Én sem gondoltam hogy fórumban majd kiteregeted....
CSak hogy esetleg mailben adhatnál vmi tippet,lehet vmi eldugott hely is szegedet ismerem.....
Pesten is volt múltkor egy 405.ös nem tudom mi volt benne de elég jól ment:-))
Az igazság az, hogy nem akartam túl indiszkrét lenni, mert az illegális gyorsulási verseny azért mégiscsak egy bizalmas műfaj. Ezért a részleteket csak Zoli tudja, de biztosan szívesen elmesél mindent. (Legkésőbb a talin megismerheted)
Mostanában picit ritkán vagyok otthon.:-(((
Nem tudsz erről vmi infot?
Most megyej haz szombaton lehet este ki is néznék de foglamam sincs mikor van meg hol...
Sajnos Zolit sem ismerem pedig kíváncsi lennék a gépére..
JAja 405 akar lenni:-))
Azon gondolkozom kéne rá egy szárny hátra de nem tudom mennyibe fájna kb?Meg kicsit félek a megfúrástól is,sajnálom a karosszériát...
NEm baj ha csal felfelé a kilóméteróra,úgy is félek a trafipaxtól...
Ha elég jó a hangszóró akkor talán nem fogja le,de gondolkozom én is pár dolgon...
Az a baj a méylládával hogy kell hozzá erősítő is aztán úgy már picit sok nekem...
Meg nem szeretném ha túl feltünő lenne...
ui:Neked színre fújt a lökhárító?
Nekem szürke a gép,a lökhárító fekete de le kéne kenni vmi jó műanyagápolóval mert picit kifakult....
Gondolom 405-ot akartal irni...
Sztem is nagyon jol nez ki a gep! Es ha abba is belegondolunk, hogy az elso darabok 16 eve gordultek le a futoszalagrol... Fenyevekre a tobbi markatol! :) Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok??? :)
A kilometerora nekem is remeg, ez a tipus sajatsaga, de az enyem kb 17-et csal folfele! Nem erdekel... Megszoktam...
Ha a kivagatlan kalaptarto ala raksz hangszorot akkor azt lefogja a tarto, nem? Van erre is szep megoldas! Goto autohifi topik, es keresd Stewie Wonder-t! Egyebkent nekem is ki van vagva a kalaptartom, es van is benne ket nagyoval hangszoro, de nincsenek bekotve! Mar csak regi szep emlekek! A mellyeket most mar egy 50 L-es yart lada nyomja!
Csomagolom az adatCDt is. 50MB-re lesz darabolva.
Mar megy is fel az elso: adat.exe, a tobbi adat.r00,r01...
Majdnem elfelejtettem. Kezd tucatautova valni a sotetkek neccazhatbrek itt nalunk. Ma talalkoztam reggel a harmadikkal. Kicsit siettem (5-os padlo:), ezert csak akkor vettem eszre mikor mar elmentem mellette, negy index bekapcs, o meg visszavillogtatott. Jo erzes volt.
Break.
Na akkor most hosszú lére eresztem remélem nem lesz gond:-))
A szegedi tali nagyon jó ötlet én tutira elnéznék oda,főleg ha nem lesz vizsga vagy zh:-)))(én szegedi vagyok csak Pesten van az egyetem:-))
A peugeootról:404 1.9 karbi ,88-as de szerintem nagyon jól néz ki,mondjuk gariban tartom(alig fér be:-))
Felszereltség:elektromos ablak elöl+elektromos tolótető..
Ennyi a cucc nincs benne szervo mondjuk annyira nem hiánnyzik elég erős vagyok:-)))
Viszont van még rajta egy két dolog amit meg kéne csinálni...
Vmiért a vízhőfok jelző nem ad jó értéket,volt egyszer vmi szerelésen,és azőta magas fordulatnál kiakad a műszer,mintha letestelne van vkinek vmi ötlete??
Mondjuk a kilóméteróra meg 70-110 között rezeg picit(ilyenkor rá kell lépni a gázra 120-nál megáll:-)))
+1 érdekesség de lehet hogy csak nekem:
Múltkor tett bele az egyik barátom egy magnót mert régi nagyon gagyi volt és 2 hangsuóró kötöttünk rá aztán elöl rezgett a műanyag elem az "legbeömlő" felett meg akartam ragasztani levettem és láttam két magas hangszóró van benne gyárilad,de tök jól elrejtve nagyon tetszett már ez is rá van kötve:-))
két mély kéne hátra még,csak nem akarom kalaptartót szétvágatni lehet alá is beférne????
Egyre terebélyesedik a szegedi programunk. A szabadtéri színház is jó ötlet, remélem addigra már annyian leszünk, hogy külön nekünk kell csinálni egy előadást...
Ugye tudjátok, hogy még a siófoki tali előtti szombaton lesz gyorsulási verseny. Ha tudtok gyertek drukkolni a Zolinak (T16). Úgy tűnik egy szponzort is tudunk szerezni neki, aki nem csak segítené őt a versenyzésben, de, - hogy legyen egy kis izgalom - pár százezer forintot feltenne Zoli futamaira fogadásból.
Egyre terebéjesedik a szegedi programunk. A szabadtéri színház is jó ötlet, remélem addigra már annyian leszünk, hogy külön nekünk kell csinálni egy előadást...
Ugye tudjátok, hogy még a siófoki tali előtti szombaton lesz gyorsulási verseny. Ha tudtok gyertek drukkolni a Zolinak (T16). Úgy tűnik egy szponzort is tudunk szerezni neki, aki nem csak segítené őt a versenyzésben, de, - hogy legyen egy kis izgalom - pár százezer forintot feltenne Zoli futamaira fogadásból.
Sajnos nem tudok neked segiteni, szerintem ki kell fogni egy torott peldanyt, mert viszonylag ujak az uj 405-osok (Most jol megasszontam!! :)))
Azt viszont megkerdeznem, hogy hol talaltal a regihez belso elemeket, mert amikor en kerdeztem, semmi nem volt! Az uj alkatreszek pedig eszmeletlen dragak! (hangszororacs: 9500-, sebvaltogomb: 6000-, komplett muszerfal: 280.000 HUF!!!!) A valaszodat elore is koszonom, es sok sikert kivanok a kereseshez!
Gabesz Papa!
Egyebkent mikori a geped, milyen szinu, felszereltseg, szoval infokat! :)))
Break! Akartam kérdezni, Strasszer kollega említette, hogy lehet neked vannak képeid esetleg arról a minitaliról, amikor gokartoztatok és csak páran voltatok. Nos? Mert akkor feltenném az oldalra a találkozók közé.
Megállt ez a szemet 312 meganal!!!
Kezdhetem elorol. A guta megut.
Kiszedtem belole most ami nem az angol verziohoz kell.
Igy csak 58MB
Remelem igy is jo lesz
Break.
Karbis T16? Ez jo!! :))))
Egyebkent neked mid van?
Gabesz Papa!
Nekem ilyeneket meg (kop, kop, kop) nem produkalt, csak olyat, hogy mikor meg meleg volt a motor nagyon nehezen indult! (Ha indult!) Vmi ki volt kopva a karbiban es visszafolyt a benya! Egyebkent most a szivatom szivat! :) De ha minden igaz akkor a napokban lesz beallitva es jo lesz! A szerelonek mar csak vmi ismerosetol kell kolcsonkernie vmi specko szerszamot es lesz am pocc-roff! :)
Azontul tenyleg marha jol mennek ezek az 1,9-esek! Modern 2.0-as gepeket is le lehet nyomni veluk! Ma is pattogtam, de a 2.2-es off vectra on azert lenzomott! :) Kar, hogy nem volt eppen keznel egy T16 vagy legalabb egy Mi16! :)))
Break!
Alig varom!
Jo latni, hogy a pug-osok is tudnak porogni, nem csak a citrongyosok! Csak igy tovabb!! :)
A
-Lehet, most nincs előttem.
-1989-es volt.
-SRI 4x4-es GRI motorral? No erről nem is tudtam.:-) Nem arra gondolsz, hogy volt GRI 4x4-es
? Mintha kombiban rémlene...
-Solexen átfutottam, valóban írtad, bocs.
Ja, asszem ebben a katalógusban is úgy van, hogy 107 DIN... A GRI az központi befecskendezős volt, az SRI meg hengerenkénti. Nekem a GRI-ben nem Bosch volt. Mi volt a másik?