Garázsban áll az autó de még erősen gondolkozok,lehet hogy sportkipufugó kéne inkább de így sincs rossz hangja, szóval még gondolkozom mi legyen...
Nekem nem a teljes lökhárító van színre fújva hanem a középső része, a teteje meg az alja nincs..
Volt kinn múltheti gyorsuláson egy 404-ös elég komolyan ment tetszett a dolog,nem ismeri vki?
Egyébként az az érzésem hogy sajnos a gyorsulásnál picit visszafogja a kocsit hogy nem lehet vele villámgyorsan váltani...(nem lassú de nem is eszeveszett gyors,pl a civic-k váltója sokkal gyorsabban kezelehtő..)Mondjuk itt kevesebbet kell váltani:-)))
Break, köszi a mailt, már én is töltögetem(remélem, fent marad egy darabig, mert a vodával szégyenletesen lassan jön minden,a modemem meg éppen meghalósat játszik).
Érdemes még ma megmosni az autókat, mert holnapra ismét mínuszokról zengenek..
Sansali, írj fel légszi engem is a siófoki talira(egy személlyel)-de nagy kérdőjellel,mivel a munkahelyemen ebben az évben már csak a tegnap a biztos..
Egyetértek Gyuszkóval, szerintem is jól néz ki a hátsó szárny az összes tipuson, nemcsak az MI/T16-on. Anno a GRX-en is az volt gyárilag. Viszont én lebeszélnélek róla, mert én a gépet egy szép reggelen úgy találtam meg, hogy hiányzott róla:-(((...valami állat megszabaditotta töle. Ráadásul használni se tudta utána, mert csavarozva volt, a csavarok bennmaradtak a fedélben, söt a két tartóbaknak az egyik fele is letörött. Kinek, mire kellhetett igy, nem tudom, szvsz csak vandálkodott valami szemét köcsög.
Szóval én akkor elég sokat mászkáltam szárny ügyben, de bontóban nem sikerült szerezni, a gyári olyan horribilis áron volt, hogy egyböl lefordultam a székröl, a tipusfüggetlen Hella, amiben féklámpa is van, szintén 30 körül mozgott. 10k-ért ilyen béna fekete gumit lehetett kapni, amit föleg 305-re,505-re ajánlottak.
Úgyhogy én inkább megcsináltattam karosszériással a csomagtartófedelet, 20k-ból megvolt a hegesztés+fényezés. Sajnáltam, mert tetszett, de nem volt kedvem még egyszer kitenni a pesti autóbarátok kegyeinek.(Mondjuk ha van garázsod az más persze.)
Nem lehetne a Totalcar-os fiúkkal (vagy valamilyen másik médiumban) leteszteltetni a Peugeot 405 T16-t? Mondjuk egy imprézli ellen, amitől a szombati adásban (szombaton) úgy el voltak ájulva.
Sansalvador - mivelhogy van már egy kis médiás gyakorlatod illetve ismered a tulajt - nem akarod magadra vállani a szervezést? ;-)
He-he, 2.2-es opel még a 2.2-es Pugnak sem ellenfele, de te nyugodtan kikapcsolhatod az egyik hengersort + beültethetsz 8 embert + adhatsz neki előnyt is!:-)))
Valszeg holnapra betegszebit adok magamnak, így leghamarabb hétfőn tudnunk találkozni. Ma sem jöttem volna be, ha nem ma van átadás, hogy szakadna meg....
Én egy nagyon ritka színű (kb. 3-4 hasonlót láttam eddig!) Peugeot 405 2.0i SRI-vel szoktam legyorsulni mindenkit :-)))
Az Auto Revue 1992-ben tesztelte (2.0i GRI álnéven). Mit mondjak! A kategóriájában (középkategória, 2 liter, 2 szelep) nincs nála jobb! Pl. gyorsulásban (és természetesen minden másban :-) a golf III 2.0i gti-t is lenyomja, pedig az jóval kisebb. Egyébként a P306 hasonlóan motorizált változatát (XSi) is elverte pár tizeddel...
Iegn elvioleg a video felvette. Remélem így is van. tegnap 10 körül mentem haza este és amikor megláttam az ágyat elég erős vonzalmat éreztem iránta és csak odáig kúsztam el. Szóval ma megnézem hogy mit sikerült felvenni aztán hívlak vagy írok és egyeztetünk aztán megkapod a kazit.
Nekem is volt 405-öm és sajna a kalaptartó alá nem nagyon fért be a hangszóró azt én néztem. nekem ki kellett vágni. Viszont ha úgy van akkor mélyláda esetleg és akkor nem kell a kalaptartót kivágni. Elől meg marad a közép és a magas hangszóró pár. Egy barátomnak így van az autója és nagyon szépen szól neki.
Elhiszem ismerem ezt az érzést. Nekem most teljesen koszos az autó és belül is halmozódik a kosz. Hétvégére tervezem a takrítást mert a tali óta se sikerült még léemosnom azóta csak rakodik rá a kosz. Szóval hétvégén teljes pucolást kap és aztán dúl a szerelem!! :o)))))
Én raktam szárnyat hátra, nekem is színre fújt a lökhárítő, és szerintem tök jól nézki. 10-20e között van egy szárny (attól függően, hogy féklámpás vagy sem), plusz a fújás nekem 10e-ér megfújták.
Szerintem a hatso szarny csak az Mi16-nak es a T16-nak all jol! A sima lokharitosnak nem! En nem furnam szet...
A melylada akkor nem feltuno, ha nem bombol a zene! :)
Nekem szinre fujt a lokharito, es gyarilag minden 405-on! Gondolom a tied cseres volt, es nem fujtak le! A muanyagapolo nem hulyeseg! Neha nem art neki! A magnotakaro is megvan! Tenyleg kiraly!
Erről a CD-ről csúnyán lecsúsztam :-(( Sajnos már nem találom az oldaladon "Not Found", pedig igencsak örültem volna neki, ugyanis szeretnék hátrakábelezni az erősítőhöz és hátha találtam volna benne valamilyen segítséget (vagy San neked megvan, esetleg el tudom érni valahol?)
fernin
Köszi, nekem is nagyon tetszik. Szerencsére megúsztam a kaszni/üveg fúrás nélkül, sikerült venni egy belülre, ablakra ragasztható 900/1800/1900-as antennát, ami eddig igen jól kűxik.
405SRI-505GRD
Nyugat autósbolt Akácfa u. 13. Tel:342-17-79, nekem itt eddig mindent beszereztek 1-2-3-4-5 napon belül, akár használt/bontott, akár utángyártott, akár eredeti. Mindig 3 árat adott meg a telefonos érdeklődésem után.
San:
Igen-igen jók voltatok a riportban!!!!!! Sajnos még nem láttam:-(((((
Baggio605 felvetted? Már begerjedt otthon a digitalizáló, PUG-ot akar enni, valaki csillapítsa a vágyát:-))))