Keresés

Részletes keresés

Hungary01 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 591
OK akkor is: ez már jogalap a támadásra? Lassan a Farkas és a Bárány meséjénél tartunk. A világ farkasok és bárányok seregéből áll össze. Lássuk be, a támadás teljes mértékben jogsértő, és indokolatlan volt, továbbá nélkülözött mindenféle jogalapot. Ne mondja nekem senki, hogy "be kellett avatkozni, mert embereket öltek". Kérdem én, így kevesebb ember/érték pusztul el, mintha tárgyalással rendezik az ügyet? Van remény arra, hogy a NATO így eredményt ér el? Hát nem sok. Annyi semmiképp se, amennyiért megérte volna támadni. Ja bocs tényleg, újra demonstrálták, hogy szinte veszteség nélkül tönkre tudnak tenni egy országot -a hadsereg kivételével. Kár, hogy pont az lenne a cél, amit nem tudnak elérni.
Előzmény: ViP (571)
namam Creative Commons License 1999.04.19 0 0 590
Miert nem tudod maskor is IGY elmondani a velemenyedet? Hiszek neked, nem vagy rasszista. Csak amikor itt KIABALSZ, ez nem tunik fel.
Előzmény: NewsReader (585)
Mogorva Creative Commons License 1999.04.19 0 0 589
H..h..hapci...

Bocs, csak eszembe jutott a Háry János... :)

Előzmény: NewsReader (586)
Hungary01 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 588
"Ez szerinem nem igy van. Az ember veszteseg elkerulesenek legjobb modja, hogy szepen lassan de modszeresen minden egyes tankot, uteget kilonek a jugo hadsereg kezebol."

Ez nem ilyen egyszerü. A szerb hadsereg 1500 tankjából tudod, mennyit lőttek ki eddig a 27 nap alatt? 13 at. Kétnaponta egyet átlagosan. Az a gond, hogy ha a rádió le van állítva, és a tank nem mozog, akkor az isten se tudja bemérni... Szóval majd akkor előveszik, ha nagyon kell, addig meg civil autókban járóroznek és Ak47-el lövik le, aki ellenáll. Amúgy a szerbeknek vannak kivédhetetlen eszközeik. Pl amit alkalmaztak az iskolákba, kórházakba való fegyvertelepítés. Az összes hidat, olajfinomítót, radarközpontot simán megvédhették volna, ha mindegyikhez visznek 100 albánt. Szóval van még néhány ütőkártya a szerbek kezében is. Sőt, az invázió Albániából(aknásítás+ beásott csapatok+hegyvidék+ teljes készültség) szerintem egyenesen öngyilkosság lenne. Az amerikaiak nem mennének bele... Csak Magyarországról van realitása a támadásnak, akkor pedig mi szívjuk meg. De nagyon.

Előzmény: namam (574)
Vajk Creative Commons License 1999.04.19 0 0 587
jaratja a szajat es kozben az asszony szoknyaja moge bujik.

HUuu, de szimpatikus....

NewsReader Creative Commons License 1999.04.19 0 0 586
Elolvastam amit irtal. Igen, mar regen Belgradban lennek, ha nem lenne csaladom. Azert kicsit felelotlen cselekedet lenne itt hagyni egymagukban ket gyereket es feleseget...
NewsReader Creative Commons License 1999.04.19 0 0 585
En termeszetesen nem vagyok rasszista, hiszen eleg furcsa lenne elkepzelni egy olyan rasszistat, akiben negy kulonbozo nep vere gyult egybe.

A negerekkel semmi bajom, neger barataim/ismeroseim is voltak, semmi kifogasom az ellen, hogy negerek legyenek Magyarorszagon, en csak egyetlen fajta negert utalok - az amerikai egyenruhas negert (meg a nem negert is, ha ugyanolyan egyenruhaban van). Az oroszokkal ugyanigy voltam, en melysegesen oroszparti vagyok (kedvenc iroim Szolzsenyicin es Dosztojevszkij), de utaltam, amikor a metron egyfolytaban szovjet egyenruhas egyenekkel talalkoztam. Akkor is rasszista voltam?

MIEP. Igen, a MIEP-re szavaztam, de most mar megbantam a mult heti Csurka-fele szemet nyilatkozatok miatt.

Előzmény: namam (581)
ViP Creative Commons License 1999.04.19 0 0 584
Kedves NewsReader!

Olvasd már el légy oly kedves a 10.50 -es hozzádszolásomat !!!!!!

Előzmény: NewsReader (580)
Muchacho Creative Commons License 1999.04.19 0 0 583
"Jozsef Attila ezt jol kimondta annak idejen..."
Szegeny Jozsef Attila most fordult egyet a sirjaban...
Előzmény: NewsReader (580)
Muchacho Creative Commons License 1999.04.19 0 0 582
"S kulonben is, mit keres a Balkanon a koszos, nigger, jenki csizma?"

Mi ez a lazasag, mar olyan regen zsidoztal egy jot. Aggodunk erted ivan!

Előzmény: NewsReader (576)
namam Creative Commons License 1999.04.19 0 0 581
Ide figyelj kedves rasszista honfitarsam!

1, Itt senki nem rasszista rajtad kivul, ugyhogy ne magadbol indulj ki.

2, De ha mar magadbol es az altalad szeretett MIEP eszmeibol indulsz ki, legyszives vizsgald meg magadat! Sajat eszmeid es szimpatiaid szerint TE alacsonyabb rendu allampolgar vagy Magyarorszagon. (hala Istennek, hogy viszonylag keves a tamogatottsaguk) Ha azt mered kerdezni, hogy mit keres egy afroamerikai magyarorszagon, akkor kerdezd meg azt is hogy mit keres bolgar, zsido, szerb, meg hat magyar, mert ugyebar ez itt nem magyar oshaza, egyaltalan, ki mit keres a Karpat medenceben?

Csak azon bosszankodom, hogy agyatlansagaid ennyire fel tudnak huzni. Pedig kb ket vagy harom napja volt 1, azaz 1 hozzaszolasod, ami ertelmes
volt, de egyszeruen attol hogy Te irtad nevetsegesnek tunt az egesz.
(lehet hogy csak reszeg voltal)

Szerintem tenyleg menj el pszichologushoz, ajanlok is egyet> Benczik Andras. Tenyleg csinaltass magaddal valamit, mert a skizofrenia nagyon veszelyes dolog lehet. (nem csak onveszelyes, de kozveszelyes is)

Előzmény: NewsReader (576)
NewsReader Creative Commons License 1999.04.19 0 0 580
Lehet, hogy igazad van, de nem zavar tulsagosan a dolog. Fontosabb szamomra a sajat lelkiismeretem, mint a gyoztesek oldalan allni. Ezt rolam meg azok is elismerik, akik egyeblent abszolut nem szeretnek. Amikor kialltuk tiltakozni a homoszexualizmus ellen, akkor a homokos aktivistak is elismeroen nyilatkoztak rolunk "ki mert allni 300 emberrel szembe". Szoval en azt hiszem, hogy - bar sokszor rovid tavon vesztes vagy - hosszu tavon megiscsak az nyer, aki az igazsagot tamogatja, fuggetlenul attol, hogy ki nyer es ki veszit. Megfigyeltem, hogy altalaban a nyertes is jobban szereti a bator vesztest, mint a sunyi, nezetet orankent valtozatato sajat hivet... Azaz nekem mindegy, nem felek sajat magam miatt, hiszen eddig meg senki sem akart bantalmazni. Jozsef Attila ezt jol kimondta annak idejen...
Előzmény: Obi wan (578)
namam Creative Commons License 1999.04.19 0 0 579
Hozzaszolasod alapjan egyertelmu hogy az eszakir valsagrol es kosovo kapcsolatarol semmi fogalmad nincs. Az eszakir fegyveres, robbangatasos konfliktus 1976-1995 ig tartott. Ebben az idoszakban itten konzervativ kormany volt hatalmon, enyhen drasztikus modszerekkel: munkastuntetesbe belelovetes angliaban, koncepcios perek irek ellen stb, stb.

Jelenleg az Uj Munkaspart, ami egyaltalan nem baloldali, sot!, azaz Tony Blair nagyom kemenyen nyomja, hogy Milosevicset es a hozza hasonlokat, minden etnikai uszitot Hagaba kell vinni.

Na itt az uszitok a konzervativok egy resze es az unionistak. (ket harom hete ismet merenyletet kovettek el utobbiak) Es az IRA aki konszolodalt es tartja magat a bekamegallapodasokhoz.

Ugyhogy ha van kosovo parhuzam itt az UK-ban, az Maggienek es kovetoinek szol, aki mellesleg Pinochettel kokettalt egy honapja. Pinochetrol Blairek es a Spanyolo., a masik leginkabb tamadas parti orszag meg ugy nyilatkozott, hogy bizony emberiseg elleni buntetek miatt birosag elott van a helye.

Előzmény: Bum Baby (532)
Obi wan Creative Commons License 1999.04.19 0 0 578
Kedves nyúzríder!
Mivel elég régóta figyelem a topicot, ezért tudom, hogy pontosan olyan fanatikus vagy, mint a sokszor említett szerbek. A megnyilatkozásaidat figyelve azonban már rajtad is tapasztalható egyfajta végső elkeseredés, valószínűleg ezért hoztad létre az említett fórumot. Analóg módon viselkedsz a szerb haderővel(dezertőrök stb...)Nemsokára vége a háborúnak és te nem a győztes oldalon fogsz állni, ezt te is tudod!
Előzmény: NewsReader (572)
Muchacho Creative Commons License 1999.04.19 0 0 577
"Te hülye, " :-))))))))
Valjuk be, NewsReader nelkul ez a forum nem lenne az ami.
Előzmény: reason (573)
NewsReader Creative Commons License 1999.04.19 0 0 576
"Ez szerinem nem igy van. Az ember veszteseg elkerulesenek legjobb modja, hogy szepen lassan de modszeresen minden egyes tankot, uteget kilonek a jugo hadsereg kezebol. Kozben meg politikailag is alaraknak, pl Kosovot UCK elkezdi felszbaditani, Montenegro kikialtja a fuggetlenseget, az emberek unjak a banant, illetve mar nagyon varjak, hogy a GIJOEK hozzak a banant, mert mar nincs mit enni, s az oroszok is addigra belatjak, hogy vagy a sullyedo hajohoz kotik magukat, vagy inkabb at ugranak a szomszed hajora es ott beerik a kapitanyi rang helyett a szakacséval."

Remenykedtek, jenki seggnyalok, remenykedtek? Hiaba minden. Vagyalmaitok az amerikai uralomrol nem fognak teljesulni.

S kulonben is, mit keres a Balkanon a koszos, nigger, jenki csizma?

Előzmény: namam (574)
Muchacho Creative Commons License 1999.04.19 0 0 575
"Creo que he equivocado. Perdon. "
No es problema. Magam is gyanakszom hogy egyesek tobb nickkel jarna be ebbe a foumba.
Előzmény: toki (563)
namam Creative Commons License 1999.04.19 0 0 574
Ez szerinem nem igy van. Az ember veszteseg elkerulesenek legjobb modja, hogy szepen lassan de modszeresen minden egyes tankot, uteget kilonek a jugo hadsereg kezebol. Kozben meg politikailag is alaraknak, pl Kosovot UCK elkezdi felszbaditani, Montenegro kikialtja a fuggetlenseget, az emberek unjak a banant, illetve mar nagyon varjak, hogy a GIJOEK hozzak a banant, mert mar nincs mit enni, s az oroszok is addigra belatjak, hogy vagy a sullyedo hajohoz kotik magukat, vagy inkabb at ugranak a szomszed hajora es ott beerik a kapitanyi rang helyett a szakacséval.

S akkora majd nemzetkozi csapatok ugy vonulnak be, hogy valamelyik helyettes politikus vagy puccsot vegrehajto tabornok szepen alairja a papirt, hogy tessek szives bejonni. Es akkor a szarazfoldi csapatok minden nagyobb emberveszteseg nelkul szepen bevonulnak, Milosevics meg Haga ele.

Ez szerintem egy racionalisabb forgatokonyv, mint az, hogy neki mennek Yugoszlavianak agyatlanul eszakrol. Minek?????

Előzmény: Niel Armstrong (552)
reason Creative Commons License 1999.04.19 0 0 573
Te hülye,

szerbek nem hiszem olvassák ezt a forumot. Menjél tüntetni Moszkvába,
vagy inkább szerb partizánnak. Ha bele férsz az egyenruhába........

Előzmény: NewsReader (572)
NewsReader Creative Commons License 1999.04.19 0 0 572
Hamarosan beindul az IGAZSAG FORUMA a http://NatoNem.Hungary.Nu cimen.
Eljen Szerbia! Vesszen Amerika!
Szerbek, tartsatok ki!
ViP Creative Commons License 1999.04.19 0 0 571
A hozzászólás nem nekem szólt de én is adhatok válasz - Számunkra derült ki később.
Előzmény: Hungary01 (570)
Hungary01 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 570
"A NATO azért akor lépett közbe, mert komoly csapatösszevonások voltak szerb részröl! Ami be is bizonyosodott."

Remek. E szerint egy országnak joga van egy másik szuverén ország elleni támadáshoz, ha azt hiszi(Te magad írtad, hogy ez késöbb bizonyosodott be) hogy az csapatokat von össze.

Előzmény: AndreWWW (490)
Obi wan Creative Commons License 1999.04.19 0 0 569
Hi !
Most hallottam a pánikhíradóban, hogy 5 szerb mig repülőgép majdnem légiütközetbe keveredett Olaszországi felségterület fölött a NATO tornádó gépeivel. Most ennyire hülyék ezek a szerbek, vagy csak úgy csinálnak?!
Bum Baby Creative Commons License 1999.04.19 0 0 568
Kedves Mr Spock
Elnézést a tévedésért, de te jobban ellnörizheted és néha informálhatod az olvasókat, hogyan látják egyesek amerikában a világ jövöjét.
A sátánisták fris hirei folyamatosan- http://www.satannet.com -alatt jelennek meg.
Elöbb azt hittem a pro és kontra
egy kommunista probléma hisz a svédek nemzeti hösét "vörös ördögnek" titulálják , oszt megtaláltam : " A
fizikusok már rég bebizonyitották, hogy minden az üreben és a világon két polus közötti feszültség eredménye. Az anyag negativ és pozitiv részecskék nélkül nem létezne, a villamosság nem egyéb mint a negativ és pozitiv kölcsönhatás.

Az embet nem teremthette az Istan mint ahogy a biblia "tévesen" leirja, hanem a két nagy erö a SÁTÁN és az ISTEN közötti feszültség eredménye.
A sátánisták szerint a SÁTÁN a jó, a SÁTÁN a tudás, a SÁTÁN a fejlödés, a SÁTÁN a béke, a SÁTÁN a demokrácia, stb.stb.stb. Az ISTEN a diktatura, az ISTEN a butaság (tiltja a tudást,) az ISTEN a háború, az ISTEN minden rossz , az ISTEN a gyilkos (a sátán örökén engedné élni az embereket) stb, stb, stb, és mindkettö kiválasztotta saját népét a föld emberiségéböl.
-Van egy földrész van egy ország az országnak a fövárosa és népe mind mind kezdöbetüjük a J mármint az Isten nevének kezdöbetüje. Öket választotta ki az isten. Abban az országban az a nép soha se tudott a békének örvendeni. Az isten álltal kiválasztott nép sorsa az örök üldöztetés, megalázás, háborúm, tömeghalál, mindenütt a földön rosszat csináltak és mindenüt utálják öket.

-Van egy földrész van egy ország az országnak a fövárosa és népe mind mind kezdöbetüjük a S mármint a Sátán nevének kezdöbetüje. Öket választotta ki a sátán. Abban az országban a nép mindig a békének örvend, sorsuk az öröm, a dicsöség, soha egy tagjuk vért nem vesztett háborúban, forradalomban vagy más emberi gyarloságban. Ök a jólétet a megértést és a békét és minden jót terjesztenek az emberek között, mindenüt a földön szeretik és tisztelik öket.
Hát a germán űbermensch elmélet nem No ban a köpcös németeknek, hanem Sv.o-ban a "magas, szöke, egyeneshaju" superübermentschnek találták ki, göndör fekete haj már ´belépést biztositott a gázkamrába.
Ezeket a dolgokat mind elfelejtettük, de nézd meg kik és hol fektették le azokat az erkölcsi seksz szabályokat amit svédfagylaltnak neveznek és talán
elösegitették Clinton franciázását.
Lehet Amerika is csak egy áldozat hiszen a XX-ik század minden háborújának a fönyertese Sv .o-
Az ENSZ pedig papucsférj fötitkárán keresztül a svéd feleség zenéjére táncol

Elnézést, hogy hosszu voltam. De most egy idöre kell bucsuzak a Törzsasztaltól.

Előzmény: Mr Spock (545)
http Creative Commons License 1999.04.19 0 0 567
És megint!
Azért nem árt elolvasni a Rambouillet-i szerződést, és főként a titkos záradékot.
www.extra.hu/http
http Creative Commons License 1999.04.19 0 0 566
Big-B! Neil Armstrong-tól miért kérdezed, hogy az újjából szopja-e az evidenciákat. Te állandóan forrásra vagy kiváncsi? A forrást a CNN-en keresd. A többit meg találd ki magad.
Bocs.
http Creative Commons License 1999.04.19 0 0 565
Hánykor lesz vége a háborúnak?
Nincs ezeknek valami veleszületett szerbi bajuk?
toki Creative Commons License 1999.04.19 0 0 564
p.s.: az meg hogy hogy allitanak be az egeszet, hogy magyaraznak meg az reszletkerdes, manapsag a propagandan keresztul mindent meg lehet magyarazani. Ugyanis az amerikaiak tobbsegenek(ezt tapasztalatbol tudom, mivel en is itt vagyok) fogalma sincs arrol, ki hogyan es miert haboruzik, neki az a fontos hogy aldozatok ne legyenek
toki Creative Commons License 1999.04.19 0 0 563
Creo que he equivocado. Perdon.

Mindenesetre a szarazfoldi tamadassal kapcsolatban barcsak ne felolunk tamadnanak. Lehet hogy kishitu vagyok, csak nehogy aztan az legyen hogy egy ellencsapas kereteben aztan Pecsnel meg Szegednel legyen a frontvonal. Persze tudom hogy ebben a forumban a hozzaszolok tobbsege meg van arrol gyozodve hogy az ami seregben GI Joe hegyek vannak, de azert nem art azt is figyelembe venni hogy Clinton amerikai eleteket akar mindenaron megkimelni. Ez idaig rendben is van, csak ha az aldozatok szama nagy lesz, akkor kotve hiszem hogy ne fontolgatnak a csapataok kivonasat, nagyreszt Europara bizva a dolgok megoldasat. Ugyanis egy nagyon fontos dologgal szamolni kell: Clinton nepszerusegi indexevel.

Előzmény: Muchacho (562)
Muchacho Creative Commons License 1999.04.19 0 0 562
"WOTAN(Muchacho?) KIS PROVOKATOR"
No seńor, meg veletlenul sem. Olvasd el a korabbi hozzaszolasainkat es meg fogod erteni miert nem.
Előzmény: toki (549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!