Már most szerelmes vagyok Sartiba:D Akkor a Sithon Travelre lecsapunk:D Volt aki azt mondta, hogy ha más irodával megyünk, nem annyira örülnek h apl. velük mennénk görög estre... erről tud vki vmit?:) Van egy házaspár aki bár kocsival jön, lehet szívesen venné, ha nekik se kéne kocsikázni és nyugodtan sörözhetnének:D Remélem idén kissé kihaltabb lesz a Narancspart, volt aki írta h időben kell érkezni mert sok a nudista:(
Mi is - mint Ti mindannyian - Sartira utazunk. Szeretnék érdeklődni, hogy jártatok e már a Sarti Beach Hotel 2 személyes (kutyaház szerű) földszintes stúdió jellegű apartmanjaiban? Lehet a nagy melegtől aludni? Vigyünk pl. ventillátort? Mert úgy látom ott nincs légkondi. A Hotelnak a képek szerint van medencéje. Szerintetek is? A parton a homokban megáll a napernyő, vagy Ti, hogy szoktátok stabilizálni?
Mi reggel 09:00 körül mentünk. Előző este megbeszéltük Leóval. Mi direkt kértük, hogy későn jöjjön értünk, és még akkor sem akartunk onnan eljönni. A tenger gyönyörű kék délután 19:00 - óra körül. És úgy képzeld el, hogy meg sem mozdul tükör sima. Szét voltam csúszva. Biztos ott vannak még. Legalább is az utazási iroda 100% Sarti beach felől a főutcán jobb oldalt. Ha ez a nap kimaradt volna az életemből, nagyon sajnálnám. Mi jövőhónap 20. - án indulunk autóval Sartira. Nagyon várjuk. És természetesen Narancspartra is átugrunk. :)
AMit williemsf1 írt az teljesen legális. A Sithon iroda rendezi ezt. Leo ott dolgozik és, mikor mi a feladata, oda megy. Mi Leo-val a Blue Lagoon túrán találkoztunk.
Tehát, van egy autójuk (kisbusz, jeep??), ami minden délelött kb 10 órakor kiviszi a narancspartra az embereket. Délután 4 órakor van a vissza út, de állítólag meg lehet beszélni későbbi időpontot. Sartin, mondhatni mindent a Sithon iroda intéz. Akárhogy is érkezel Sartira, Ők szívesen látnak, és amiben tudnak segítenek.
Vagy béreltek motort és azzal oda és akkor mentek, amikor akartok.
Vagy megismerkedtek olyanokkal, akik kocsival mentek és van náluk hely.
Ne aggódj, meg fogjátok oldani az odajutást.
Jó utat és nyaralást, ne parázzatok szuper lesz!!!!
Ez jól hangzik, köszi:) Mikor voltatok? Csak hogy még vajon ott van-e:) És akkor megbeszéltétek vele, h mikor menjen értetek vagy hogy ügyeskedtetek? r Ez "legális" volt? Mármint, hogy ilyet ismerettség révén hoztatok össze, vagy felhívom őket/ odamegyek, hogy helló hallottam erről van- még?
Mi is voltunk a Narancsparton, és amelyik utazási irodánál voltunk, ott voltak kint élő magyar dolgozók, és személy szerint Leó "Leonidász" :) - Ő vitt ki minket egy mikrobusszal. Vitt - hozott. Azt hiszem 6 eurot kért összesen 4 főre. - Megéri hidd el!!! Amúgy Apollon travel. Mennyetek be, és kérdezzétek meg, ha érdekel.
Köszi a választ, gondoltam rá én is, de se hely se keret nincs most 2 kajakra (4-en megyünk 1 autóval). Na, majd valahogy megoldjuk, csak találunk valami megoldást, ha mást nem befizetünk egy kék-lagúna túrára (de azért jobb lenne egyénileg).
Mi július 26án érkezünk meg és 7 éjszakát töltünk Sartin:) Vki lesz kinnt ebben az időpontban?;) Ezt egyrészt buli szempontjából kérdem, másrészt azért mert mi haverokkal 4en megyünk és ha nem akarunk a Narancspartig letekerni, akkor szívesen betársulnánk vki(k) autójába persze benzin pénzt fizetve:D
Sziasztok! Július végén megyünk Sartiba. Juhéééééééé.nyaralunk.........de jóóóóóóóóóó lesz!!!!!!!!!!! Szóval...autót mennyiért tudunk bérelni? Van valakinek infoja? Nagyon szeretnénk barangolni egyet de sajna a robogó nem jöhet számításba...mert pici fiúnk van......
Puszi mindenkinek , és előre is köszi a választ. Szép estét mindenkinek
Júliusban megyünk a Sithonia félszigetre, a Platanitsi kempingbe. Sok hasznos infot találtam itt, köszönet érte. Egy valamire azonban még sehol nem találtam választ: a Diaporos szigetre hogyan lehet átjutni egyénileg? Esetleg motorcsónak bérlés lehetséges valahol Vourvourouban?
Kalamitsiben, Sikiaban ill. Vourvourouban tudtok ajánlani jó (nem túl drága) éttermet?
Szia Kojonó!köszi a képeket talán nem lesz annyira gáz mint elsőre gondoltam.Nekem tetszett a szuterénről készült fotó biztos lesz előnye is meg hátránya.Most csak az számít,hogy ott lehessünk végre.
Egy időben leszünk Görögországban, de Andiék az első hetüket máshol töltik, csak a 2. héten találkozunk. Viszont akkor azon a héten majd mindig felkajabálunk nekik hogyha megyünk a partra, mert az apartmanházuk előtt kell mennünk a tengerhez. Már nagyon várjuk.
Egyszer poénból visszasétáltunk a Narancspartról Sartiba. Mivel az út toronyiránti lerövidítését az útbaeső, GPS-en nem jelölt, gyanúsan zúgó rengeteg kaptár miatt elvetettük, e kitérő után (a fényképek adatai szerint) bő egy órával már a Relax egyik parti asztalánál ettünk-ittunk.
A kerékpáros dolgot nem tudom megítélni más szemszögéből, azzal elég extrém dolgokat összehoztam már az elmúlt évtizedekben.
Rólam meg a bringáról még annyit, hogy kb. 5 éve tekertem utoljóra (meg talán igazából először is) bringával és a táv aszem olyan 30-40 km volt júliusban vagy augusztusban... na az gyilkos volt....lehet ha ahhoz mérem nem is sok a 7 km:D
Köszönöm a segítséget:) A ter az, hogy 9körül indulnánk ki, de az előbbiek alapján lehet h már késő:( Már volna egy kocsi, ahova betársulhatnánk ám mivel 4en megyünk még macera a dolog:D Szal lehet még ajánlkozni:D Stoppoolni jó buli:D A robogó bérlésen agyaltunk, csak én még soha nem próbáltam, párom ign, de neki meg nincs jogsija és az nem tom mennyire probléma... Igazán gyakrolott robogós csak 1 lesz köztünk, ezért ogndoltunk a bringára. D ez a nudista dolog....vááááááááááááááááááááááááá, remélem eltéved az összes, mert nem azt olvastam, h nudistrand:D Há meglássuk:)