Nagyon leálltunk, ám én mégis bizakodó vagyok, és várom a kirándulás fotóit!:))
Előre is köszi András!:))
Veled még lenne komoly tárgyalásom, de várom, hogy végre megjelenj itten...
üdv
Fecó
Zoli Mester!
1, köszönünk mindent!
2,azt hiszem nálatok lehet a legfinomabb flekkent enni Kézdin,
3, a gelencei táborhely jó ötlet, viszont Salamon Feri figyelmét kellene erre felhívni, mert most ő a "pályaválasztó"
Zsoltikám!
Húzz bele a friss hús beszerzésébe, de tarsd szem előtt: az olvasótáborban nem csak az (egyébként nagyon magas szintű) esztétikai kívánalmaknak (nézz magunkra) kell megfelelni...
sziasztok elso sorban elnezeseteket kell kerjem mert technikai okok miatt nem ejszaka hanem vasarnap reggel 8ra ertem haza es ezert nem mentem ki,kosz hogy eljottetek,sajnos elfelejtettem mondani hogy meg kaptam en is egy szupi taborhelyet gelencen es nincs is olyan messze minden kondicio meg van ha a tobbi nem jon be!!!!
zozo
remelem jol ereztetek magatokat pusz ja es ha lehet vki kuldje el azt a par kepet netten amin en is rajta vagyok,az utolso esten is
és a legfontosabb: András ne haragudj, a nagy forgatagban tőled nem sikerült elköszönni, amit nagyon sajnáltam! Úgyhogy: CSAÓ!!!!!!!!!!!!!!
És ahogy megbeszéltük, lehet a képeket évek szerint kigyüjtve lemezre menteni és akkor megpróbálom megcsináltatni a tábori fotós honlapot! DE: a képek felrakása előtt kérdezzük meg az érintetteket, hozzájárulnak-e az akcióhoz!
ÜDV
És még egy fontos info!
Időpontváltozás: Kolibri buli nem 10-én, hanem október 31-én lesz, szintén pénteki nap!
Takarékossági világnap, úgyhogy keveset játszom:)
csá
Tudtam, ha nőkről írok, mindenki beindukl! Cigo, ez neked is javaslat, dobd fel, jövőre mennyi pipit viszel és te leszel a sztár:))
Kata, én csak viszem őket, a megrontást más csinálja:) (ha egyáltalán megrontás...)
Amúgy lettek volna jelentkezők mostanra is, de a 10000 pénz visszatartotta őket, én meg nem ígérhettem anyagi mentességet, vagy igen????? :))
Hát akkor este indulás, Zozo: Pista bácsi szerint reggel 10 körül érünk a Vigadóhoz!
Csákó
Fecó
Feco komolyan mondom, én a helyedben aggódnék az erkölcsrendészet, a szülői munkaközösség és a bulvársajtó miatt!!!
Zozo!!!! Ezer köszönet, amiért mehetünk. Akár hol is aludjunk, ha te nem veted fel az ötletet és nem ajánlod fel a szállást, mi most nem hiszem, hogy csomagolnánk. KÖSZI!!!!!
Mikorra erkeztek es hova?tartjuk a kapcsolatot telefonon az en szamom ha kintrol hivtok akkor 0040740522177 ha romaniaqbol akkor 0740522177 vki adjon egy szamot!!!!pusz es csocs az ido javult es rem igy is marad elegge jo meleg van
Keszul a cd andris,nem hiszitek el hogy mennyire varom a penteket igaz hogy meg kevesen tudjak hogy josztok de rem mindenki ott lessz!!!!!!ha nem hat nem en igen es az boven sok megvan a bulis hely is!!!! na csocs cigokam hogysmint lehet hogy nincs meg a cimem de ha van kedved akkor irj az uj cimre bozotka_17@freemail.hu(megyaszaizoli)
mie van az hogy en mostanaban nem ertek semmot a forumbol?Most olyan kiorekesztettnek erzem magam mert senki sem ir nekem meg annyit sem hogy bikk makk.Milyen volt az ut? meseljetek!ja remelem h a csocs meg divatban van... :)
Udv mindenkinek!
Koszonom Andrasnak a biztato szavakat, de a korulmenyek bizony egyre csak bonyolodnak, ugyhogy ha nem akarom hogy az eletem teljes kaoszba torkolljon, akkor ezt a turat bizony ki kell hagynom. A szandek es a lelkesedes megvolt... Nektek azer' jo utat, erezzetek magatokat!
Juhasz Minor, aki guminhurka
Amúgy én kezdetektől fogva nem aggódtam, tudtam, lesz minden!:) Szállás, csajok, pia, zene...
Már toborzom jövőre osztályomból az akkorra 15-16 éves csajokat!! Majd leshettek nagyokat!
A Kolibris buli nem volt jó, mert nem jöttetek, még Emese is lemondta utsó pillanatban...
Legközelebb tehát okt. 10. Aztán semmi kívánságműsor! :)) Kaptok, amit kaptok:))
Várom már én is, hogy odaérjünk.
Csöcs mindenkinek, ha még ez divatban van:)
Most kaptam az infót másod kézből hogy a Juhász testvérek kisebbik tagja szeretne jönni. Mivel nem tudom a tel számát megkérdezendő tőle a frankó, így arra kérem a t. fórumot hogy aki tudja az ő elérhetőségét hívja fel, vagy ha neaggyisten ezt olvasod TE KISJUHÁSZTESTVÉR értekezz az illetékesekkel mert az idő sürget!
Figyusz én azt szeretnén kérni Zoli (MegyaszaiZoli) ha van rá
lehetőséged csinálj már nekem is 1 csíkiak által csinált kép CD-t ok?
Én most írom az enyémeket tömegével, már majd fel robban a cdíró!
Na helloka az a helyzet hogy azt hallottam Fefetol hogy mindenki egy helyen fog aludni es kajalni egy koleszban az en sulim mellett!!!Az egy elegge szuper hely!!!!!!Tehat konnyebb lesz a bulit is megszervezni mert nincs messze a varos foteretol!!!!
Csako
Szio mindenkinek tehat kellene egy jo hely?????hat en tudok es megcsinalom a foglalast de attol fugg????fiatalok koze vagy komolyabb helyre??mert nalunk komoly hely nincs!!!!!A szilvapalinka elo lessz keszitve!!!!!!!!!!!
Ja es szombaton is mehetunk kezdire utana is fel lehet menni a balvanyosra vagy ott is van elo zene es lehet bulizni!!!!!!!!!!!majd eldontjuk es addig is nagy csocsoket mindenkinek!!!!!!!!!
na dragaim el sem hiszitek hogy mennyire szeretnek menni csak hat ez tanulas dolog megol.
Zolival mar konzultaltam nem mehetek..
nektek jo szorakozast :pájinkat es jo székely csajokat es palikat kivanok.... :)
aze 1szer gondoljatok ram is...hogy is tancolnek ott veletek
de sajnalom .....
aze meg fogtok latni...ne feljetek
Zoli gyerek! Azé megyünk, hogy mehessünk hozzátok! Nyugi!
A Központi Bizottság megtartotta ülését, és tisztázta a problémás cuccosokat.
Utaslista, íme:
Gyerekek:
1. Czibolya Kati
2. Linda
3. Bakos Andris
4. Evelynke
5. Annika
6. Mándoki Fecó
7. Lévay Zoli
8. Nagy Nándi
Felnőttek:
9. Pista
10. Magdi
11. Emese
11. Schlett Pista bácsi
13. Mester Sztár Béla
Zoli gyerek! Hozzátok pénteken valszeg a "gyerekek" (vagyis 8 fő) fog menni így készülj! Nagy bulit akarunk, úgy készülj / készüljetek! Szülőket készítsd a legrosszabbra!
Minden Zoli-pártit kérünk, hogy hozzon hálózsákot!
A szombati szállás is megvan, nem kell minden hülyeség miatt rinyálni, arra ráértek 40 éves korotok után is!!!
Kézdi sztárjai segítségét kérnénk abban, hogy szombat este hová menjünk alias hová járnak a fiatalok helyileg zúzni szombatonként!?
Ezzel a szervezés nehéz időszakát lezártnak tekintjük! Több rinyát, hisztit nem akarunk hallani, csak a fokozodó szeretet-hullámot, no meg a "szétszedjük MegyaZoliék házát" szlogenhoz tartozó haditerveket!
Pusszancs!
Ja, és Zoli! Székely csajok legyenek ám! Vagy ne! Inkább pálinka! No jó, egye-fene meggyőztél - legyen, mindkettő!