Nekem 100% fölötti lopakodás képességgel sikerült. De egyszer úgy is megcsináltam, hogy nem lopakodtam, azaz lejutottam, kicsit véres jelenetek voltak, de több küldetést akkor már tőle nem akartam felvenni.
ja, a mentés alapvető. vetésforgó-módszerrel kell végezni és gyakran. ja, és illik nem a legutolsót, hanem 1-2 vel korábbit visszatölteni különben fagyi után lehet olyan helyszín, ahova nem lehet bemenni. én előszöri végigjátszásra így jártam modockal...
Huhú, a mentéssel is vigyázni. Én egyszer beléptem egy kis szobába a töbiekkel, majd mentettem, de már akkor be voltam zorulva, csak nem tudtam róla. És csak régebbről volt mentésem. Egyórán át sasszéztam, futottam körbe-körbe, hátha elmozdulnak a többiek. Aztán a végefelé rájöttem, hogyan kell a többieket arréb lökdösni.
Csak vigyázni, a peccs sem old meg mindent, én pl. beszorultam a Broken Hill-i belső részbe, nem tudok kilépni, csak a programmal együtt. Menteni, ez a jelszó.
Nalam a 2 emlitetten kivul meg a kisebb, szinte haldoklo telepulesek jottek be nagyon (vegyitve: Shady, Broken Hill, Modoc, Gecko , megallok, a vegen mindet felsorolnam), The Cathedral : A zene a harangokkal!!
Ha nyerek par milliardot a lotton itt szavazunk hogy melyiket huzzuk fel!!
ja, a paccs jót tesz. annak is...
nekem egyikben sem tetszettek a katonai-bázisos helyszínek, annál jobban a nagyobb települések (junktown, den, hub, new reno...)
Olyan hangulata van ennek az egesz fallout univerzumnak hogy neha az jar a fejemben hogy szivesen elnek ebben a vilagban (Varj, ez durva, megsem, vagy talan)
Hali!
A Sierra Army Depot tényleg nagyon kira volt. Olyan hangualata volt annak a helynek, hogy az valami fantasztikus, főleg, miután az ember elolvasta a feljegyzéseket a medilaborban, meg a többi szinteken is a törénetet. szal az a hely iszonyatosan feelinges! nekem nagyon bejött.