Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Amikor legelőször toppantam be olyan helyre (szektába) ahol volt Szent Lélek, az volt az első benyomásom, hogy a keresztények a Mennyországot hozták le ide a Földre.
(Csak azt nem értettem, hogy a templomban a papok miért nem tudják ezt megcsinálni...)
Ha egy ember üdvösséget kap, akkor az már itt a földön elkezdődik, vagyis itt és most kezdődik el, éspedig az én életemben.
(máshogy nincs értelme, mint ahogyan a keleti vallásoknak, sincs sok értelme...)
Ha a zoofil és a kutyája, a börtönben három, sok év után egymásra gerjedő kényszerbuzi, az iskola környékén a recskás Imi bácsi, családját is partiba vágó saválló bandának nem lett volna más választása, akkor igazságtalanul, kerülne börtönbe, pokolra stb...
Tehát a magyarok mégis "elegy-belegy" nép, fuvolás? Vagy nem "elegyülnek-belegyülnek", hogy megszülethessen körükből a Messajás? És melyik törzsükből születik meg? Keszi? Esetleg Kürtgyarmat? Netán Jenő...?
Mint minden Bűn a kívánsággal kezdődik, és a Pokol és a kárhozat a végállomása.
A disznót is etetik, majd egyszer csak eljön az idő (mert nincs az az idő ami el ne jönne egyszer...) és a gazda is az éles késsel közelít a moslékos vödör helyett.
Szegény disznónak nincs túl sokválasztása, mint élete során gyönyörködni a moslék sokszínűségében változatos ízvilágában, de nekünk embereknek van azért.
Ha a zoofil és a kutyája, a börtönben három, sok év után egymásra gerjedő kényszerbuzi, az iskola környékén a recskás Imi bácsi, családját is partiba vágó saválló bandának nem lett volna más választása, akkor igazságtalanul, kerülne börtönbe, pokolra stb...
Még sorolhatnánk azokat szexuális aberrációkat, ami miatt a zsidók parancsot kaptak arra, hogy a Kananeus népeket egy totális háború keretében kigyomlálják.,.
Ennek igaz története megíratott a Jozsué könyvében.