Pótlás: Gyuszkó, gratula a kocsihoz!sansali, Neked meg az élvezetes cikkhez!
A szervíz CD jó lehet, utánvéttel érdekelne. Könyvben csak angolt és franciát tudnék, de az eszméletlenül drága:(
Még vmi-Gyuszkó, én úgy vettem az autót,hogy volt rajta telefonantenna- a csomagtértetőn:( Szépen kilyukasztották szegényt..
Azért mondtam, hogy hol lakom, mert tudom hogy merre van a Fix.tv! Várlak titeket, ha többen jöttök!
Más. Munkanélküli lévén egésznap az öreg oroszlánt takarítottam. Szépen fel is szereltem az alukerekeket a nyári gumikkal. Sajna az egyik csavar beletört a menetbe. Szar ügy! Elrohantam egy gumishoz, aki megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, három csavarral is elmegy. Majd a szerelő kiszedi egyszer onnan. Ami a legszarabb az egészben, hogy a szépen kinyalt felpoliorozott gépet leszarta egy galamb. Majd megütött a guta! Persze a galamb békésen gubbasztott a fán jó magasan!
dreco2:Szerintem sem katalizátor, a szer. valszeg félreéetett, vagy hülyeséget beszélt.
gabocak:605-höz nem birsz szerezni?vagy valaki?
Baggio:lemosattam a bálnát, és újra szerelmes lettem.
Más, autóhifi:
Nos, az enyém nem túl komoly, CD fejegység 4 hangszóróval.Mivel a probléma általános, és olcsón megoldható, megosztom veletek. Az alapötletet a 307 topicból loptam.
Szóval :komolyabb hangerőnél a CD kijelzője villog, a mélyhangok fulladoznak, a hangkép szétesik.Az ok:Elégtelen, vékony tápkábel az akku és a fejegység között, ami gyakorlatilag dinamikakompresszorként működik.Mivel kasznin belül utálok kábelezni, más megoldás kellett.Kondenzátor telep,közvetlenül a fejegység mellé, ami gyors áramlökéseket képes kiadni magából, ill 1 relé, meg 1-2 más alkatrész, összesen kb 2000 pénz.
Az eredmény:kijelző nem villog, hangkép sokkal jobb lett.
Tudom, tudom, van boltban is kondi 20-30 ezerért, az még jobb is, de a 4x40Wattos fejegységek gyíkja így is orvosolható.Ha érdekel valakit további, segítek.
Bocs az offért, de gondoltam hátha vkinek hozzám hasonló problémája van.
Köszönöm, lehet, hogy igénybe veszem a segítséged. Bár nem nagyon akarom vontatni. Nincs ugye servo. A másik meg, hogy a Várból kellene áthuzni a XVI.ker. Baross utcába. A franc tudja, ebben a marha nagy forgalomban. Ha nem tudom megoldani akkor rádcsörgök. Azt mondta a szerelő, hogy késő estig mehetek. Neked mikor lenne jó?
Egyébként megkérdeztem egy szerelőt, holnap viszem a kocsit hozzá. MOndta szerinte is a szűrővel van gond. A katlizátorra azt mondta, nem valószínű. Én nem értem, hogy a peugeot szervíznél miért rémítik egyből halálra az embert. Most ugy jártam, mint Peera velem a múltkor, már értem mit érezhetett, amikor emltettem a hengerfejet. Úgy látszik, hogy a márkaszervízekben lassan motort cserélnek gyertya helyett, mert az a biztos.
San. Nagyon jó hír! Ennek örülök Akkor holnap majd elmeséled amit tudsz! Akkor itt a parkolóban találkozunk. Ha olyan van mehetünk egy kocsival innen tovább. Beszéltem a nyomdásszal csütörtökön megyek hozzá délre és nem holnap. Valami nagy melójuk van és nem tud holnap fogadni. Utána viszont rögtön mesélem mi a helyzet. lehet, hogy onnan fel is hívlak hogy mi legyen milyen árat kaptam tőle, ha gondolod!!!???
Dreco2 ha arról van szó akkor meg is beszélhetjük és elhúzlak ha gondolod és akkor nem kell szállítatni!! Gondold meg. mailon elküldtem neked a számomat!!!
205-ön van egy a pumpával egybeépítve a tankban, ezt nem kell cserélni, és van egy a motortérben, amit viszont kell, kétévente/80 ezrenként.
megnéztem én is a cd-imet, az x05 sorozathoz jó az 1 cd-s verzió, a 2 cd-s, amiben meglennének az x06-ok is, sajna nem akar installálódni, pedig korábban már használtam :-(
dreco: nem akarlak elkeseríteni, de 605-ben a benzintankban van benne hátul az AC-val együtt. Ha neked is ott van vagy esetleg rögtön a benzin kiömlő nyilkás után vagy rajta a tankon.
Gyuszkó a videomat betudom állítani az nem lesz gond viszont akkor a digizésben tényleg segítséget kérnék. De majd beszélek a szerkesztővel esetleg, hogy adják oda nekünk ha lehet aviban. Ezt majd holnap megmondom.
Volt tapasztalatom e téren,sajnos.Nekem is kigyulladt a lámpám,és akkor fulladt nem ment 100-nál többet,nem gondoltam dugulásra mert elötte cseréltem a fönti szürőt.A számítogép csak befecskendezö problémát írt,igy tehát levetettem az adagolót fölöslegesen,miután így sem lett jó,derült ki hogy csak az alsó szürő dugult el.Legközelebb ott kell kezdenem.Üdv.Tomi