... Ha kiveszem a hangot akkor javul a helyzet csak ujabban ugy mindig kivag. (K6-2 450, 64Mb ram, diamond viper 330 4Mb:) ).
Ugynezem remenytelen... azert meg kinlodok mielott cheatelnek (esetleg megprobalom lan-on valakivel...)

Kosz a tippeket

Előzmény: WaseK (203)
WaseK Creative Commons License 2000.07.31 0 0 203
Szia Lobz
Bár régen volt de én is nagyon sokat szivtam azt a pályát.Igyekszem leirni, hogy hogy csináltam meg cheat nélkül.Szóval elöl rakj le annyi aknát amennyit csak tudsz, tank meg gyalogsági vegyesen.Aztán az egyik embert küld hátra a hátsó gépágyúhoz, a másikat a dombra a két ház között, nála nem árt ha van bazooka, meg egy géppuska.A harmadik embert azt a jobb oldali dombra(jobb oldali ha szemböl jönnek a németek).A negyedik emberkét meg vagy a két domb közé vagy a házba rakd le.A két dombon levő embernél legyen géppuska és a hátsó támogatásával nagyon hatásos össztüzet lehet árasztani.Egyre vigyázz, hogy a parton ne menjen el egy kraut se mert kilövik a repülőt!
Én igy oldottam meg.
WaseK
Előzmény: Lobz (202)
Lobz Creative Commons License 2000.07.31 0 0 202
Kosz a segitseget de sajnos(?) utalok cheat-elni :)
Előzmény: Ciceró (201)
Ciceró Creative Commons License 2000.07.30 0 0 201
Szia .szenvedésed elkerülendő tedd a következőt:
mielőtt bepakolnád a csapatodat ird be csak úgy a vak világba:iamcheater-ha hallod a kattanást akkor indítsd be a játékot majd mikor ott állsz a páncélautó mellett akkor a következőket:nohits(örök élet kivéve robbanást)allitems(minden fegyver) a kattanások után fussatok a dombokhoz :első ember egy domb +páncélököl,a másik a másik dombra+páncélököl,a harmadik a csónakházba a géppuskához, a negyredik a ház mellé hátra a géppuskához. Azután jöhet a haddelhad.Inyenceknek ajánlom hogy mikor elkezdődik a bombázás nyomják be az hogy :enemy f(igy ha türelmessen enemy f-ezznek akkor a német harckocsi szemszögéből látják a csatát.nagyon király!!!
Előzmény: Lobz (200)
Lobz Creative Commons License 2000.07.30 0 0 200
A 3/utolso (nemetorszag mikor a repulovel el kell menni) hogy lehet megcsinalni? Ket antitank aknam van azzal szetcsinalom a ket tankot de aztan jon vagy egy szazadnyi ficko. Nem birom kinyirni oket:( Ha engedem hogy a gep iranyotsa a fickoimat akkor osszevissza maszkalnak meg a foldbe lonek stb. szoval remenytelen... easy fokozat:)
ToMy_ Creative Commons License 2000.07.30 0 0 199
Akkor probald itt: http://astalavista.box.sk es lehetoleg Explorerrel. Valamit alakitottak a scripteken, mert szombat ota nekem sem megy netscape-pel, csak MSIE-vel.

ToMy_

Előzmény: Lobz (198)
Lobz Creative Commons License 2000.07.30 0 0 198
Hali!

Kosz a help-et de sajnos "Document contains no data" vagy ilyesmi uzenet akarmit irok be a keresobe. Probaltam egy par box.sk cimet (astalavista, gameguru) de semmi :( Nagyon eldugtak:)

Előzmény: ToMy_ (197)
ToMy_ Creative Commons License 2000.07.28 0 0 197
Hali!

Lobz:
Itt keress ra a dangerous vagy a hidden szaavakra, es meglesz...

ToMy_

Előzmény: Lobz (194)
WaseK Creative Commons License 2000.07.28 0 0 196
Szia Lobz
Én elküldeném neked, de már nincs meg.Egyébként azthiszem eléggé lefutott a játék, mindenki más játszik már, talán egy fél év, év mulva újra előszedem.
WaseK
Előzmény: Lobz (195)
Lobz Creative Commons License 2000.07.28 0 0 195

Senkit nem erdekel mar ez a jatek??
Lobz Creative Commons License 2000.07.27 0 0 194
Hi!

Meg tudna mondani valaki hogy honnan lehet leszedni a rip-pelt H&D-hez a 1.2vagy 1.3as patch-et? Vegigneztem az egesz topicot de egyik link sem mukodott:( Esetleg ha valaki elkuldene mailban... legalabb a linket...

Elore is koszi

Ciceró Creative Commons License 2000.07.26 0 0 193
Szia .Mejik a hidden a fight for freadom vagy a panzer general 3-d??.Egyébként lehet hogy a felbontást+a memóriaterhelést nem bírja a géped.Mijen felbontásban futsz??
Előzmény: JIBUTI (192)
JIBUTI Creative Commons License 2000.07.26 0 0 192
VAN VALAKI AKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI ???
MIÉRT SZAGGAT A JÁTÉK???
Előzmény: Ciceró (146)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!