Keresés

Részletes keresés

Makádi pecáslány Creative Commons License 2010.09.19 0 0 438

www.zimmerferi2.hu

Azokat akik akarnak szakmát tanulni, (persze mindaddig míg tanulnak) elhelyeni, ételt adni.   

fenris41 Creative Commons License 2010.09.19 0 0 437

Ez a gondolkodni képtelen társadalom csak azt böfögi vissza amit a low-key média a szájába ad.. alapvetőnek tartom hogy tegyünk már különbséget a hajléktalan (általában külső ok miatt lecsúszott állampolgár) és az antiszociális csótány között.

Az előbbieken lehet és kell is segíteni mindenkinek megéri ha visszatérhetnek a társadalomba. A második csoporttal szemben viszont igenis kemény rendszabályokra van szükség.

Oh, igen, már megint ez a fránya kategorizálás és különbségtétél... ugye mennyire megterhelő GONDOLKODNI, és szembemenni a romboló 'liberalizmussal'?

Azért vizionálja mindenki van e különbség a lecsuszott (rosszul vált ... pl. ) tanárember, aki néha ki be csoszog a hajléktalanszállóról és max. kéreget, vagy a Moszkva téren áll ki a napi robotért,  valamint az állandóan a bűzcsomó - arra szarok amerre a seggem áll - förmedvény között...

horex Creative Commons License 2010.09.18 0 0 436

Korábban,  próbáltál volna igy párbeszédezni a zsaruval, kaptál volna a második után a kádár-kolbásszal az oldaladba

:)

Előzmény: Törölt nick (435)
SeanConnery Creative Commons License 2010.09.15 0 0 430
Remek kérdés!

Bevágnám mindet egy húsfeldolgozóüzembe hogy a társadalom hasznos tagjaivá váljanak mert ha megennénk a csöveseket nem lennének csövesek ha ez nem elég humánus (pfff) akkor is kitiltanám őket kb mindenhonnan első körben a bkv járműveiről vagy az a minimum hogy dupla jegyárat fizettetnék velük ha nincs rá pénzük jaj-jaj akkor menjenek gyalog bazeg nem sietnek sehová mert csövesek szerintem a városban nincs helyük sőt az országban se nincs meg úgy egyáltalán fellőném őket az űrbe aztán szkafander nélkül moonwalkoljanak azon röhögnék.
Ez a roma-problémára is megoldást jelentene.
Maccskacico Creative Commons License 2010.09.15 0 0 429
Ha már annyira irigyled őket, akkor miért is ne?
Előzmény: elefantkillah (427)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 428
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.15 0 0 427
az egyszerű út nem mindig jelenti a könnyebbik utat.

ez az amit még mindig nem fogtál fel.

de miért kéne nekem is hajléktalannak lennem, amikor én a kis védenceiddel ellentétben el tudok menni dolgozni, és tudok parancsolni állati ösztöneimnek?
Előzmény: Maccskacico (426)
Maccskacico Creative Commons License 2010.09.15 0 0 426
Nosza! Ha igy tetszik neked már kezdheted is.
Előzmény: elefantkillah (425)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.15 0 0 425
mármint lustálkodni egész nap, és vedelni?

szerintem a legkönnyebb az egész életedet feltenni egy szenvedélyre, legyen az a pia, a drog vagy a szerencsejáték, és amikor minden elúszott, akkor panaszkodni, meg elvárni, hogy a normális emberek segítsenek meg téged. és miután megsegítettek, és megint elbaszod az egészet, akkor megvádolni a többséget, ujjal mutogatni rájuk, köpködni az érzéketlenségüket, és tartani a markot ismét.

Előzmény: Maccskacico (424)
Maccskacico Creative Commons License 2010.09.15 0 0 424
Nem szoktam ilyet mondani, de én nagyon szivesen látnálak téged igy "dőzsölni".
Előzmény: elefantkillah (423)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.15 0 0 423
nem,nem.

minden normális ember szerint az a szomorú, hogy a mi munkánk árán szerzett pénzből dőzsölnek a kis védenceitek.
Előzmény: Maccskacico (413)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 422
Azzal, hogy elmégy melletük és látod őket még nem süllyesztenek le a saját szintjükre, ennyire nem ragályos a szegénység , ne rettegj tőle.
Vagy ott dolgozol esetleg az aluljáróban? Mert akkor értem esetleg a neheztelésedet.
Amúgy ez a hogy néz ki, és hogy emberek hogyan kénytelenek élni ez nem ugyanaz a szempont.
Ha az előző a fontosabb az elég durva.
Előzmény: Törölt nick (410)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.14 0 0 421
A Párizsi metró este 9. után azért még elég versenyképes.
Szervezek egy túl élő Show-t, a párizsi metróban, aki nyer: tovább élhet!
Előzmény: Törölt nick (420)
Derek Creative Commons License 2010.09.14 0 0 418
A 0 toleranciat nem a homelessekre alkalmaztak NY-ban.Nem is lehet hiszen az nem utkozik semmifele torvenybe. Az amerikai bunugyi statisztikak szerint a homeless-ek ilyen tevekenysege statisztikailag elhanyagolhato. Nem tenyezo.
Előzmény: Törölt nick (417)
Derek Creative Commons License 2010.09.14 0 0 415
Meselj
Előzmény: yoovan (412)
Maccskacico Creative Commons License 2010.09.14 0 0 413
Szerintem szomoru. :(
Meg minden normális ember szerint is.
Ezeknek meg felesleges ilyesmit mutogatni, elvannak saját nagyszerűségükkel.
Előzmény: U-bahn (409)
yoovan Creative Commons License 2010.09.14 0 0 412
Az a vicc, hogy ennek a40 "értelmiséginek" amúgy a liberális New York a példakép.
Ahol zéró toleranciával oldották meg a hajlèktalankérdèst..
Előzmény: Törölt nick (404)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.14 0 0 411
nyuszifül, én blikket se olvasok. de a fedél nélkül se édekel egyáltalán. ez a szánalmas költemény meg inkább röhögésre ingerel. erre nem fogok pénzt kiadni, ne haragudj!

Előzmény: U-bahn (409)
U-bahn Creative Commons License 2010.09.14 0 0 409
"hát sajnos erre az úgynevezett újságra normáls ember nem kíváncsi. "

Hát igen, a blikk nyilván lenyomja szinvonalban.

Idézet a blikkből:

"Nem tudott gátat szabni a vágyainak Majka az Édesnégyes c. műsor forgatásán. Informátorunk szerint elfajultak a dolgok, olyan is történt a kamera előtt és mögött, ami biztosan nem mehet adásba. A vasárnapi blikk megszerezte a felvételeket amelyek nem lesznek láthatóak. - Négy gyönyörű, dögös nőveleresztették össze az ózdi bikát. mondja a neve elhallgatását kérő stábtag."

Valamint a Fedél Nélkül-ből:

"Sorstalanság

Nem hűti már a markodat
kilincsed fémes hűvöse.
Esőben ázó arcodat
rendőr fürkészi. Bűnös-e?!

Egy év telik és ott a billog
a homlokon: 'koszos, csöves'.
A másik évadon tünődhetsz:
Élni, halni érdemes?

Nem kellesz itt. Se ott, sehol sem.
Felesleg vagy, csak egy kolonc.
Ha lopsz vagy éhezel vitézül,
temető áhít vagy tolonc.

A kopjafádon varjú károg
barázdát szánt az új eke.
Kenyér a gyilkos asztalára
s te lészel húsa, élete."

Izlések és pofonok. Tudod ...
Előzmény: elefantkillah (397)
janijani Creative Commons License 2010.09.14 0 0 408

Én sem tudtam hogy csak Bp-ről szól a topik.

Derek Creative Commons License 2010.09.14 0 0 407
A hajlektalanok nem csak fovarosi problema,hanem orszagos a cim meg nem ugy szol mit tennel a fovarosi hajlektalanokkal
Előzmény: Törölt nick (406)
Derek Creative Commons License 2010.09.14 0 0 405
Nem a budapesti allapotokhoz szoltam hozza
Előzmény: Perichole (400)
Tzp Creative Commons License 2010.09.14 0 0 403
Az embernek joga van utazni a tömegközlekedési eszközön ha fizetett érte. Ha ezt egy ápolatlan, akár betegséget is hordozó ember zavarja, akkor el kell távolítani azt. A hajléktalanokat a jogállam fenntartása érdekében el kell távolítani a tömegközlekedési eszközökről és a fontosabb közterekről.
yoovan Creative Commons License 2010.09.14 0 0 402
Nem csak pénz, hanem elhatározás kérdése.
http://www.hirszerzo.hu/cikk.new_york_a_legbiztonsagosabb_amerikai_varos_.166397.html
Előzmény: Törölt nick (97)
Perichole Creative Commons License 2010.09.14 0 0 401
Javaslom, hogy próbáld értelmezni a szavakat, amiket leírtam: nem újságból szerzem amit állítok, hanem tapasztalati úton. Az cikkel csak egyetértek.
Előzmény: U-bahn (396)
Perichole Creative Commons License 2010.09.14 0 0 400
A budapesti állapotokról volt szó. Ne keverd bele azt, ami másról szól, mert még valaki azt találja neked válaszolni, hogy csúsztatsz!
Előzmény: Derek (395)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.14 0 0 397
rikkancs? hát sajnos erre az úgynevezett újságra normáls ember nem kíváncsi. csináljanak normális "lapot", azt adják el ezek a rikkancsnak nevezett, rongyokba öltözött emberek.
Előzmény: U-bahn (390)
U-bahn Creative Commons License 2010.09.14 0 0 396
Seszták ujságiró. Szakmája a hazudozás.
Te pedig csak hiszel neki.
Előzmény: Perichole (393)
Derek Creative Commons License 2010.09.14 0 0 395
"Naponta járok a Belvárosban. Évek óta nem látok olyan hajléktalan, aki valóban a Fedél Nélkült árulná. "

En ott nem jarok, de a szegedi es a kecskemeti vasutallomason lattam arulni
Előzmény: Perichole (391)
janijani Creative Commons License 2010.09.13 0 0 394

Nem tetszik az ocsmány bugris modorod, de biztos nehéz gyerekkorod volt ezért maradtál így vissza. Sajnállak.

A hajléktalanszállóra bemegy a hajléktalan, szondáztatás nincs piásan is bemehet csak alkoholt nem vihet be, ha normálisan viselkedik nem agresszív megkapja az ágyát, megfürödhet és alhat reggelig, reggel kiküldik. A legtöbb megreked ezen a szinten, ezek a büdösek, koldulnak, lopnak. 

Vannak szociális gondozók akik segítenek munkahelyet találni és utána beosztani a pénzt.Akik dolgozni járnak és fizetőképesek átkérhetik magukat a fizetős részre, ezekről nem látszik hogy hajléktalanok és nem ezekkel van a probléma. Úgy tudom félévig lakhatnak így bent és havi kb 17-18000 Ft-ot fizetnek az ellátásért. Segítenek nekik albérletet találni és úgy tudom 2 évig kapnak kb 18000 Ft albérleti hozzájárulást és a szociális gondozó segíti őket bármilyen problémával. Így aki alkalmas rá visszatérhet a hajléktalanságból.

Előzmény: U-bahn (390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!