Azt hiszem azt en is olvastam, egy olyan narancssarga, A3-as alaku vekonyka riportkönyvvolt es döbbenetes adatok voltak benne arrol, hogy milyen sok ferfinak volt homoszexualis elmenye es milyen sokan vannak akik titkoljak.
Szerintem a homoszexualitas erzelmi zsakutca, föleg ha nem talál magának partnert .
Van egy fiatal kollegam se nem jokepü, se nem ferfias, se nem gazdag, se nem különlegesen okos, raadasul hisztis is ( ez benne a legrosszabb ) talan abbol a szempontból jobb neki, hogy meleg, mert ugyse kell egy lánnyak se .....az a gyanum a fiuknak se kell a termeszete miatt, ezert keptelen tartos kapcsolatot kialakitani ( ez a gyanum ) sajnos vele kapcsolatban az a rossz erzesem van, hogy kicist a termeszet selejtje .. ami eleg diszkriminativ részemröl. Az egyetlen pozitivum, hoyg az anyukájával imádják egymast es mivel az anyukaja nem akar unokákat, ezert legalabb egymassal boldogok... bar azt nem tudom, az anyukajanak mit mond a vonzalmairol. Elöttünk is titkolja, de csak a vak nem veszi eszre rajta ...
Azért azt tudni kell, hogy anno nem feltétlenül úgy működött a dolog, mint ma...
Az ókori Görögországban teljes jogú állampolgár férfi lehetett, a nőnek egyetlen dolga volt: a házi tűzhely őrzése, gyerek szülése és nevelése. A nő nem lehetett igazán méltó társ a férfi számára, hiszen a férfi felsőbbrendű volt.
Szóval: a férfi nem vagy homo vagy heteroszexuális volt. A férfi megnősült, hált a feleségével, sőt néha hetérákkal is hált, de igazi lelki kapcsolat a legtöbbször férfihez fűzte. Egyáltalán nem biztos, hogy testi kapcsolat is volt köztük, bár valószínűleg igen...
drága alice vannak olyan dolgok az életben amiről annyira fáj beszélni és még jobban fáj hallgatni---még nagyon friss élmény még feldolgozatlan még megemésztetlen
MOndtam, hogy a második verzió saját kútfő- amúgy én még a 80-as évek elején olvastam egy afféle riportkönyvet (sajna már az enyészeté) ami az akkori M.o.-i homo viszonyokról szólt, és akkor én VALÓBAN megdöbbentem, hogy micsoda bejáratott földalatti tittkos társadalom is van, amit ésre sem veszünk. Azóta ez a földalattai solog felszoinre került, és most mindenki eb van szarva, holott szvsz. mindössze annyi történt, hogy ma már szabad beszélni róla. (Az 5-10%-os adat is onnan van - a könyt 10%-ot említett, amit én 5%-ra szelidítettem magamban, mert ez hihetőbb...)
alice amiket leírtam személyes tapasztalat de erről itt nem kívánnék beszélni--elég annyi hogy nálam jobban senki nem gyűlöli és nálam jobban senki nem szereti a melegeket
Nekem meg amúgy azért nagyon furák a beírésaid, mert ugye azt mondod liberális vagy, és ezek után átmész ilyen buzizóba... hidd el, külső behatás alapján senki nem lesz homoszexuális, legfeljebb a börtönben 30 évre itélve, de akkor is inkább biszex lesz mint homo.
Szerintem te túlságosan félsz valamitől és ez éppenhogy visszafelé fog elsülni - nem bízol a gyerekedben? És ha nem akkor miért?
A serdülők alapból az ellenkező nemre gerjednek, és nem a homo oldalakat skíbolják a neten, legfeljebb köpködés céljából - ha valaki eleve amiatt látogat oda mert VALÓBAN ÉRDEKLI, akkor azzal igenis inkább nagyon tapintatosan kéne bánni, mert mélg sok baja lesz az életben.
Tudod mit mondok én neked? Én, aki 23 éves koromban mg azon szájaltam, hogy egyszerűen nem tudnék magaménak érezni egy ygereket ha egyszer engem egy néger csinált fel, mert ugye fekete és mi közöm nekem az ilyenhez, ma már ott tartok, hogy bénomisén ha leszbikus a lányom, csak boldog legyen az élete. Tán neked is valóban nyitottabbanak kéne lenned, sok idegeskedést megspórolsz.
A kicsik, kiskamaszok sokkal több dologgal tisztában vannak, mint amit mi sejtünk. Vélhetően a melegekről is van fogalmuk, csak épp még nem foglalkoztatja őket annyira a téma. Egyébiránt ezt én csak példaként vetettem fel.
Ma az egyik kolléganőm mesélte, hogy a 8-os fia szex-chat-el és 18 éves nőnek adta ki magát. Úgy bukott le, hogy telefonált, s közben a kolléganőm odapislantott a számítógépre.
alice drága én meg ezért az egyért vagyok hajlandó elfogadni a génmanipuláció tényét hogy a homoszexualitást megszüntessék éspedig azért mert a nemileg még ingadozó kamaszokat megtalálják a mocskos kis trükkjeikkel és ígéretekkel,nagy fellengzős dumával és egy életre elintézik őket. nekem meg kellett a gondolattal barátkoznom és azóta figyelem őket,amint elkezd egy meleg öregedni,attól kezdve mind fiatalabb fiúkra vadászik. nézzetek csak meg egy meleg csetszobát akár a neten akár a texten---kinyílik a bicska a zsebemben
Lehet, hogy rosszul vagyok tájékoztatva, de a homoszexualitás társadalmilag elfogadott dolog volt az ókori Rómában, Görögországban, és ki tudja még hány helyen. Az biztos, hogy az ókorban még nem éltek a földök 6,5 milliárdan, tehát nem lehetett betudni a nőhiánynak, annál is inkább, mert nőkből már akkor is több volt, mint férfiból, ha csak a csatározások kimeneteleit vesszük számításba, már akkor is rájöhetünk. Nem volt jellemző az amazon csapat minden űtközetnél.
Ebből csak azt a következtetést szerettem volna levonni, hogy nem értek egyet a 2. pontban írtakkal, ellentétben az alacsony nénis történettel, mert ott én is hasonló képpen jártam volna el.
(Előrebocsátom, hogy a sztájliszt fogalmával nem vagyok tisztában, én mér öreg vagyok, 58 éves, és elég nehezen birkózom meg az egyre inkább trendi szavakkal)
De ami a homoszexualitést illeti: mi van abban nehéz megmagyaráznivaló, hogy vannak olyan emberek, akik genetikailag a saját nemükhöz vonzódnak? Mi van ebben annyira nehéz? Anno a 3 éves kislányommal ültünk a buszon, amikor velünk szemben egy törpenövésű idősebb nő ült le. A kislányom persze azonnal kérdezett: miért ilyen kicsi ez a néni? Én meg mondtam neki, hogy az emberek különbözőek, van aki kicsire nő, van aki nagyra, van aki túl kicsire, van aki túl nagyra. Bár igyekeztem persze halkan magyarázni, de a szemben ülő asszony ezt meghallotta, és ő is belekapcsolódott, és mondta, hogy látod én ilyen kicsire nőttem csak... és ennyi. Meg volt magyarázva.
Ez az egész buzizás meg egyéb nekem tényleg már az agyamra megy. Én is haragszom a homokos fiúkra, de csak egyvalami miatt: valahány igazán szeretnivaló fickóval volt dolgom az életben az midn meleg volt basszameg. Ami meg a hozzá mellékelt elmélkedést illeti itt an kettő darab magyraézat (saját kútfőből, bár az elsőnél vanstatisztika is, de a forrást nem tudom megjelölni sajna).
1- a az emberek 5-10 %-a mér régóta a saját neméhez vonzódik, de eddig erről egyrészt tilos volt beszélni, másrészt még büntetés is járt érte, így rengeteg olyan párkapcsolat működött fú alatt, ami alibiházasság stb volt
2- a Föld túlnépesedésének ez egy természetes vivszekciója, így számolni kell vele és elfogadni.
Még egy. A 13 című újságot azért olvassák a 9-10 évesek, mert az olyan felnőttes! Ezt ma tudtam meg. Illetve amikor kérdeztem tőle, hogy X újság megvan-e neki (diáklap) azt válaszolta, Igen ajándék tampon van benne!
Pl azt se tudtam elmagyarázni a lányomnak, hogy a "sztájliszt" fiatalember azért viselkedik olyan furcsán mert picit meleg! Ami persze nem előtélet, csak válasz a vicces kalapjaira, színes ingeire!
én élettársi kapcsolatban élek már 10 éve,aránylag jól működik,a 14 éves lányom becsüli,tiszteli a páromat és egyszer kijelentette ha szakítunk ide más pasit nem hozhatok-
szervusztok. nagyon sajnálom de azt kell hogy mondjam totál hetero kapcsolatban élő szülőknek is lehet meleg a gyermekük,ha van a családban már ilyen hajlam akkor többszörös a valószinűsége. nem kívánom senkinek azt az érzést mikor megtudja én egy szer láttam egy ilyet személyesen. én megpróbálom elfogadni mint sokmindent ebben a felturbózott világban. elfogadom azt is hogy a tinik már szexelnek,tenni ellene sajnos nem sokat lehet,én nagyon toleráns vagyok mondennel kivéve a hazugságot és a képmutatást---erre nevelem a gyerekeimet is,és nap mint nap csalódnom kell amikor a lányomon felfedezem a tolerancia hiányát,remélem kiheveri.viszont az őszinteség eddig bevált.