"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
1. Otthon kell a feleségnek ülnie, h amikor te hazaérsz, meleg vacsi, fűtött kályha fogadjon. Azt hiszem, nem pontosan erre vágynak a nők.
2. Akarattal várt hideg ház, h érezd, valami nincs rendben. Te meg vagy vetted a jelet, vagy nem.
3. Meg lehet beszélni, ki mikor ér haza, ki mit csinál. Ha nincs is befűtve, az esti találkozás lehet nagyon szeretetteli és kellemes
Anyagiakban milyen megegyezésre gondolsz? Mert ha a nőnek nincs keresete, teljesen ki van szolgáltatva. Akár annak is, h a férje meghal, akár annak, h lelép egy másik nővel, aki izgalmasabb az otthon ülőnél
Nemcsak ezt tapasztaltam hanem azt is hogy amikor a feleségem dolgozott akkor hideg házra mentem haza. És ebben nem a begyújtás fájt hanem az otthonosság múlni kezdése. És csak jönnek és jönnek az ilyen érzést okozó tapasztalatok, amikor nem vár haza.. amikor nem ő vár haza hanem a kutya (vagy rosszabb esetben a nálamnál is korábban hazaérkezett gyerekek)
Az anyagi oldalról annyit hogy az igényeket muszáj megbeszélni, és muszáj megegyezni is. Ha van megegyezés akkor ahhoz pedig tartani kell magát mindkettőnek. Akkor nincsenek kibeszélés nélküli vágyak.
Hol a határ.. hm. ezt csak a saját részemről tudom. Az én határom itt van bennem.
Az a baj hogy a rólam szóló határ benne is ott van, és ha hagyom hogy átlépjen azon akkor elkezd lenézni.. vagyis már nem fog felnézni rám. Pedig a feleség szeret felnézni a férjére. Sőt.. akar felnézni rá. és ha a szerepek összezavarodása miatt nem tud, akkor keres olyant akire majd fog tudni..
Gondolom, tapasztaltad, h a “mai nők” nem akarnak így élni. Nem akarnak csak otthon ülni, és várni. Valamit szeretnének felmutatni, megmutatni, más területen mire képesek.
Meg ott van az anyagi oldal is. Sajnos, sok család még két fizetésből sem tud normálisan megélni
Hol a határ, mi dönti el, h az ő feladataihoz képest vagy hozzád/féfihoz képest erős?
A bölcs kérdések részben a kérdezőről adnak jó jellemzést, részben a topikot értékelik fel - szóval kérdezz csak te partner-elme..
Nem. Azt tartanám a jobb módszernek. A jobb házasságnak.. az általam jobban irigyelt házasságnak. nnna.
Ahol nem így mennek a dolgok, hiába látszik "mindenszép-mindenjó" -nak, én nem szeretnék abban élni.
Még a magány helyett sem.
És ez a második kérdésed is nem.
Szívesen segítek én a nőm elhatározott célját elérni, ha az nem az én átalakításom, vagy az ő hatalmának.. és az erejének a növelése. ..a hozzám képest való növelése.
Mert a saját magához képest való fejlődésében szívesen segítek ha egyedül nem tud - de a nálam erősebbé változásában nem.
A feladatokhoz.. az ő feladataihoz képest lehet túl erős.
..az a helyzet hogy a nőhatalommal kapcsolatos visszásságokat egyre kevésbé érzem rajtad számonkérhetőnek.
Minél többet beszélgetek veled, annál kevésbé.
És ezt inkább jónak érzem, mert gyűlölök harcolni. Ha muszáj akkor odaállok és hajlandó vagyok veszteni is - de nagyon nem szeretem. Márpedig a nőhatalommal kapcsolatos kérdések olyanok amiket csak az ellenségem véd.
Hűűű.. hátez.. hm.. ez megtisztelő. Örülök hogy az arcodat is láthattam. :-))
Ami az árnyalatokat illeti, asszem úgy születik a polkorrek..ció(talán?) hogy igyekszem még a látszatát is elkerülni valaminek, ettől aztán valami sokkal rosszabb hatást sikerül elérnem. Jobb hogy azt írtam amit, mert ugyan mindenféle áttétellel - de láthattam a mosolyodat.
Jóképűség.. au.
Elég sikertelen ifjúságot adott, de aztán egy igazi álomnőt feleségnek, és a múló idő most mondatja azt velem hogy a régi szép idők.. azok éppen most vannak.
Sajnálom ha így adta ki a beszélgetés.. én egy magával elégedetlen nőt akartam biztatni.
Tudod én (szinte mostanáig) hasonlóan magammal elégedetlen, szerintem sikertelen, szerintem ebbe beletörődött léleknek éreztem magam. Mindegy hogy kívülről ki milyennek látott.
Aztán megváltoztak a dolgok.. de annyira nem hogy ne értsem meg Valakicsakúgy fájdalmát.
És próbáltam úgy mondani neki biztatást hogy a tavalyelőtti énem is megértse.
Nem érzem magam se sármosnak se jóképűnek.. csak sokkal jobban érzem magam a bőrömben mint amikor senkinek sem kellettem. És tudom hogy nőként is ki lehet törni a skatulyából, csak meg kell döbbenteni a tanárt. ..a közönséget.. Sőt talán saját magadat, mert a legrosszabb közönséged te saját magad vagy. Nem is legrosszabb hanem a legkíméletlenebb.
Nnna, tessék a legsármosabb képem a Trafópálcás topikomról :
Ha van jó módszered másként levezetni a feszültséget akkor nem is muszáj kiabálni - de ha azon gondolkozol hogy kiabálni kéne, akkor szerintem nincsen elég jó módszered.
A másik hozzászólásod kérdésére : a miértje is titok sajnos..
Azért azt hozzá kell tenni a teljes képhez, h sokszor elképesztő esztétikai értékű ffiak fogalmaznak meg irreális elvárásokat a nők kinézetével szemben. Ifjabb koromban egész döbbenetes külsővel is bepróbálkoztak ffiak, és nem hosszútávú kapcsira, hanem kimondottan alkalmi szex céljával. Olyanok is, akik külső alapján még most sem kellenének.
Egészen szörnyű, ápolatlan megjelenéssel is képesek skálázni a hölgyeket a 10es ranglistán, és olyanok bölcselegnek, mélázgatnak olyanokról, h "tulképpen 10es nő nincs is", akik pl. Vlkcskúgy, vagy az én kisujjunkat sem érdemelnék...
Ez a tegnap esti beszélgetés pl. azt engedi meg feltételezni, h egy szerencsétlen rémronda nő vágyakozik egy tökös pasi után, és beszélget erről itt sármos, jóképű fickókkal, h nincs esélye. A valóság, a realitás inkább az, h átlagos külsejű nő átlagos pasi után vágyakozik, és csak remélni lehet, h a ffi olvtársak is megütnek egy átlagos szintet kinézetileg... (Döbbentem már meg ffi fórumozón, aki nagyon magabiztosan osztotta a tudást a női megjelenéssel kapcsolatban, h a valóságban hogy néz ki...)
Szóval kedves Vlkcskúgy nem eszik olyan forrón a kását...
Megaztán hallottam olyan ffivéleményt is a női mellekről például, h "mindegy, ha lóg is, csak a számba lógjon"... Azt hiszem ez az álláspont közelebb van a realitásokhoz...