ÓÓÓ, jaj! Menten leborulok Ön előtt felség! Esetleg megengedne egy kézcsókot is? Naná!! Még egy nőnek is. Az egója akkora, mint a Saturnusz, Vénusz,, Jupiter együtt. Ha van otthon tükör is, ajánlanám...
Nos tomika : amit elfelejtettél leírni az a következő : hullának, idiótának nevezel más játékosokat. Egy ilyen magas értelmi képességekkel rendelkező ( bár ezt kétlem ) ember ezt megengedheti másokkal szemben ? A játékelméleted ( miszerint mindenki papagájt használ ) erősen megkérdőjelezhető. Valóban győzöl, de hogyan ? kezded a gyengével..... ez is elmond rólad mindent. Amúgy boldog karit..... és fuss sokat....
Ennek a 298-as (orbitális sületlenséget tartalmazó) hozzászólásnak legaláb annyi értelme volt, hogy kiderült: adampool = wassalex = csakbéla = busch (és még a többi). 100-nál többször váraztam le, érthető a frusztráció. :)
Ez volt az utolsó, hogy benéztem ebbe a topikba. Nem vagyok kíváncsi Tamás állandó dicsekvésére. Akkor leszel hiteles, amikor felteszel egy olyant, amelyikben éppen kikaptál.
Ezek a fajta kérdések (ún. honfoglaló-idiótizmusok) engem nem érdekelnek, nem jegyzem meg őket.
Miután láttam, hogy bent van az ellenfél válasza, tudtam, hogy gyorspapagáj. Én is elkértem a papagájt, és csak az volt a kérdés, hogy fölé vagy alá javítsak eggyel. Fölé javítottam, bejött. :)
Gondolod érdekli őket? Nem az a lényeg hányan játszanak. Hányan fizetnek! Egyébként van egy statisztika a neten, mennyire csökkent a játékok száma. Érdekel valakit?
Hatalmas gratula thomas! Már megint 2. lettél egy olyan témakörben, amihez semmi közöd... Esetleg megosztanád velünk halandókkal, hogy te mégis kikkel játszottál ebben a 6 játékban??? ui: várjuk a termést bajnokságról.