Érdemes nézegetni a http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-wartburg/k0 oldalt is, vannak néha értelmes dolgok, bár a nagyon kurrenseket azért a többség eBayes licitre tolja fel. Amúgy meg úgy tűnik, amúgy sem esedékes a téma, emberünk azóta sem jelentkezett. Lehet, hogy mégsem tudott megegyezni azzal a bizonyos eladóval az állítólagos autóról...
Az utóbbi időben alig van Coupe-, HT-, Kabriolet-, Camping- és Kombiwagen-specifikus alkatrész eladó... pedig heti-kétheti szinten nézegetem.
Az a 100 eurós ajtó meg inkább 300-500 euró - nem megkérdőjelezve a szakmai tudásodat:) de már régebb óta alig van eladó. Ülésgarnitúrát meg kb. én vettem utoljára kintről 2007-ben, és akkor volt 350 euró. Most érhet kb. 1500-at. Szerintem.
Ha tennél fel 1-2 képet róla, akkor többet is tudnánk mondani. De ahogy Pizo a kocka Wartburg fórumban már írta, valószínűleg az ex-gödi szitává rohasztott autóról van szó, amiből - bocs, hogy kiábrándítalak - soha nem lesz kocsi. De képek alapján beazonosítjuk, és véleményezzük neked. Használt, rozsdás ajtókat amúgy már a németeknél is csak elég ritkán, bőven 100EUR/db felett lehet találni, ha lehet egyáltalán. De ez legyen a legkisebb gond...
Nem voltam eddig akkora Wartburg rajongó (Bár a Melkus féle mindig is rabul ejtett),viszont most egy ismerősömmel közösen egy Wartburg Coupe-ra tettünk szert (papírok nélkül, rendkívül hiányos, stb). Érdeklődnék, hogy mi a különbség a sima 311 és a coupé között.. Az ajtók száma, valamint a szélvédő változása egyértelmű, de még mi volt más? Esetleg valakinek vannak hozzá ajtajai, további alkatrészei, vagy papírjai? Minden infó jól jön, még eléggé ismeretlen vagyok a témában, ma sikerült megegyezni az eladóval, és megöl a kiváncsiság, hogy lesz ebből autó, így igyekszem beszerezni, valamint utánanézni mindennek.
Persze, meg komplett új karosszériát minden nap, akár többet is, nem? :-)))))))) Az új elemeket el kell felejteni, gyakorlatilag már nincsenek. Néhanapján felbukkan esetleg 1-1 hátsó sárvédő 80-100EUR-ért. Első sárvédő ha van is évi 1-1 db, 250EUR alatt már nem áll meg. A múltkor volt fent A oszlop, 150EUR/db. Használtat meg itthon olcsóbb szerezni, van ugyanolyan szar, mint a német bontott. Úgyhogy inkább kezdjen el lakatost keresni. Küszöböm van Limuzinhoz.
Tudnatok olyan helyet vagy weblapot mondani ahol 311-es es 312-es warburghoz utangyartott vagy eredeti ajtokat,sarvedoket,doblemezt meg taposolemezt, karosszeria elemeket tudnek venni??