Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Részemről se Füred, se klubélet egy darabig, bahavaztam a melóhelyen. Kissé zavar, hogy a felújítási munkákból sem tudom kivenni a részem, de egyszerűen nem tudok elszabadulni. Sorry
Ezek szerint nem a saját számomom kerestél. Sebaj, ma még nem volt aktuális. Végülis az ablakokat lehet bármikor. Csütörtökön ha nem jön semmi közbe, befejezi a Laci a nagyobbik helységet. Azt már lehet csiszatolni pénteken, addigra megszárad a glett. ha ez megvan, máris lehet festeni. Még veszek üveghez való gittet, valamint fagittet. Festék, diszperzit, csiszolóvászon, két Teddy henger (egy nagy,egy kicsi) és ecset van. De ha kell talán valami, megveszem.
Ha csak péntekenként lelkesedve maszatolgatunk akkor 2815 július 3.-án péntekre lehet, hogy kész leszünk , és akkor már modellezgethetünk is 20" -et ,.....talán? , de az nem biztos. ! - Ez aztán tempó !, vagy célözön. ?
Az az asztal azé a fiatalemberé,aki párszor meglátogatott minket a Klub régi helyén Újvárosban.Péternek hívják, a Zoli vele építi a H0e-s asztalának domborzatát.
Különben gyönyörűen borotvált a haja,koponyáján biztos tükröződik a Napfelkelte...
heló mindenkinek újra itthon vagyok megjártam a vasutas menyországot is(keszthely) nem megy valaki 20. án füredi kiállitásra ha esetleg igen esetleg elvinne engem is ha nem okoz problémát?
Nekem az is jó. De akkor kell a melós ruha. Laci holnapra igérte hogy jön 1-2 óra magasságában, azt már lehet csiszolni pénteken. De ha ráér valaki holnap, azt is szívesen várjuk. Haladjunk a munkával, annál elöbb tudunk foglalkozni a modullal.
Mi lenne ha mondjuk klubnapon csinálnánk a helyiségeket. Úgyis lennénk kb. 7-8-an, így tehát mindekinek jutna valami feladat. Ha nem is mindenki olvassa a fórumot, e-mail-en keresztül csak lehetne tájékoztatni a társaságot.
Vasútőrült: A modellbolt üzletének egyik sarkában álló terepasztalra volt már kísérlet a megszerzésére? Mert az, hogy ott áll és nem üzemel annak én nem igazán látom értelmét. Ráadásul a klubnál szerintem jó kezekben lenne. Anno amikor még a bolt a közművelődés házában volt, akkor még szerencsére láttam üzemelni azt az asztalt.
Volna munka. Ablak csiszolás, festés. Ezt bármikor meg lehet tenni, hétközben is. Ha Laci leglettelte a falat, azt is csiszolni, festeni. A belső helységben leszedjük a mosdót. Várom, ki mikor tudna jönni. Két - három fő lenne jó egyszerre.