Nekem megvan, de csak D64 formátumban. Abból is rögtön 4-5 változatban. Egy éve ugyanis végig akartam játszani egy kis nosztalgiázás céljából, de a játék archivumokban szinte mindegyik változat hibás volt. Volt amelyik a 4., a másik a 8., a harmadik pedig a 10. pályánál fagyott ki. Sőt a legtöbb helyen az a verzió volt fenn ami az intro után kifagyott még mielőtt beindult volna a játék. Valaki egy hibás lemezről átkonvertálta D64-re és senkinek se jutott eszébe ellenőrizni, csak átmásolták ész nélkül :(
Szerencsére volt tökéletes verzió is :)
Nekem még mindig megvan a gépem floppyval magnóval,eredeti Quickshot II plus mikrokapcsolós joyjal.....nagyon pöpec!!!!!!
Kedvencek:
1.Wizard of War (ez a csúcs,minden lövöldözős játék őse!!!)
2.North and South
3.Supremacy
4.KATAKIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.Turrican-ek
6.Summer games/Winter games
7.Decathlon....ezalatt annyira le tudtunk izzadni,főleg a futásban....gyilkos!!!!
8.Test drive
9.Lemmings
10.Rick Dangerous
...meg még sorolhatnám....
Kérdés:vannak még aktív 64-esek köztetek?
Mer akkor cserélhetnénk lemezeket.
A KATAKIS nagyon kéne,mert kifújt a lemez!!!!!
Előre is köszi!
Infiltrator II...
Volt róla egy leírás, azt hiszem az '1001 játék Commodore 64-re' című könyv 2. kötetében. Egy katonai táborba kellett behatolni és ott valamit csinálni. Szóval amolyan kalandjáték szerüség. Bocs de csak ennyire emlékszem :)
Haho,
kedvencem volt pl. a Beach Head. Lenne par kerdesem azokrol, amelyeknek nem birtam rajönni a lenyegere. Pl Deathwish III, azon kivül, hogy lövök mint az allat mit kellet volna csinalni?
Vagy azInflator II; totalis rejtely szamomra.Vilagitsatok meg!
Sziasztok! :)
Nekem személy szerint a Sword of Fargoal volt a kedvencem, de a családban gyakran előfordult a topicban sokat említett Boulder Dash, illetve az Impossible Mission.
Pusz,
Trish
Üdv!
Pit Stop2 - emléxem, mennyit gyilkoltuk egymást a pályán
Street Rod
Grand Prix Circuit - ehhez még kormányt is készítettünk, ami nem volt valami dizájnos, de természetbarát anyagokból készült (na jó, a pedálok nem, azok műanyagból voltak:-)
Falcon patrol
miner 2048
aztec
pipe line(r?)
frog
easy scirpt ez nem játék, egy nagyon könnyen kezelhető, sokat tudó szövegszerkesztő vala.
Emlékszem, még '85-87 fele lehetett apám hajnali háromkor kapott gutaütést, hogy mostoha sógorommal még mindig ott ülünk a gép előtt, s nyomjuk krahácsot. (pedig, ha tudta volna, hogy hajnali 7-ig lehet mellette fennmaradni....)
A Spellbound-nak volt még két folytatása a másodikkal iszonyú sokat játszottam (nem jut eszembe a neve TimeLore (?)) a harmadik rész volt a Stormbringer. Iszonyú jó poénok voltak benn. Ha "elolvastad" a tükröt akkor pédául azt mondta "You see nobody, but a handsome guy in armour looking at you."
Lehet hogy senki nem irta meg a Great American autoversenyt (nem tom pontosan a veget, mi csak igy hivtuk, amerika egyik csucskebol kellett eljutni a masikba, te valaszthattal utiranyt a varosok kozt)
es termeszetesen az orokzoldek: maniac mansion, zak mckraken, Boulder Dash (a kiraly) es a palyaepito is megvolt. Volt valami magyar kalandos szoveges is, idoregesz?? az se volt rossz.
boulder dash orrverzesig, hajnali 5ig,
bs
Lehet hogy a Street Surfer -re gondolsz? Bár üres üvegekre nem emlékszem, csak arra hogy a zene üteme is felgyorsult ha gyorsabban mentél. De ez is ott van a Lemon64-en ha meg akarod nézni.
>Plusz még az ősidőkből volt egy Spectrum-átirat, amiben egy lobogó fekete hajú kelta csávóval kellett mászkálni, és néha jött Sithe bácsi, aki ha elkapott meghaltál (és 183KB volt a játékállás mentése :-) de a nevét nem tudom (a további részek: Dun Darach, Marsport, de ezek tudtommal csak Spectrumon vannak meg)
USS. John Young. Egy hadihajós program, oldalról látjuk a hajót, sose tudtam semmit csinálni vele. Aztán volt olyan, hogy egy gördeszkás sráccal mentél, fel kellett venni az üres üvegeket és a pálya végén bedobni a kukába. Igen jó volt. A címe viszont nem jut eszembe.