Keresés

Részletes keresés

Racilaci Creative Commons License 2014.02.20 0 0 7822

Szerintem nem különösebben megerőltető dekódolni, nem nevezném réteghumornak. Kicsit megmozgatja az agyat, de marha jó. 

Van neki egy második évada is, amikor a miniszterből miniszterelnök lesz. Az is baromi jó.

Előzmény: nazareth (7820)
Parapapa Creative Commons License 2014.02.20 0 0 7821

:)

Jaja, világos, bár mondjuk az angol és magyar "réteghumor" köszönőviszonyban sincs egymással, eszembe sem jutott a hazai helyzet, mikor rátaláltam a sorozatra:)

Előzmény: nazareth (7820)
nazareth Creative Commons License 2014.02.19 0 0 7820

Ment a Dunán. Emlékeim szerint meglehetősen réteghumor, amiből így választások előtt amúgy is el vagyunk látva (csak ezt Híradónak nevezik).

Majd a választások utáni uborkaszezonban aktuális lehet a sorozat beszerzése :)

Előzmény: Parapapa (7819)
Parapapa Creative Commons License 2014.02.19 0 0 7819

Van egy másik igen szórakoztató is, Yes, Minister. Ismeritek?

Parapapa Creative Commons License 2014.02.18 0 0 7818

Tyűűűű, de jóó!! szuper, köszi!!

Ajánlok én is egy irtó jó kis sorozatot a figyelmetekbe: Keeping Up Appearances. YouTube-on találtam rá véletlenszerűen, és rá vagyok kattanva, a Csengetett Mylordot ha szereti vki, sztem ezt is fogja, nagyjából egy időben készülhettek, és ez is nagyon angol:)

Előzmény: Dhanny. (7816)
Hercule1 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 7817

1000 hála és köszönet!!! :)

Előzmény: Dhanny. (7816)
Dhanny. Creative Commons License 2014.02.17 0 0 7816

Kis késéssel elkészült az Are You Being Served? (Foglalkoznak már Önnel?) című sorozat egész estés mozifilmjének magyar feliratának frissített változata.  Javítva lettek benne az időzítések, helyesírási hibák, értelmetlen mondatok, félrefordítások.

Letölthető a sorozat összefoglaló oldaláról (a filmmel együtt):
http://aybs.swhu.tk

nazareth Creative Commons License 2014.02.02 0 0 7815

...na ezért hangsúlyoztam, hogy a régi, '70-es években forgatotthoz keresnék feliratokat. Nem az újhoz, amihez a linken (és ezer másik helyen) is találok :)

Szerencsére egy fórumtársunk küldött levélben, bár csak az 1. évadhoz, de egyelőre nem biztos, hogy a maradék 4-et is végignézem, annyira azért nem tűnik jónak... :-/

Előzmény: Törölt nick (7814)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.21 0 0 7814

"AZ Upstaris, downstairs-t magyar felirattal leadta tavaly a BBC Entertainment, szóval létezik hozzá valahol magyar felirat, hogy megszerezni honnan lehet, azt nem tudom... "

Itt jó minőségű feliratot találtok: 

http://www.feliratok.info/index.php?search=upstairs+downstairs&soriSorszam=&nyelv=&sorozatnev=&sid=&complexsearch=true&knyelv=0&evad=&epizod1=&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=all

Előzmény: Hercule1 (7810)
elistvan Creative Commons License 2014.01.20 0 0 7813

azaz magyarul:

Oh! Mr Porter, mit tegyek én?,

Birmingham akartam menni, de Crewe-ba kerültem,

Vigyen vissza Londonba amint csak lehet

Oh! Mr Porter milyen buta lány vagyok én.

Előzmény: elistvan (7811)
maczkohathy Creative Commons License 2014.01.20 0 0 7812

R.I.P.

Sajnos egyre többen játsaznak már az "odatúli" színpadon. :-(

Lady Agatha - Anegla Scoular

Lady Lavender - Mavis Pugh

Lord Meldrum - Donald Hewlett

Sir Ralph - John Horsley

Alf Stokes - Paul Shane

Costable Wilson - Bill Pertwee

"Lady" Mabel (eszemaszívét...) - Barbara New

Mrs. Lipton

Jim Perry még köztünk, de a pajtása David Croft is odatúl írja már a mókás történeteket.

És a kiváló szinkrohangok közül is sok itthagyott minket már.

Előzmény: süntojás (7806)
elistvan Creative Commons License 2014.01.20 0 0 7811

Az eredeti dal egy angol báli dal egy kikapós lányról, és az Oh, Mr. Porter címet viseli, ezt alakították át az írók a Beechinghez (mármint a szövegét).

az eredeti refrénje:

Oh! Mr Porter, what shall I do,

I wanted to go to Birmingham, and they've taken me on to Crewe,

Take me back to London, as quickly as you can

Oh! Mr Porter what a silly girl I am.

Előzmény: nazareth (7808)
Hercule1 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 7810

AZ Upstaris, downstairs-t magyar felirattal leadta tavaly a BBC Entertainment, szóval létezik hozzá valahol magyar felirat, hogy megszerezni honnan lehet, azt nem tudom... Amúgy akinek bejön a Downton Abbey, annak ez is tetszeni fog. És ajánlom Youtube-on a Downton Abbey és Upstairs downstairs paródiát, amit a Red Nose Day kapcsán készített a BBC, 2 napja találtam rá, fergeteges!!!

A Haszonlesők 2. évad feliratnak örülnék én is, a film megvan, az első évadot pedig már rongyosra néztem, imádom! Ahogy az Are you being served? is csudajó - annak is várható a 3. évados feliratozása?

Előzmény: nazareth (7808)
Dhanny. Creative Commons License 2014.01.19 0 0 7809

Nagyon jó hír, én is örülnék magyar feliratnak!

Előzmény: elistvan (7807)
nazareth Creative Commons License 2014.01.18 0 0 7808

Kissé kevésbé könnyed műfaj, de gondoltam, hogy letöltöm az Upstairs downstairs sorozatot. Véletlenül az "eredeti", '70-es évek elején forgatott sorozatból jött le egy-két évad, viszont ehhez nem találok feliratokat. Nincs valakinek kéznél? Természetesen angol is jó, gondolom magyar nem készült...

Érdekesség, hogy az 1. évad 8. részében egy buszon fiatal lányok az "Och Doctor Beeching what have you done" dalt éneklik, természetesen más szöveggel (a film valamikor az 1900-as évek elején játszódik). Ezek szerint a Dr Beeching főcímzenéje egy létező angol énekecske átköltése :)

elistvan Creative Commons License 2014.01.18 0 0 7807

Olvastam többször a fórumon, hogy sokan szeretik a Haszonlesőket. Lenne egy örömhírem miszerint egy kedves topiclakó  elküldtem nekem a 2.évad angol feliratait. Ha valakinek lenne ideje a fordításra bizonyára sokaknak örömöt szerezne.  6 részről van szó, én is bevállalnám de  nem tudom mikor tudnék nekilátni.

süntojás Creative Commons License 2014.01.14 0 0 7806

Sajnos szomorú hozzászólással köszönök be eme kiváló sorozat topikjábaElhunyt Sir Ralph Shawcross alakítója, John Horsley. :( Nyugodjon békében! A sorozat maga nagy kedvencem, rengetegszer láttam már. Imádom Alf fanyar humorát, James merevségét, de a lányok is jól eltalált karakterek. A szinkron pedig tökéletes, az egyik legjobban sikerült, amit sorozathoz készítettünk.

mpepin Creative Commons License 2013.12.30 0 0 7805

Nagyon szépen köszönöm. Ha esetleg meglenne az angol is azt is közkincsé tehetnéd. 

Entreri1974 Creative Commons License 2013.12.29 0 0 7804

Jaj, de jó!!! :) Ez tényleg egy igazi ajándék! :)

Köszönöm szépen. Neked is boldog karácsonyt kívánok!

Előzmény: elistvan (7803)
elistvan Creative Commons License 2013.12.29 0 0 7803

Utólag is kellemes ünnepeket a fórumtársaknak!

Utólagos karácsonyi ajándék gyanánt fogadjátok sok szeretettel: (Sajna meló melett nem sok időm van ezzel foglalkozni. Most kivételesen iskolaszünet van.)

Foglalkoznak már önnel? - A film:

http://www.4shared.com/office/khjZOKUk/Are_You_Being_Served_-_The_Mov.html?

Mellesleg lesz a hiányzó 4 Hi-de-hi részhez angol felirat egy holland alapján. Ha lesz időm majd postolok abból is.

István

mpepin Creative Commons License 2013.12.09 0 0 7802

Nem volt ez erőfeszítés! :) Akkor várom én is. Ha lehet érdekelne az angol is.

Előzmény: elistvan (7801)
elistvan Creative Commons License 2013.12.09 0 0 7801

A kettőt egyszerre csinálom, tehgát az angol felirat egy másolatát írom át egyből magyarra, így értékelem az erőfeszítést de sajna nem tudsz segíteni.

Előzmény: mpepin (7800)
mpepin Creative Commons License 2013.12.02 0 0 7800

Dologzzunk össze! Angolban nem vagyok erős de ha tudok segíteni a feliratok keresésében akkor azt szívesen megteszem. Bár nekem is csak az internet a tárházam. :( Viszont ha a fordítás megvan s csak valami prograba kell beírni vagy egyéb technikai jellegű meló van szívesen elmolyolok vele.

Előzmény: elistvan (7799)
elistvan Creative Commons License 2013.11.30 0 0 7799

Idő hiányában sajna nem tudom mikorra lesz mozifilm,  sajnos az angol feliratokból sem kaptam újabbakat a részekhez, addig sajna áll a dolog.

Előzmény: Hercule1 (7797)
htibor Creative Commons License 2013.11.27 0 0 7798

OFF

A magyar szinkron

Vendégek:
Konrád Antal szinkronszínész, színművész :)
Szabó Ákos történész

http://mno.hu/retrograd/a-magyar-szinkron-1194929

ON

Hercule1 Creative Commons License 2013.11.22 0 0 7797

Sziasztok! Mikor várható új "Are you being served?" rész felirat? És a mozifilmes magyarítás várható? Nagyon várom már! :) Köszi!

mpepin Creative Commons License 2013.10.10 0 0 7796

A kalózós fájlcserélős oldalon fent van. Azaz egy időben letölthetően fent volt.

Előzmény: ayt2012 (7795)
ayt2012 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 7795

Sziasztok!

Én is az Oh, Doctor Beeching sorozatot keresem. Tudja valaki, hol érhető el?

Köszi szépen!

Entreri1974 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7794

Én is nagyon várom az 'Are you being served?' sorozat feliratait. Imádom ezt a sorozatot.

Sajnos az én angoltudásom kevés ahhoz, hogy hallás után értsem. :(
Ezúton is köszönet az eddigi feliratokért 'elistván'-nak. :)

Hercule1 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7793

Szia! Érdeklődnék, hogy mikor várható az Are you... 3. évada, illetve a mozifilm, amiről még nyáron volt szó itt a topciban? Nagyon köszi előre is!

Előzmény: elistvan (7786)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!